Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumim pt urari! Azi dimineata l-am intrebat daca imi da din tortul lui si mi-a zis ca voi primi "cand te faci si tu mica". Si mi-a mai promis ca atunci cand voi fii "bebelasa" imi da el cu linguritza. Deja ma gandesc la batranete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Petrecerea a fost super, au fost pina la urma 10 copii si cu al meu 11. Acum incarc poze multe tare, dar vad ca se incarca cam greu. La urma de tot e si Nadja mea cea frumoasa ce sta in picioruse in patut, tre sa pun si un filmulet cu ea cind merge in 4 labe:)) Eu nu am mai vazut copil asa mic care sa mearga in patru labe. Nu are viteza dar oricum pt 7 luni jumate ale ei e remarcabil.Sunt poze facute si in camera de joaca, se vede acolo cadoul cel mai cool, o masina formula 1 cuplata la un ecran si sunt simluate acolo mici curse. Ma rog e o jucarie lejera totusi, au voie de la 3 ani, nu-s curse rapide, dar oricum principiul e ca la o masina normala, apasa pe pedala pt acceleratie si frina. De la gradi nu-s multe poze din pacate, doar citeva din coltzul lor de stat cu fundul pe perne si de savurat o prajitura. E doar cu grupa lui. Si poza cu tortul de inghetata iar nu s-a vazut, ca l-am adus in intuneric cu luminarea in forma de miky maus aprinsa si nu se vedea decit o luminita in poza. Nu am fixat bine camera. O sa mai trimit linkul pe PM, probabil sunt sterse mesajele de data trecuta. daca nu sa-mi ziceti.Va pupicVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Nu mai am linkul de la albumul vostru, Vik. Mi-l da inca o data te rog? Hai sa vad si eu frumusetile tale. De-acum incepi sa te minunezi de cat de mare e diferenta intre primul si al doilea copil. Nadja va fi mult mai iute, mai atenta si mai precoce decat Aldo. In primul rand ptr ca-i fata si il al doilea rand pentru ca-l are pe Aldo in preajma si progreseaza mult mai repede. Spiritul de competitie isi face simtita prezenta inca de pe acum.

LauraT, ai nadejde pe baiatul tau la batranetze

Ce de copii cu dinti ciobiti in gasca noastra... Al meu ii are intregi. Inca

Pup si weekend placut!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vik, nici eu nu mai am linkul. Vreau pozici!
Ileana, tot am vrut sa zic, da cu neuronu' de gravida, ma-ntelegi : ai niste copii superbi! Luca e un smecheros frumos ca mami a lui, iar Ilinca o scumpete care se face tot mai frumoasa si mai....nu stiu cum sa zic, expresiva, asa, artistica

Markus s-a trezit ieri dimineata cu un ochi super rosu si umflat, din care s-a scurs ieri asa, cate un pic de lichid galbui. Plus ca tuseste tot mai tare, cu tot tratamentul Asa ca a mers miercuri la gradi, si apoi iara pauza. Azi dimineata am fost sa ne facem amandoi un exudat faringian, din ochisor n-a vrut sa stea sa-i ia niste secretie. Dupa-masa mergem la tanti dr. de familie sa vedem ce mai zice....
Ah, si ca sa fie toate "bune", eu se pare ca am inceput sa fac tensiune. Doamne, cat m-am rugat sa scap la sarcina asta. Inca nu e fff mare, dar fata de 90/50 cat aveam pana acuma, e mare. Mi-am facut si eu azi sumar de urina, daca imi ies proteine in urina intru pe medicamente de hipertensiune........
Off si iar offff!

Venera , mama lui Markus
AMR maxim 6 saptamani!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nu ma mai intrat de mult la aici. Vreau sa va urez la multi ani pt pitici nazdravani si sa va spun ca si noi am avut pe 5 nov petrecere de 4 ani. acasa si la gradi.

Am pus pozele la linkul cu pozele lui vladut!

Inca o data la multi ani sarbatoritilor fosti prezenti si ce vor petrece!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Vik, vazut pozele, placut tare, si admirat curajul tau de a aduce atatia pusti la un loc in casa. Din poze se pare ca au fost cuminti, acuma tu stii adevarul. Vazut si o papusa mica, scumpa foc. Sa-ti traiasca amandoi!

Anca, vad ca sunteti fani Thomas, si alte trenulete. Ehehe, ce ma innebunise al' mare cu Thomas de credeam ca fac alergie. Sa iti traiasca baiatul si sa va bucurati de tot ce face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Vik, am vazut pozele, frumoase rau! Ce de copii frumosi, pareau chiar cumintzi Papusica frumoasa foc, ochioasa si voinica.

Ven, nu te mai enerva ca-ti creste tensiunea mai rau. Ia lucrurile asa cum sunt, cu rabdare, se termina si asta...

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

'neata ...in 5 minute plec la salonul de relaxare=servici...vreau sa rog pe Ileana sa trimita si mie pozele cu Ilinca si Luca.

Vikinga, ce tinuta frumoasa au nemtisori...toti la blugi care mai de care mai misto, camasa asortata...ce mai , baieti de baieti!!!

Am fugit...la salon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vikinga...uau!Ce Aldo frumusel foc si dulce!Sa creasca mare si sa fie sanatos!Frumoase pozici!Felicitari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Danke dankeHaha cumintei rau in poze, da' la masa nu ma pot plinge, se vede ca la gradi stiu regulile, s-au adunat imediat cind i-am chemat, dupa ce au suflat in trompetelele alea de m-au naucit am zis odata gata si gata a fost. Au mincat cumintei puii de nemtzi:) La joaca pe urma a dudit casa:) I-am si lasat de capul lor, ca nemtii cind fac ziua copiilor tre sa organizeze jocuri speciale, ii incoloneaza, se joaca de-a piratii tre sa gaseasca dupa o mapa, dupa indicii si semne, o comoara cu jucarii si dulciuri. Ori aliniati la start fac curse cu piciorusele in sac, bine si alte jocuri anume. Eu am avut multe jucarii, in camera aia d ejoaca, ba unii s-au catart pe barele alea, ba la simulatorul ala formula 1, si am mai avut citeva chestii intersante. Pe urma s-au jucat ei de-a stafia, cica era pe acolo una, si fugeau si se alergau. Anca dragut tare tortul de ziua lui Vladut si ce cadou periculos, mai mare pusca decit el:) sa va traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii!Azi ma gindeam la Carmena, oare ce mai face alintata noastra cu casa plina de baieti, ea unica dama bine acolo;) Hai mai zi-ne cite ceva de puii tai, ca sigur ne citestiElena iti pregatesc poze multe multe cu Nadja, promit:) La schimb cu poze cu David cel frumos:) Spor la job! Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput