Racusori, la apel! (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele...va multumesc pt urari de drum bun. inteleg ca se strica vremea dar ramane sa vedem
nu stiu inca la ce ora plec...asa k este posibil sa bem cafeaua impreuna..
oricum la iulia ajung cred ca dupa ora 13. intram oricum sa va salutam la unison
o saptamana minunata va doresc ... lipsita de neplaceri
nite nite all...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Mire, e gata! Si drum bun, mai ales ca e o vreme! Si va asteptam printre, sa mai bem o cafea, cand ajungi la Iulia.
In rest, va doresc si eu o sapt.minunata. A mea o sa fie destul de grea, am o lucrare complicata de facut si de predat pana vineri.racusoarele!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata!
viki, tare bine venita cafeaua de la tine. m+a enervat ploaia asta toata noaptea. am adormit f greu din cauza ei..apoi am tot auzit k ploua. in fine. a trecut
acu' stau la cafea si sper k pe la 10 sa reusesc sa plec. cum am spus...nu depinde numai de mine. oricum..va pupacesc si ne auzim
o saptamana usoara si sper sa plece ploaia asta cat mai repede...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusoare!
Vicki, multam pt cafea!
Noi suntem in asteptare! Promitem sa facem poze! Nu stau mult ca ma grabesc sa pregatesc pitica pentru intalnire!
va pup pe toate!

http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

neatza si de la mine, sa aveti o sapt foarte usoara si cu drum bun si vreme buna pe unde mergetzi.
buna cafea Viky, multa'am
pe mine ma cam doare butika, da sper sa treaca ca vb mami cu bb sa nu mai foloseasca organele pe post de colac de cauciuc pt relaxare.

va pup pe ttoate

Giani 23+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

la buna dinimeata si la o cana mare de .
Fetelor de azi am si eu net acasa,sper sa va scriu si eu de acasa,sa vedem daca am loc de sot.Ca aseara nu am avut loc deloc de el,era inebunit sa copie toate filmele aparute noi si sa ne uitam la ele cu multe floricele si seminte.
Dar sper ca diseara sa mai intru si sa mai vb.
Ce urat este afara azi,nici nu imi vine sa ies afara din firma.Am si acum pantalonii uzi pe mine ,nu se mai usuca o data.

Mire,Vicky,Menna,Geo,Cris,Missy,July,Ramona,Mikiriki,Gbutucica va'cesc pe toate si o zi usoara si fff scurta.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Neatzaaaaa!Va pupacesc,mi-am baut nrsul cu lapte si fug sa fac o baita;azi sunt schimbul doi!
Annes,wow,n-ai mai intrat de ceva timp!Ma bucur mult c-ai reusit azi!:)
Mire,sper ca nu tea-m socat ieri prea mult;ramane secret ce-am vb ,ok?Alex e ff misto;abia astept sa ne mai vedem,repet,avem f multe de vorbit/barfit!:P
Sunt pe You Tube;dansez ca nebuna pe o piesa dea- lui Prodigy-e de-nteles firea mea,hmmm?:P
Pooooop pe toata lumea!!!!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
poze:http://ramonadihoru.hi5.com

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Is acasa, nu am chef de nimic!!! Nici cafeaua nu a reusit sa ma trezeasca pana la ora asta.
Annes, sa nu racesti.
Ramona, sunt curioasa cum dansezi tu pe Prodigy....

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Nimeni prin zona???

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Eu tocmai am venit de la Carrefour.Va doresc o seara placuta tuturor si ne auzim maine seara!!!
O zi buna maine !!!

Cristina

Mergi la inceput