FIV 144
Raspunsuri - Pagina 12
puiramy spune:
Azi am fost si eu la eco, ziua 13 de dipharelin.Totul e ok, de maine incep menogonul, cate 4/zi.
Am o intrebare la voi :pun toate 4 fiolele cu ser fiziologic?mi se par cam multe.
Succes tuturo Fivoaselor.Asteptam vesti bune

iana_mari spune:
kora multumesc foarte mult,am un pic de stres ca nu am luat legatura cu ei si nu stiu starea embrionilor,dar o sa aflu maine
Kita asa o sa fac ma gandisem eu sa va intreb ,dar sunt asa de stresata ca am uitat
La noapte
Bucuresti.
Credeti ca drumul la intoarcere {4 ore } ma va afecta?
s.m.
cristinici spune:
Puiramy , dizolvi tate 4 fiole de praf cu 2 solventi sau maxim 3, sa fie mai concentrat.
Moniland bine ai revenit
Medmaya aglomeratie mare, dar cu bucurie. Sa fiti sanatosi cu totii
Lorelai , Crissis felicitari si sarcina usoara.
Danylao vad ca te ocupi intens cu organizarea intalnelilor.
Kitta esti f tare
.
Kora unde e optimismul?
Pumnii starnsi pt toate fetelecare sunt pe val.
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
manumanu spune:
quote:
Originally posted by iana_mari
La noapteBucuresti.
Credeti ca drumul la intoarcere {4 ore } ma va afecta?
s.m.
iana mari, nu stiu ce sa zic... poate ar trebui sa stai intinsa un piculet mai mult inainte de a pleca acasa, sau chiar in masina sa stai intinsa, pe drum, daca poti... dar, daca masina e confortabila (sa-ti pui o pernita la spate
puiramy spune:
CRISTINICIPup fata.Asa m-am gandit si eu cu 2 sau 3 ser, dar am zis sa ma consult si cu voi.
Avalon spune:
Vad ca m-ati decretat profa pe aici si nu stiu, zau de ce... dar daca ziceti voi, o iau ca pe un compliment si va multumesc tuturor pentru aprecieri. Buuun, s-o luam pe rand:
Kitta, sunt mai multe firme nemtesti (in Austria se gasesc cam aceleasi), una din ele ti-a zis-o Kora, JENAPHARM (dexametazona mea e tot jenapharm) fiole de 250 mg http://www.jenapharm.de/unternehmen/praeparate/... alta ar fi STREULI la 25 mg, http://www.streuli-pharma.ch/d/index.php?navigation=10&lang=de&content=produkte (astea se gasesc si la unguri si la austrieci).
Cat despre dexametazona, este similarul medrolului (au aceeasi substanta activa) denumirea comerciala de pe reteta mea data de dr. neamt este dexamethason 0,5 mg jenapharm, nu o iau de capul meu ci dupa schema de stimulare pe care mi-a dat-o doctorul Beran si cu care din pacate nu am apucat sa fac fivul, adica din ziua 1 de stimulare cate 1/zi pana la test. Azi am intrat in posesia medicamentelor, yuhuuuuu!
Pisix, scumpa, nu am uitat de tine si am observat ca suntem sincronizate cu tratamentul, numai o zi de stimulare ne desparte, eram sigura ca vom incepe in acelasi timp pentru simplul motiv ca am fost amandoua in acelasi timp ziua 21...dar eu preconizez ca punctia o vom avea in aceeasi zi, din cauza varstei (36 proaspat impliniti) eu voi avea in mod sigur nevoie de o zi in plus de stimulare. Hai sa fie cu noroc, bafta multa draga mea, sa nu ai emotii ca va fi fi bine, vei vedea! Daca vrei progesteron si ajungi la austrieci, da-mi doar o adresa de mail si te rezolv cu reteta. Am toate 'neamurile': emisa de doctor german, emisa de clinica romaneasca si tradusa de traducator autorizat in nemteste, tot ce vrei tu...
Liana, uite numar azi prima zi de stimulare. Tu ce faci, pe cand urmatoarea excursie la unguri? Hai ca sigur data viitoare vii cu gemenii la purtator!
Aurelcris, m-am gandit mereu la tine dar iarta-ma ca nu am mai avut cand sa intru pe mess si sa vorbim... noul meu job imi consuma toate resursele si intr-un fel ma bucur ca nu mai stau sa ma gandesc non-stop la problema mea. Tu esti bine, nu? Cum e colul? Te mai astept cu vesti despre bebelusa, te pupic!
Puiramy, asa-i cum zic fetele, poti folosi 1 ser la 3-4 fiole, si chiar e indicat sa poti folosi astfel o seringa de 2 ml care are acul mai subtire... vad ca si tu esti cu tratamentul in aceeasi faza cu noi, hai sa fie cu noroc de data asta, bafta multa!
Kora, hai ca mai ai putin... nu te mai cauta de simptome ca nu face bine la psihic, mai bine indreapta-ti gandurile spre altceva, cum sa aranjezi camera bebelusului, alege-ti spitalul unde vei naste, unde vei face prima ecografie morfologica, chestii din astea... Tin pumnii stransi! Cat despre progesteron, uite cum e treaba la mine: pentru ca in ziua 21 mi-a iesit mereu spre limita superioara (deci am un nivel bun al progesteronului care se vede si la lungimea fazei luteale, aproximativ 16 zile), mie imi vine ciclul dupa 3-4 zile de la intreruperea utrogestanului. Cred ca e adevarat ca daca ai un progesteron ridicat (secretat natural de corpul tau) atunci ciclul intarzie daca iei supliment progesteronic... daca e deficitar in mod natural, atunci ciclul poate sa vina si in timpul administrarii de progesteron oil. Cam asta-i parerea mea...
bubudream spune:
fetele mele dragi!
Am vesti proaste
, bhcg=2, deci deocamdata ies din "cursa".
Va multumesc pentru gandurile bune.
Raman alaturi de voi si
fetelor in focuri.
toate fetele!
crisis81 spune:
bubuka 
capu sus si mergi mai departe! Data viitoare vei avea mai mult noroc!
Eu azi am repetat bHCG si am 179 in z13. Deci una bucata 

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602928535480" target="_blank">[Ziua rezultatului, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szeged, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007, www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007 , www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602666367220" target="_blank">Botez finutzu,
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602666343022" target="_blank">Animalutzele mele!, Multe poze
In asteptarea ingerasului
zouzounaki spune:
bubuka
..data viitoare va fi bine
iana_mari
succes pe maine la ET..sa se prinda bebeii bine,bine sa stea la mami 9 luni in burtic
ayda_m te asteptam maine cu||

...succes pe mai departe..fetelor in inhibare,stimulare si asteptare
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
flori76 spune:
Bubuka
.Trebuie sa reusim noi odata si-odata sa fim mamici,ca prea ne dorim....
Fetelor,va pup si va tin pumnii la toate.

Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi