FIV 144

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kry spune:

fetelor , din pacate nici eu nu am reusit, aseara a venit cm...asa ca prima mea aventura fiv a luat sfarsit.
Bubukacontinuam
Kora, iti tin pumnii, sa ne dai vestea cea mare.
Zouzounaki, te og sa ma stergi de la galerie
va pup si va doresc muuuuuult succes si vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

bubuka, kryImportant e sa nu renuntati la visul vostru!Nu a fost acum...va fi data viitoare!
kitta am asteptat serialul cu miss Gettyx si tu nimic!!!
Avalon, pisix, Anca W.Bafta cu injectoarele de stimulare/ inhibare!
iana_mari--cred ca deja ai ajuns la spital!O sa fie bine!
Ayda_m, Kora- mult a fost...putin a ramas! BAFTA!
cristinicitu ce mai zici?? Ce sa fac si eu...organizez intalneli!O data pe luna eu zic ca nu e deloc mult...daca nu eu alta fata si tot asa!Te asteptam cu drag!Caci nu te-am uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kry, offff

Ayda,cum esti? Mai faci azi testul?

Dany, multumesc frumos.

Eu sunt a 3-a zi de inhibare/inhibitie (nu stiu cum e corect). Inca nu am curaj sa mi le fac singura, dar poate o sa-mi fac curaj week-end-ul asta.

Voi ati facut gonalul in burta?

O zi frumoasa tuturor!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

LA MULTI ANI DE SF. MIHAIL SI GAVRIL!

Lachi !X3
Liana

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tuturor!
Azi ma simt foarte bine,fara dureri de cap,o mica jena pe la ovare,dar...atat si asta ma face pur si simplu sa ma simt bine,orice va fi...asa gandesc acum.
Avalon eu cand mi-am facut progesteronul in zi 21 a avut valoarea 7,73 valori de referinta la mijlocul fazei lutheale;5,25-38,63( asta acu' mai multe luni de zile,ca in rest a trebuit sa iau AC),iar CM imi venea cam la 28 de zile ,dar mai erau luni,mai rar,cand venea la 29,30 sau chiar 32,asa ca eu cred ca stateam normal cu progesteronul si acum ca iau cate 250 mg/zi....si normal ca nu are cum veni cm,banuiesc.Cand am inceput acum protocolul in zi 2 de CM progesteronul a fost 0,2 ( dupa doua folii de AC).As vrea sa te intreb ceva despre care un s-a discutat pe aici.Ce stii despre endometru la ET?Cum trebuie sa fie acesta?Adica daca embrionii au fost pusi de exemplu in zi 21 de CM acesta ar fi putut fi deja pe cale sa se deterioreze,adica nu a fost prea tarziu fiind destul de aproape de zi 28?Eu as fi vrut chiar sa ii mai tin o zi,adica sa ii pun in zi 22 de cm cand ei ar fi avut 96 de ore,dar dr. mea nu a acceptat motivand ca ne indepartam prea mult cu fereastra de implantare,nu am prea inteles,dar ma tot gandesc ca o fi din cauza apropierii de ziua 28 si nu a vrut sa riste probabil.Tu ce stii legat de toate astea?Iti doresc muuulta bafta in continuare!!!
ayda te asteptam cu testul!!!

bubuka,kry sunt alaturi de voi...

Anca da, gonalul se face subcutanat in burtica, e f. usor ai sa vezi...bafta muuultaaaa!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SARBATORESC ONOMASTICA!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

da Anca-- in burta! Alternam cand stanga cand dreapta!!!
Caci aveam si diphe' si gonal de alternat!Hai curaj !! Eu nu as fi crezut inainte ca o sa reusesc totul singura dar Da am reusit!
Ce s-au mai chinuit fetele cu mine sa-mi arate...ba parca Oana si- a si facut un cu apa de la chiuveta! Si mi-era o fricaaaaaaa!!!
Dar acasa...pusa in fata injectiei....nu am mai facut figuri....si am purces la treaba! Spre sf. eram experta! Si nu m-am rugat de nimeni ( asistenta ceva ) sa mi le faca!Curaj!
Edit:LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI ONOMASTICA!

Mergi la inceput

Azi dimineata mi-a arata asistenta cum se trage in seringa, cum se amesteca, cum se baga acul. A zis ca maine mi-o fac singura sub supravegherea ei.

O sa ma descurc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Kry, Bubuka , data viitoare va fi cu
Crisis 81 bravooooo pentru bebe si sa ne tragi dupa tine la odisee!
Anca Wish eu sunt tot in ziua 3 de inhibare, injectia mi-o fac singura dupa instructiunile pe care le-am primit de la fete si nu e greu deloc! Asa ca sunt sigura ca te maine te vei descurca singurica!
Bafta si tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

neatza fetelor
kora, zouzunaki...azi mai duc la ora 3 sa imi fac Bhcg, dar fara chef ca oricum stiu raspunsul...de aseara a inceput sa imi curga destul de mult si rosu...deci nici o speranta sa fiu gravidutza. dar totusi fac testul sa vedem macar valoarea, maine iau rezultatul.
kora, iti tin pumnii, sunt sigura ca de data asta va fi cu noroc la tine
va pup si va tin la curent cu valorile mele....
bafta multa tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Ella, pe ce data te-a chemat la eco?

Mergi la inceput