FIV 144
Raspunsuri - Pagina 11
ella28 spune:
Madalina28 multumesc pentru info!
Sa vedem daca reusesc sa iau din Italia!
Sper ca 28-ul care imi insoteste numele sa fie la fel de norocos pe cat s-a dovedit al tau 
mama si bebica
pisix spune:
Gata, am renuntat la broscute si am trecut la o noua dorinta: Progesteron. Daca are cineva de vanzare cateva fiole ?... Eu ajung in Austria de sarbatori sa le cumpar la loc, dar nu stiu acolo daca sunt si daca se dau fara reteta.
heleny - imi pare rau ca ai probleme, daca pot sa te ajut cumva te rog da un PM. Iti urez multa bafta !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
luci.eilm spune:
Albena, iti tin pumnii pentru maine. Comisia de Sterilitate este o discutie, pe baza dosarului tau. Sa ai notate intrebarile pe care vrei sa le pui! Mie, mi-a zis in ce consta procedura si cam care e tratamentul (si tot nu m-am gandit sa intreb cand imi da scrisoarea medicala pentru Puregon
). Comisia este compusa din dr. Deliana Predoi (SOTIA dr. Silviu Predoi) si dr. Bolintineanu. Costa 150 RON. Fara emotii ca nu ai de ce!
Sa aveti o dupa-amiaza placuta!

L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
iana_mari spune:
Fetelor eu nu stiu la ce ora am maine ET si nici starea embrionilor.
Mi-am facut curaj sa sun ,dar nu raspunde nimeni nici pe nr. embriologului nici a spitalului.
Deobicei la ce ora au loc ET-urile la Giulesti.
Mi-au zis ca ma suna dar pauza.
Va rog sa-mi raspundeti urgent.
s.m.
medamaya1 spune:
Iana, pe la 9 -10tot trebuie sa fii acolo, ai grija sa ai si utrogestanul pus.Multa bafta si peste 2 saptamini sa ne dai vestea cea mare
iana_mari spune:
Medamaya1 multumesc foarte mult,tu cu cine ai facut fiv,a fost primul?Sa ai grija de copilasi si de tine.
Albena ai mare dreptate despre dr.Cocei si eu am patit la fel.
s.m.
medamaya1 spune:
Iana, am facut cu M si Cocei. Nu a fost prinul fiv ci al treilea, dar primele doua incercari le-am facut la MNL.
Si apropo de Cocei, m-am intilnit cu ea o singura data la cab particular si restul numai la spital , dar sincer eu una am fost f multumita de ea, intotdeauna a vb frumos . Si dupa ce am ramas insarcinata cind aveam probleme tot pe ea o sunam si la urma urmei ea isi terminase treaba in ceea ce ma priveste , dar mi-a vb fffffff frumos intotdeauna.
KoraPop spune:
iana_mari bafta maine la ET!!!!!!!!!

ayda_ m bafta maine la test!!!!!!!

Kora
CARPE DIEM!
KITTA spune:
Fetelorreferitor la Progesteronul din Italia vad ca s-a raspuns.Kora-Popvad ca tu ai din ala din Germanica, spune-mi si mie te rog exact cum se cheama - denumirea comerciala si de cine a fabricat.
Am o precizare f. importanta: Iana-Marimaine de dimineata inghiti utrogestanul ca sa nu fie lunecus pe acolo pe la intrarea bebeilor ca apoi poate se pierd. Nu de asta, dar oricum ti se va face toaleta de desinfectare si se pierde. Precizarea era ca progesteronul se absoarbe mai bine in organism in urmatoarea ordine: injectabil, apoi pe cale vaginala, iar ultimul pe care orala, care urmand tractul digestiv si dezintegrandu-se pe ici pe colo, se absoarbe o mare parte din el al nivelul ficatului si de aici unele stari de rau si nici nu mai ajunge la locul tinta. De ce credeti ca altfel nu ar recomanda dr. sa se ia bucal si gata? Iar din pacate bilele alea nu putem sa ni le injecta! Iar in privinta recomandarii de injectoare, dr. isi dau seama ca nu toata lumea ar putea sa isi faca rost, ceea ce vedeti si pe acilisa ca e adevarat, asadar ca sa nu se isterizeze clientela mai mult decta oricum s-ar stresa nu se recomanda pe motivul ca nu se fabrica in Romania. Cat despre succesul pe baza acestora mult in voga progesteroane inj. iarasi depinde de fiecare cum sta cum nivelul de progesteron. Asa ca nu toate trebui sa va panicati, aouleau nu o sa reusesc ca nu am injectoare. Mai bine faceti-va un progesteron din sange ori in Z21 ori la 5-7 zile de la ET ca sa fiti mai relaxate si apoi tipati dupa progesteron daca e cazul. Uitati, Korica daca fgace de 250 mg, normal ca nu mai baga si utrogestoane. Asa ti-a zis dr. fiindca totusi e cam mica doza fata de 600 uneori chiar 800 mg cat au bilelele.
Pe seara, revin cu episodul GETIX II sa satu si eu relaxata cu un paharel de vin rosu ( Chears Danyalo!) sau cu niste inghetatica daca mai e...
KoraPop spune:
KITTA pe cutie scrie PROGESTERON-DEPOT si dedesubt JENAPHARM ( aceasta cred ca e firma producatoare) si mai jos ca descriere scrie "hydroxyprogesteroncaproat",costa cca 7 euro/fiola si exista cutii cu 2,3 sau 5 fiole.Ce as mai bea si eu un vin rosu!!!!
,da' nu mai am mult,peste o saptamana oricum am sa beau un pahar de nacaz sau de bucurie!Cum a fost la doftor?
Kora
CARPE DIEM!