Suceava! (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Va invit la o fierbinte.
Ce mai faceti fetelor?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

e zapada in suceava? aici se pare ca va fi a treia iarna fara fir de zapada :(

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Este, este zapada, si inca promite . Aseara de exemplu cand ai intrebat puteam doar sa-ti raspund, Meg, este, este da' noroi . Insa azi dimineata cand m-am trezit m-am bucurat ca un copil de ce mi-au vazut ochii-n jur. Iaca-n ce decor mi-am beut io cafeaua acu o ora. Si cum spuneam inca promite...
In alta ordine de idei, pupam sarbatoritele din ultima perioada, s-aveti ani multi, buni si frumosi!, felicitam doamnele reusite la diverse examene - rezidentiate, teste de sarcina - etc. si pupam toti cupiii!

Mergi la inceput

aaa..puteti trimite o tolba de zapada spre bucuresti, va rog? vad ca aveti din belsug...

emushi, unde esti?? cu miruneata la zapada care "se ninge"?

am aflat ca anul asta rezidentii incep activitatea pe 3 ianuarie, nu pe 15 ca anii trecuti..asta de bine ce george si-a luat concediu in prima saptamaan din an, sa plecam undeva

dana, ai dat jos kilele de dupa sarcina? eu mai am 7 de dat jos (desi lumea zice ca arat ca inainte..)..sunt incurajata ca se duc repede dupa ce incep serviciul..ceva incurajari, cineva?

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by megbeng

aaa..puteti trimite o tolba de zapada spre bucuresti, va rog? vad ca aveti din belsug...

La ce viscol cu soare a inceput afara de vreo ora, cred ca daca astepti la gara de nord urmatorul tren Sv-Buc. sigur gasesti pe el zapada din belsug.

quote:
Originally posted by megbeng

dana, ai dat jos kilele de dupa sarcina? eu mai am 7 de dat jos (desi lumea zice ca arat ca inainte..)..sunt incurajata ca se duc repede dupa ce incep serviciul..ceva incurajari, cineva?

Mai bine-ntrebai si tu fete siluete, nu pe grasa forumului . Dupa sarcina am dat jos kilele odata cu nasterea, dar intre timp am pus la loc mai multe. Deci la mine nu a functionat faza cu reluarea serviciului si slabirea rapida. Oricum, succes, eu iti tin pumnii!

Mergi la inceput

MATEI A FACUT AZI PRIMII PASI SINGUREEEEEEL!!!!

AM BAIAT MAREEEEE!!!!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Poftiti la cafea.
Meg, felicitari lui Matei!!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua dragelor!
Felicitari Meg pentru primii pasi ai lui Matei...de acum incepe "distractia"....va trebui sa stai cu ochii pe el ca pe butelie...oricum, e un moment unic in viata fiecaruia. Si uite ca ti s-a indeplinit si dorinta....am vazut la TV ca aveti si voi zapada din belsug.
Sa va spun de Bia: s-a pricopsit cu o infectie urinara de toata frumusetea rezistenta la marea majoritate a antibioticelor, cu rosu in gat si cu nas infundat...drept urmare a ratat petrecerea de craciun a copiilor organizata de serviciul lui taica-su si evident va rata si serbarea de la gradinita.
Asta e....
Va pup si va urez o zi buna!

Mergi la inceput

Pupam Mateiu' mergaretzu'!
Xandru, multmim de cofea
Editam ca sa pupam si Bia bolnavioara si-i dorim sanatate multa. Eve, intreaba medicul de Urovaxom, s-ar putea sa-i ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

buna.
trec asa numai pe fuga sa nu credeti ca am uitat de voi
ce-i drept, va citesc mai mult "pe furate", nu prea am timp sa scriu.
mari noutati nu prea avem (de fapt ar fi mai multe si marunte, dar timpu-i scurt ca mi se trezeste iedu'), miruneata tot mai zvapaiata, nu-i tace gurita nici prin somn valeeeeu deja mi-e mila de viitorul ginerica , nu sta locului nici o secunda, suntem in continuare in "certuri" la culcare, patutul e rupt dar doarme asa in el (i-a facut o gaura laterala "de aerisire" pe unde se urca si coboara de sute zeci de ori pana la culcare), doarme cu picioarele scoase printre gratii si nici in ruptul capului nu vrea in patul mare...am gasit-o intr-o noapte in genunchi cu capul pe pat, dormind...nu stiu ce sa ma mai fac cu ea! asteptam cu drag sa fie gata casuta noastra (poate v-am spus ca se mansardeaza deasupra blocului nostru), sa-i luam un patut mai serios
sotzu' tot mai ocupat cu serviciul (n-am apucat sa ma laud ca "a crescut" in functie), rupt de oboseala si cu insomnii in fiecare noapte la ora 2...
nu stiu daca am apucat sa scriu (cred ca nu), cu rezi n-am mai facut nimic...eram mai "la coada" si nu mi-a ramas mare lucru de ales, asa ca nu mi-am mai schimbat specializarea, mai stau putin pe-aici pe-acasa unde-i cald si bine
scuza dar s-a trezit iedu si iaaaaaar e calare pe mine (la propriu!!!)
va pup, revin cand mai...apuc

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput