Suceava! (20)
Raspunsuri - Pagina 12
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Eveline, multumesc pentru cafea.
Fetelor, sper ca v-a lasat cate ceva Mos Nicolae in ghetute ![]()
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
ilincalif spune:
LA MULTI ANI fericiti,sanatosi si luminosi
si multi pupici gustosi si zgomotosi din partea noastra
simina2005 spune:
EMUSHI, unde esti?
Ce mai fac sucevencele noastre?
Iliuta ...Kaly...Turtita Fermecata...Dandush...Doinabita...
Si pentru toata lumea:
Chiar daca Mosul nu stie ce ai visat ca ai primit cadou...
chiar daca nu stie ce iti doresti sa primesti...
chiar daca nu stie daca iti va placea...
el tot iti va aduce ceva in dar...
chiar daca este numai dragostea lui...
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina
cu Teo (7.06.2006)
,Diana (30.05.2003)
si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte. Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
ilincalif spune:
tocmai am dat de doua retete pe care tare le-as incerca de Craciun
poftiti la salivat ! (eu am deja Niagare pe cerul gurii)
Biscuiti Fursecuri (de agatat in brad !!!)
170 gr de unt (nu margarina)
180 gr zahar brun
1 ou
2/3 cana miere
Se amesteca pana se omogenizeaza, dupa care se adauga combinatia urmatoare (cele de mai jos impreuna amestecate):
370 – 400 gr de faina
1 lingurita de bicarbonat
1 lingurita de sare
2 lingurite de scortisoara
eventual 1 lingurita praf de ghimbir
Se face o coca care se da la frigider cel putin 1 ora.
Se intinde aluatul cam de 3/4 cm grosime. Se pudreaza cutitul de biscuiti cu faina sau zahar pudra sa nu se prinda coca de el cind taiati. Se taie in formele dorite. Biscuitii taiati se aseaza pe tava de copt la o distanta de 2 cm unul de altul. Se coc la temp. de 190°C circa 8-10 minute sau pana apasati cu degetul nu mai ramane urma.
Glazura e din apa frecata cu zahar pudra si 3-4 picaturi de lamaie pana se face pasta sticloasa. Se pot face si cu piper cayenne, nucsoara si praf de cuisoare in aluat, este exceptional
Stelute cu mirodenii si miere:
- 250 g. faina
- 125 g. unt
- 125 g. zahar
- 100 g. nuci macinate
- 1 ou
- 2 lingurite praf de copt
- 100 ml. miere
- 1 praf sare
- 1 lingurita scortisoara
- cuisoare, coriandru, anason, enibahar
Toate ingredientele se aseaza intr-un castron si cu mixerul se framanta pana ce se obtine un aluat omogen. Se face o bila de aluat si se infasoara in folie. Se lasa sa stea la frigider cca. 2 ore.
In final, aluatul se mai framanta o data si se intinde intre 2 folii transparente o foaie de 2-3 mm grosime.Se incinge apoi cuptorul la 170 grade C. Se tapeteaza 2 tavi cu hartie de copt.
Cu ajutorul unei forme speciale, de plastic sau metal, se decupeaza stelute din aluat.
Se aseaza pe tavi si se coc la cuptorul preincalzit timp de 12-15 minute.
simina2005 spune:
Pentru femei…despre femei…
"Femeile imature isi pastreaza agenda complet goala si asteapta sa le sune un barbat. Femeile mature isi fac propriile planuri si ii spun cu gratie barbatului pe care il apreciaza ca este binevenit in acele activitati la care doreste sa participe.
Femeile imature vor sa-l controleze pe barbatul din viata lor. Femeile mature stiu ca, daca barbatul este cu adevarat al lor, controlatul este absolut inutil.
Femeile imature il “verifica” pe barbatul care nu le-a sunat. Femeile mature sunt prea ocupate ca sa observe ca el nu a sunat.
Femeile imature incearca sa “inlantuiasca” un barbat utilizand sexul. Femeile mature stiu ca numai sex-appealul de tip mental poate determina un barbat sa vrea sa te “inlantuiasca” el pe tine.
Femeile imature falsifica manifestarile placerii sexuale, ori asteapta cuminti sa termine barbatul ceea ce face el acolo in mod egoist ori prostesc… Femeile mature, in aceeasi situatie, spun “Opreste-te”, se ridica, se imbraca si pleaca.
Femeilor imature le este frica de perioadele in care sunt pe cont propriu. Femeile mature apreciaza aceste perioade si le utilizeaza ca timp pretios, in care poti realiza mari progrese personale.
Femeile imature ignora “baietii buni”. Femeile mature ignora “baietii rai”.
Femeile imature il pot aduce pe un barbat la orgasm, femeile mature il pot aduce pe barbat acasa.
Femeile imature sunt permanent ingrijorate ca nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume barbat. Femeile mature stiu ca sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare barbat.
Femeile imature incearca sa monopolizeze tot timpul barbatului lor. Femeia matura realizeaza ca ii poate oferi linistita spatiul de care are nevoie unui barbat - asta va face timpul petrecut apoi in cuplu chiar mai placut si special - si pleaca sa se distreze cu proprii prieteni.
Femeile imature gandesc ca un barbat care plange este un barbat slab. Femeile mature ii ofera acestuia un umar pe care sa planga si o batista.
Femeile imature vor sa fie rasfatate si ii spun asta in mod raspicat barbatului lor. Femeile mature ii “arata” barbatului ce inseamna rasfatul si il fac sa se simta suficient de confortabil ca sa poata raspunde cu reciprocitate fara teama ca-si va pierde “barbatia”.
Femeile imature sunt ranite de un barbat si-i fac pe toti ceilalti barbati sa plateasca pacatele aceluia. Femeile mature stiu ca ala a fost doar UN barbat.
Femeile imature se indragostesc si vaneaza obiectul afectiunii lor pana in panzele albe, ignorand toate semnalele pe care le primesc si toate realitatile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi. Femeile mature stiu ca, uneori, cel pe care il iubesti nu te poate iubi pe tine si isi vad de viata lor mai departe, fara amaraciune si furie.
"
http://relaxare.wordpress.com/2007/12/07/pentru-femeidespre-femei
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina
cu Teo (7.06.2006)
,Diana (30.05.2003)
si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte. Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
carmen spune:
Fetelor multumes mult pentru urari, le-am vazut pe toate dar nu am avut timp sa postez multumirile mele. Am avut o zi furmoasa care s-a incheiat cu urarile fetelor, mi-au cantat La Multi ANi! si mi-au dat cadou.
Ana tuseste putin dar sper sa nu mearga mai departe ca sa poata merge la gradinita. Daria e bine, au curtat-o racelile dar a fost OK. Ma tot intreaba cand vine Craciunul si ce vor primi. Chiar nu prea stiu ce sa le cumparam. Ana a vazut la ZIMBRU o orga si i-a placut, poate ne vom duce sa o luam.
Ramona te-am vazut cand o plimbai pe Larisa.
Ilinca ai curaj sa te apuci de prajiturele, cand mai ai timp sa le faci pe toate?
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Va doresc o duminica placuta!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
crengu75 spune:
LA MULTI ANI BIANCA!!!!!!!!!!!!!!
Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

LA MULTI ANI CARMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iti doresc si tie tot binele din lume, sa se realizeze toate visele tale!

Scuze de intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Va pup pe toate si va doresc toate cele bune!
Noi vineri avem serbarea de Mos Craciun la gradi.
Visul meu
Crengu
5+ , mami lui Cristian(30.05.2003)