Suceava! (20)
Raspunsuri - Pagina 11
ramonaa spune:
Salutari tuturor!
Crenguta felicitari si sarcina usoara!
Meg succes in continuare!
Nu v-am uitat.
poze 1
poze 2
Ramona si
Larisa +
Robert
Eu sunt Larisa si eu Robert
ilincalif spune:
de risu-plinsu
Monica Columbeanu isi rasfata progenitura de 10 luni cu icre negre si fructe de mare, alimente pe care medicii le interzic cu desavarsire la bebelusi. Jurnalistii de la "Click" scriu despre meniul de cinci stele al Irinei, fata celebrilor Moni si Iri.
Chiar mama "grijulie", Monica, a declarat ca fetitei nu ii da gris cu lapte sau mar ras cu biscuiti, cum mananca alti bebelusi de varsta ei, ci fructe exotice, sucuri naturale, peste alb si chiar icre negre.
"Irinei ii place caviarul. I-am dat sa guste si a mai cerut".
Mica columbeanca are si alte pasiuni de bebelus atipic. "A facut o pasiune pentru telefoane mobile si telecomenzi, a distrus deja cateva, dar nu pot sa ma supar", povesteste Monica.
Medicii interzic pestele si caviarul la copiii de un an. "Abia de la doi ani se introduce treptat pestele in alimentatia diversificata. E stiut faptul ca pestele este un aliment extrem de alergenic, care dezvolta alergii si la alte alimente, iar caviarul e un aliment extrem de gras (bogat in colesterol), contine mult sodiu si care, introdus in alimentatia copiilor, poate produce toxiinfectii alimentare, in special in cazul in care nu este pasteurizat", a declarat pentru "Click" medicul nutritionist Lygia Alexandrescu.
ilincalif spune:
mi-am amintit :
PENTRU O MEMORIE MAI BUNA
Ciocolata
sexul
aperitivele reci
cuvintele incrucisate
exercitiile fizice
dusurile reci
ilincalif spune:
si inca una si ma duc la trebusoara
==============
Va presentam mai jos o lista cu nume foarte ciudate la romani.
Daca ne oprim la onomastica deosebita: cu prenumele Strugurel figureaza 192 de insi, Portocala - 65 de persoane, Ministru - 22, Lamaia - 18, Politia - 3, Justitia - 2, Semafor -1. O lista cu numele de familie iesite din comun are urmatorul top: Buca (2.996), Flocea (1.728), Pasarica (1.669), Laba (880), Sulica (540), Putica (244), Muia (233), Bucila (228), Pipi (226), Pisu (54), Regulatu (27), Coi (3), Curu (6), Pizdelea (7).
Lasand la o parte acest camp semantic, nu doar ilar, ci si ireverentios, sa citam alte nume purtate de sute si sute de persoane: Nebunu (850), Mortu (581), Blegu (515), Betivu (219), Jegu (95), Nespalatu (70), Gainat (61), Gunoi (41), Muc (29),, exista si un singur Muci, Sfarc (16), Partan (9), Bulan (7), Prostu (1). Este prezent si un unic..Hitler.
Cateva nume ne amintesc de poreclele pe care le au consatenii lui Ilie Moromete din romanul lui Marin Preda: Onabei, Beseusac s.a. Iata-le si in anuar ca nume compuse: Belibou (507), Bounegru (611), Roadevin (173), Boubatran (119), Oasenegre (109), Usainchisa (10).
De cealalta parte a baricadei, Maria ocupa primul loc in topul prenumelor, fiind purtat de 876.690 de femei.Gheorghe este preferat de 511.721 de barbati. Cel mai frecvent nume de familie este Popa, inregistrat la 191,938 de persoane. Il urmeaza Popescu, nume avut de 147.784 de persoane.
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! Poftiti la o
fierbinte.
Va pregatiti de Mos Nicolae?
Ioana, despre Columbeni ce pot sa zic, nu ma mai mira nimic din partea lor.
Carmen, la multi ani fericiti si multa sanatate!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
eveline spune:
LA MULTI ANI CARMEN! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA TE BUCURI DE TOTI CEI DRAGI, ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME!
xandruta, multumesc de cafea, tare bine prinde la ora asta!
simina2005 spune:
Happy birthday for that one special girl...CARMEN...

Iata ce am scris azi in Jurnalul meu...este si muzica de petrecere...sper sa va placa...
Eu va citesc mereu desi nu raspund...dar timpul meu e impartit ...gradinita...innot...bebe...familie
Cat costa fericirea??!!!
O intrebare fara raspuns,sau nu…De fapt exista raspuns numai ca materializarea acestuia nu se face cantitativ, ci calitativ.
Un zambet, o vorba buna, un mesaj, un telefon,un gand, o floare, un simplu cuvant,iata unitati de masura pentru fericire!
As putea sa ma gandesc si la intensitate:intensitatea sarutului, a stangerii de mana, a privirii sau a imbratisarii…
Un gest…o privire…o intrebare…o mangaiere…sa-ti pese! Credeti ca…sa spui ” cum ti-a mers azi?” este o prostie? Pt. unii da, dar nu-si dau seama cata nevoie este la un moment dat de acesta intrebari numai atunci cand vor fi cu adevarat singuri, sau vor dori sa simta ca, cuiva ii pasa de persoana lor…vor incepe sa aprecieze micile “Prostioare” : un suras, un cadou atat de important pe care in fond este singurul si cel mai de pret si …culmea nici nu costa bani…pe care-l putem face cu toata generozitatea noastra si cu multa sinceritate TIMPUL TAU este cel mai frumos cadou, aratati ca va pasa, daruiti momente frumoase, ele sunt amintirile de mai tarziu! Va doresc la toti o iarna si o viata frumoasa, fiti fericiti, este atat de simplu…va aduceti aminte??? Un gest…
Atat ne costa fericirea asa ca haideti sa ne deschidem inimile si sa “daruim” fericire si liniste celor din jur.
Va pup cu drag si va doresc o zi minunata...
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina
cu Teo (7.06.2006)
,Diana (30.05.2003)
si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte. Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
megbeng spune:
carmen, la multi ani!!!!! sanatate, fericire, impliniri pe tote planurile, dragoste vesnica..tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!!!

meg,
de
matei(9.02.2007)
kali spune:
Carmen, la multi ani si tot ce-ti doresti!!
Meg, nu am apucat sa te felicit! Bravo! M-am bucurat pentru tine si chiar te-am admirat pentru ambitia ta!
Oana
si
Alexia Ioana (25.12.2005)
eveline spune:
Azi se pare ca dau eu cafeluta
.
Si pentru cine pofteste o felie din
tortul de aseara si un pahar de
.
O zi buna va doresc....azi nu prea stau pe aici ca o sa fiu pe teren.