Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Aldo si Alex!!! Sa fiti fericiti (si parintii pe langa voi) si sanatosi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Salut!!!
...mereu mi-am facut timp sa citesc ce a-ti scris dar nu am timp deloc sa scriu cateva randuri! imi este greu cu 2 nazdravani si fara ajutor! Alvaro este cuminte dar cand David este prin preajma face crize sa nu cumva sa ii atinga jucariile...Eu lucerz part-time si ma bucur enorm ca asa pot sa ma relaxez. Cand plec din casa singura am un zambet pe mine de nimeni nu ma intrece...ajung in masina dau muzica la maxim si sunt o fericita ca am si eu cateva ore singura...deci pentru mine servicul este salonul de relaxare!!!!!

David este un copil deosebit, ma refer la cate probleme am avut cu Alvarica cand a fost mititel(din spital in spital)...David este copilul care pana acum (aproape 1 anisor) nu mi-a facut decit o singura data mucisori!in rest toate bune a inceput sa mearga din colt in colt pe pereti, zice dada,duck,mama...si gangure el acolo de ale lui...sunt lesinata dupa el...la fel si dupa ingerasul meu Alvarica.

Va pup...am pus si poze sa vedeti ce mari suntem.

edit: pozele sunt aici http://community.webshots.com/user/elenush29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ven, Valeria, Ana (ai impuscat doi iepuri dintr-un foc, Alex e al meu, dar cupilu' lui Vik are ziua maine ) multumesc pt urari! Am vazut sarbatoritul azi pe webcam, si am mancat cu el din tort (noi mai putin, am inghitit doar in sec). A trebuit sa-i cantam "Happy Birthday To You" nu "La multi ani", dar cum e ziua lui, i-am satisfacut dorinta.

Mai Ven, copiii nostri au multe in comun! Pe langa ca-s in acelasi oras, mai au si dintii sparti, tot in fata! Nici nu am stiut ca si al tau a facut-o de oaie. Sanatate omuletzului tau, care vad ca in ciuda mucilor a iesit la bulgarit. Eu il duc pe Alex de doua ori pe an la dentist (mai ales de cand si-a rupt dintii). A avut si vreo doua carii, sa vede luna viitoare cum ne prezentam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura, da, cred ca acum 1 an jumate a reusit performanta. A alergat dintr-o camera in alta, s-a impiedicat de prag si s-au rupt ambii incisivi de sus. Nu de tot, colturile la amndoi, astfel incat are acum o maaaaaare strungareata in fata si e un pic "sasait" Vreau sa zic ca am crezut ca fac herz attack cand am vazut ce gauri au ramas in parchet de la dintii lui. God, nu vreau sa-mi amintesc!

Elena, welcome back among us! Vreau sa zic 3 lucruri:
- Alvaro s-a maturizat extrem de mult, s-a schimbat fff tare, arata ca un adevarat 'macho latino" acum Pe bune, mie asa mi se pare!
- David e o minunatie de copil zambaret de-ti vine sa-l mananci si seamana tot mai mult cu tine!
- TU - arati superrrr, ai slabit tare mult si sunteti minunati in poza cu toti trei (tu si copiii)
Spor la munca, te inteleg perfect cu serviciul = relaxare, si o sa te inteleg si mai bine la anul pe vremea asta . Ai o familie minunata si niste copii super, ai scapat de griji, ce mai!

Pupam natiunea!

Venera 33 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

"La multi ani!" Aldo si Alex...sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii celor dragi.
Elena..bine-ai revenit.V-am vazut pozele care sunt superbe.Cum iti zicea si Ven esti o slabanoaga.....si arati foarte bine.Secretul?????????De nazdravani nu pot sa zic decat ca sunt frumosi foc.David mare si zambaret, Alvaro un adevarat superman.
Ileana..mersi de adresa, si pozele voastre sunt faine tare.Arati tare bine!!Si Luca e tare iubaret cu Ilinca.Ce-a mai trecut timpul!!!
Valeria...am vazut si pozele voastre.Frumoase..ati fost cei mai faini imbracati de Haloween.
Lasa Laura ca mai e putin si il ai langa tine.Cand mergi dupa el?
Noi..bine, am o promusiune si pentru Teo la o gradinita dar numai la sf. lui dec. sau inceputul lui ian..Sa vedem cum va fi ca-i tare mamos baietul meu.Si-mi e drag de mor!!!ma bucura faptul ca se iubesc mult intre ei, isi duc dorul unul altuia, sa vedeti ce bucurie pe capul lor cand se intalnesc dupa gradinita lui Andrea. Daca-i vezi zici ca nu s-au vazut cine stie de cand!
Hai ca s-a trezit.
Va pup si numai bine.

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumesc Sympa!

La multi ani ALDO, [/b]sa-ti traiasca feciorul Vik, sa creasca mare si cuminte (daca se poate, nu e obligatoriu).

Ven, ai nostri cupii-s vorbiti. Si la noi la fel, doua gauri in parchet, dintii au intrat sub gingie, pana la urma au coborat, dar unul ditnre ei a facut abces anul asta si a trebuit sa fie scos, asa ca e stirb de unul. Hei, decat amandoi, daca a fost sa fie, bine ca e numai unul.

Va pupez ca ma duc acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lol Laura, ne-au cuplat fetele in aceeasi zi de sarbatoare:)) N-are nimica, abia o facem si mai lata in duoLA MULTI ANI ALEX!!! Sa-ti traisca printul mezin si sa va aduca numai bucurii! Multumim de urari, noi suntem in pregatiri, am facut aranjamentele deja, daca trec cu bine de ziua de miine cu 12 copii e bineVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
o la fete!

sarbatoritilor, viatza lunga si frumoasa, noroc si sanatate le dorim! Mamicilor, sa va traisca haiducii si sa fie ascultatori!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Cer scuze daca am facut confuzii si urez LA MULTI ANI copilutilor sarbatoriti azi,sa creasca mari si sanatosi si sa fie o zi minunata de sarbatoare,cu distractie maxima!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

La multi ani Aldo
La multi ani Alex
sa fiti sanatosi si cu o viata plina de bucurii

Si Olga are dintii din fata sparti.. ma rog, a razuit cu ei asfaltul, in primavara.. nu mare lucru.. Doctorul a spus ca e ok, nu sunt afectati cei definitivi.. Deci o sa fie fata mumoasa

Elena, ce bucurie sa te vad pe aici.. Copii sunt niste scumpi, au crescut mari, mai ales David, se face baietel nu mai e bebelus... o sa fie altfel decat Alvaro... , care btw... e taaare cool

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput