Racusori, la apel! (31)
Raspunsuri - Pagina 5
RamonaD spune:
Si vad c-am mancat litere..mi-e somn...iertare!Va roooog!
Ramona
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
MirelaV spune:

va las www.dropshots.com/schatzi8080" target="_blank"> aici cateva poze de la petrecere. acum ma duc la somn. nite nite all.
iulia, poate bem cafeaua... oricum te sun cand ma trezesc daca nu esti. poate pleci la curte? lasa offline
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Neata!!!!
Eu ma pregatesc de plecat la serviciu. Va las cafelutza pregatita.
Mire, vazut pozele...
In sfarsit poze in care zambesti, sa fie oare din cauza misterului.....![]()
Vicky, si eu abia astept o noua intalnire.
Weekend placut tuturor!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
july_g spune:
Neata fetele! Prezent cu cafea cu tot!
Se pare ca pentru toate a fost o saptamana grea! Bine ca s-a incheiat!
Vicki, ieri nu am fost prezenta pentru ca am facut curatenie pana pe la 12 si apoi am plecat la o petrecere.
Mire, plec la curte, dar pe la 11. Ne vedem la cafea!Auch, tu ai fost la petrecere, nu te trezesti pana la ora aia. Nu-i bai, vorbim la tel.
Cristina, of ce saptamana!Cred ca e cumplit sa iti moara un pacient! Si Mire, vezi ca nu stau numai eu cu gura pe tine sa zambesti?
Ramona, vizionat poze! Inca o data mii de multumiri pentru interfon. Daca nu m-au exmatriculat astia, in februarie ar trebui sa vin la Bucuresti sa imi sustin lucrarea de dizertatie. Poate punem de o intalnire!
Miki, cred ca numeri zilele pana pe 16.
Anne,Missy, Geo, Menna pup!
O zi frumoasa dragele mele!
http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS
MirelaV spune:
neata. io-s cam buimaca, dar imi revin acum de la cafea.
la petrecere a fost frumusel. s+a mancat bine, ne-am distrat...vorbit, barfit..bine. nu s-a prea dansat..dar in rest..super
ma bucur k v-au placut pozele. mai am de recuperat..facute si de alte aparate..dar..sa vedem.
buna cafeaua cris. sper sa ai o zi usoara.
eu azi fac o piftie. stau in casa. noroc k a trecut mama ieri pe la mine..nu mai trebuie sa merg eu azi la ea. si ma pregatesc de plecare pt maine. si cam atat
sunt prin zona
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
gbutucica spune:

Bonas diad dragelor,
Cris baut si ieu cafa di la tine si tare buna a fo , multu', si servici usor
, sa stii ca ma gandeam ca io am avut o sapt grea , dar recunosc mai luat

Miki , multumesc de urare, da nu te stresa ca asa-i la inceput ma fac mai greu observata, 
Viki, Ramona,Mirela, fuseratzi la mincare , bravo, vazut pozele ![]()
Annes , nu enervizi pe nimeni , dar incearca s iei lucturile asa cum sunt , nu se rezolva situatia daca tu faci o carutza de nervi , ba din contra dai satisfactie.eu te pup sa nu mai fii supa
Missy , frumos ca te-ai intalnit cu colegii tai la 10 ani dupa , generatia mea se pare ca nu a fost interesata de lucrul acesta , desi mi-ar fi placut.
Geo , am trecut sa te pup si pe tine cu Sofia ta BOcancioasa

Va pupesc pe toate si duminica ramasa sa fie frumoasa , iar inceputul de sapt linistit si bine inteles

Giani
23+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
MirelaV spune:
mai fetelor, decat io si giani pe aici? ummm..unde imi umblati duminica?
MirelaV
pupicei pe burticei
RamonaD spune:
Hmmmm....ce te miri,fata?Eu dansez...n-am timp!Am innebunit de tot cu September-ti-am zis ca-s terminata dupa muzica,dans,antren...si flirt!:)))
Pup fetele...July,n-ai de ce draguto si te astept sa vii p-aci!Giani,eu ma feresc de MacDonald's...dar mai scapa la cate-o intalnire;asta e!
Cristina,Vicki,Missy...cam absente...se scrie si se intra cam putin;asta nu-i deloc bine!Offf sper sa reveniti cu noutati!Toate alergam si suntem pe fuga,da' macar un pic!!!Maine incepe asta mic scoala..iar o luam de la capat!
Maine am sedinta lunara cu d-l.director si sefii de raioane la 14.00;apoi sunt schimbul 2.Marti si miercuri sunt libera...doar pe Pc!Gatesc repede ceva usor,fac ordine si curatenie cam o ora..apoi pe ypu tube cu mine si pe trivia.O sa intru si la voi!:)))Promit!Va las;am chef de dans...destul am plans saptamana asta!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
poze-http://ramonadihoru.hi5.com
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
preda_vicky spune:
Am intrat un picut sa va
, sa-i urez drum bun Mirelei, sa ajunga cu bine la July si Lienuta, si sa le
si din partea noastra pana le albeste
!
Ramona, o zi usoara maine si succes scolerului!
Nu am noutati, nu am cu ce sa ma laud... a fost un wk anost si picticos
. Dar macar m-am odihnit!
fetele si va astept dim. la cafea!
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Si eu putin prin zona. Am intrat sa ii urez Mirelei drum bun si sa ne tina la curent cu noutatile din Galati!!!
Giani,
nu tineam sa detin locul 1 , dar tare rea a fost saptamana asta, noroc ca maine incepe alta saptamana.
Ramona, bafta prichindelului.
Iulia, cum a fost la casa???
Vicky, 
Miki, Annes, Missy, Geo
O seara buna tuturor si maine sa incep o saptamana muuuuult mai buna decat cea care tocmai se incheie.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci