Racusori, la apel! (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Va pup,fetelor!Mi-am revenit ieri...dar inainte de intalnire!Dupa ce am gasit,dupa cautari fantastice,sa-mi cumpar un telefon identic cu cel care mi-a fost furat!
Intalnirea a fost super,desi eram foarte-foarte obosita;ne-am intalnit in jurul oerei 19;eu eram plecata de-acasa de la ora 6!Poze am facut cateva;i le-am dat Mirelei deja,le va pune ea aici!
In rest,sunt pe drumul cel bun si mai scriu un pic mai tarziu.
Va pupic!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
poze:http://ramonadihoru.hi5.com

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nush daca merge sa trimit mesajul asta k imi da eroare de nush care forumul.
am adaugat pozele facute de ramona.
eu maine lucrez. apoi ajung pe la bunici k fac pomana...cu pomenirea mortilor...si na..tre sa ajung...apoi seara la petrecereeeeee
missy .. ai inceput deja serviciul??????????
eu sunt obosita..intoarsa pe dos..etc. in drum spre casa..luase foc o casa pe langa mine. pompieri..harmalaie.. of of
ma pregatesc sa ma uit la la dansez pt tine. nu mai stiu daca mi-ati raspuns...voi va uitati?
gata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mire notat nr. multzam

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata !!!! Cafelutza e gata!!!!
Fetelor am avut o saptamana de tot ... Imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire. Acum nu imi doresc decat sa reusim sa mai organizam o noua intalnire cat mai repede si sa incerc sa nu lipsesc de la ea.
Miercuri , a fost o zi nasoala ; de garda , iesit din sala de operatii la unu noaptea; joi, o zi si mai nasoala, a murit in pacient , cu metastaze cerebrale , ma rog a fost nasol in sectie ...Am avut o stare foarte ciudata. Ieri, alta zi nasola, scapat la 7 seara se la spital...AM iesit putin cu sotul in oras fiindca simteam ca explodez. Rapoarte de garda cu urtele si tipete , certuri intre medici, gata sa se strange de gat....asta a fost saptamana mea. Aaaaa....si maine ca saptamana sa se incheie minunat, sunt de garda...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Am vazut pozele de la intalnire...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

uiiii cris, ai avut o saptamana mai grea decat a mea. eu nu ma mai plang k e pe cale de final. diseara petrecerea..apoi turuc la iulia unde ati iesit aseara?
miki, notat bine..dar sa nu il uiti cand pleci
ufff..ce caut eu sambata la ora asta la muncaaa???
hai k fac si io rpd ce am de facut pe aici sa nu ma apuce 12. ne auzim mai tarziu. pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MirelaV

uiiii cris, ai avut o saptamana mai grea decat a mea. eu nu ma mai plang k e pe cale de final. diseara petrecerea..apoi turuc la iulia unde ati iesit aseara?
miki, notat bine..dar sa nu il uiti cand pleci
ufff..ce caut eu sambata la ora asta la muncaaa???
hai k fac si io rpd ce am de facut pe aici sa nu ma apuce 12. ne auzim mai tarziu. pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mire, ne-am plimbat putin prin centru , apoi am mers la Teatrul National sa cautam bilete , apoi in Mall la Phillias Fog. NU am mai avut de mult timp asa o seara...Distractie placuta la petrecere si drum bun.

Cristina

Mergi la inceput

am ajuns si pe acasa..am facut un dus si acum ma duc sa ma aranjez pt petrecere k pe la 8 fara ceva plec
o seara minunata tuturor va doresc
pupici si vb maine

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa dau buna seara!
Mire, si petrecere frumoasa! Am primit pozele, multumesc!
Cris, ma bucur ca ai reusit sa te relaxezi putin in oras, dupa zilele grele. si garda usoara maine. Si cand te eliberezi putin, mai punem de o intalnire.
Miki, o sa trimit si eu PM cu nr,!
Ramona, , ce mai faci? Vanatai, lovituri, ceva de la aranjatul rafturilor?
Geo, July, Canne, unde ati disparut?
racushoarele si wk placut in continuare!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

[quote]Originally posted by preda_vicky

sa dau buna seara!
Mire, si petrecere frumoasa! Am primit pozele, multumesc!
Cris, ma bucur ca ai reusit sa te relaxezi putin in oras, dupa zilele grele. si garda usoara maine. Si cand te eliberezi putin, mai punem de o intalnire.
Miki, o sa trimit si eu PM cu nr,!
Ramona, , ce mai faci? Vanatai, lovituri, ceva de la aranjatul rafturilor?
Geo, July, Canne, unde ati disparut?
racushoarele si wk placut in continuare!
Vicki

Te pup!
Mereu,ti-am povestit ceva!Pai urca pe scare,coboara-te,pune marfa asa,fugi in receptie...auzi prin statie:"sefii,substitutii sau coordonatorii de schib ai raioanelor foo-nonfood sunt asteptati la birou..."-iar alearga.Sunt varza...dar maine chiar va scriu mai mult.Sau nu.Iar promit si iar...Marti si miercuri sunt libera.:)
A propos de saptamana urata..sa facem un concurs,sa evaluam a cui a fost cea mai cea>?Cred ca eu as castiga detasat saptamana asta:(((din pacate!
Va poooopic!S-aveti grija de voi mey!La pozele mele v-ati uitat,hmmm?
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

http://ramonadihoru.hi5.com

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput