Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

[b]LA MULTI ANI LUCA![b]

Sa cresti mare, sanatos si sa fii fericit!

Scuzati absenta, fetelor, dar mai am o saptamana de lucru (asta e ultima) si dupa aia o sa am un pic mai mult timp o luna (pana se naste Marc - sper sa stea cuminte acolo unde e).

O saptamana buna sa aveti!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI! Luca,puiulet de mami Ciuf!Zic si eu cu intarziere urarea din suflet si sa dea Domnul tot binele din lume sarbatoritului!

Ven,sanatate si puiului tau...cat mai multa si insanatosire grabnica.Iaca ca si eu am furat-o gospodareste de la Luana si acum mi-s cu mucii in batista...

Luana si-a mai revenit...sper din suflet sa nu ia iara boala si cocostrocii...azi dimineata era in clasa la gradinita corul behaitorilor,cu doamna educatoare in frunte.

Ileana,am vizionat cu mare placere pozele cu minunatiile tale amandoua....Ce bucalata e Ilinca...dudulusha si frumoasa foc...

No mamicute...va pup pe toate si sanatate la piticii vostrii!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mamicutze dragi....va mai amintiti de noi????????Sa-mi fie rusine ......dar nu stiu cum ma invart ca nu mai reusesc deloc sa mai si scriu.mai ales ca acum sunt o fericita ca o am si pe mama aici...dar parca am mai putin timp de net.Cand am putin timp stam la taclale..parc nu ma mai satur sa stau cu ea.Ce bine e!!!!Imi usureaza mult munca..i-am si spus ca ma obisnuieste prost si dupa ce pleaca o sa-mi ia ceva timp sa-mi intru iar in ritm.
Vreau sa spun "La multi ani!" tuturor nazdravanilor si nazdravanelor care au facut 4 anisori.
Piticii mei sunt bine...Teo s-a obisnuit bine cu mama,e foarte cuminte cand e doar cu ea si un alt copil cand aparem si noi in decor.Andrea cu gradinita, s-a distrat de Haloween, acum e cea mai cuminte fetita ca o vede mosu si daca nu asculta mosu vine cu bota.Nu stiu ce mai inventam dupa mos-incepem cu iepurasul de Pasti.
Merg sa-l culc pe Teo ca e cheaun de somn.
Ileana...vreau si eu pozici...please.
Mai avem si noi poze daca vreti sa ne vedeti.
va pup si ne iertati voi ca n-am mai scris..stiu ca voi sunteti intelegatoare...si

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Saru'mana de urari. Petrecerea fuse faina, dar obositoare rau.
Am pus pozele de la petrecerea de Halloween. Noi suntem cuplu asiatic.
Interzis minorilor! http://picasaweb.google.com/paul.g.cormier/2007HalloweenParty02

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ciuf, voi erati cei mai normali de acolo...
My God, ducka face la WC?
Tu chiar semanai putin cu o gheisha, din punctul meu de vedere, erati cei mai frumosi de acolo

Carmen, ti-am vazut pozele cu burticul, nu e mare, nici nu zici ca nasti in curand.. Ce-a trecut vremea mai, parca nici nu am simtit.. la mine trecea oribil de greu.. abia asteptam sa nasc..

Noi am fost azi la dentist, cu toata copilarimea.. Din pacate, Olguta si-a deformat mandibula de la suptul degetelului, e un spatiu intre cei de sus si cei de jos, destul de mare.. Va trebui sa poarte un aparat.. Nu sunt inca lamurita ce si cum, va trebui sa mergem la ortodontist
Acum trebuie sa ma pun pe ea, sa-i scot degetelul din meniu.. mi-e groaza de crizele ce-or sa apara
Si Codrin are o mica deformatie, tot cu aparat rezolvabila...
Doar Cornelia e super bine.. Ea nu suge nici un degetel, dintii sunt ok, poate putin galbiori... sa vedem cum o sa evolueze si ea..
A.. si la Olga au aparut niste mici cariute... cred si eu la cate dulciuri baga in ea... Ai vostri mananca dulciuri? A mea zici ca e bolnava... nu o pot tine deloc.. gaseste mereu pe undeva, ceva dulce.. plus ca merge la mamaia care NUMAI cu dulciuri o poate atrage
Cam atat de la dentist.. sa vedem cum se comporta la curatarea cariutelor..

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

o la doamne!

Ciuf, foarte misto pozele, voi ati fost super frumosi!

Sympa, hai ca bag pozele si la tine.

Adriana, spre rusinea mea nu l-am dus pe Luk niciodata la dentist... Probleme vizibile cu dintii nu are, nu are carii desi baga dulciuri la greu in el, scormoneste peste tot si gaseste. Degete nu suge Sa vedem Ilinca cum o fi, ca ea e vesnic cu degetul in gura...

Pup si spor la treaba!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Salutare mamici,

Am trecut p-aici sa va salut si sa va doresc o zi cat mai buna.

LA MULTI ANI Alexander,copilas de Vikinga!Sa aveti o zi de sarbatoare minunata ,cu multe surprize si distractie maxima!

Luana a mai scapat cu angina ei si cum e fata darnica,ne-a dat si mie si la frate-si cate ceva...asa ca ma simt cu capul cat casa si nasul infundat...am o stare de cacao...

Sanatate tuturor si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ven...ce omuleti frumosi de zapada...si cel albastru e ...beton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La Multi Ani ALEX de Laura si ALDO de Laura! Asteptam pozici de la petreceri!

Ana, mersi!
Markus tot mucos, luni si marti n-a mers la gradi, dar parca azi tuseste si mai tare! Ia Erdomed si Eurespal, fara antibiotic. Offf, ma dis-pe-ra racelile astea! Daca n-ar tusi pana vomita, ar mai fi cumva, dar asta e 'simptomul' cel mai nasol la el. Tuseste cu tone de expctoratie, pana ii vine greata si vomita. De regula noaptea, in pat, sau dimineata, dupa ce-si bea laptele....

Noi la dentist am fost cand si-a spart dintisorii din fata ( a cazut), dar din fericire carii nu are, si sper sa nici nu avem alte pb. de genul asta pana se schimba dintii.

Valeria, asteptam poze de la ziua lui Luca!

Venera 33 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

Mergi la inceput