Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )
Raspunsuri - Pagina 14
dan_ny spune:
consi, lau-meli, ninia, musette, teo, miha74, flavia, multumesc 

eu incerc sa ma mentin pe linia de plutire. am intrat asa intr-un vartej de controale si analize de nu mai prididesc...sa-mi fac programari, sa alerg de colo colo, drumurile ma omara prin traficul asta nenorocit. ..
auzisem si eu mai demult de o metoda de diagnosticare cu un aparat – SCIO – conectat la un calculator, care iti scaneaza campul energetic al organismului si iti spune ce dezechilibre sunt la fiecare organ in parte, inclusiv pe parte emotionala, si ce ar fi de facut. am fost si eu ieri si vreau sa spun ca mi s-a parut chiar interesant, mi-a placut asa de mult la clinica respectiva...am stat vreo ora si jum. si n-as mai fi plecat. mi-a spus o gramada de lucruri, multe din ele nu le mentionasem... ca la-nceput iti face asa un istoric al bolilor, si din familie...si mi le-a spus. tratamentele la ei sunt pe baza de plante, si cu aparatul respectiv care face si diagnosticare si terapie. m-am programat si pt o sedinta, sa vad cum e... o sa va mai povestesc. ma gandesc sa merg pe partea asta, pt ca am fost si la psihiatru si m-am ales cu o discutie de vreo 10-15 min. si cu niste pastile pe care nu cred ca o sa le iau...n-am de gand sa ma droghez cu medicamente...nici chiar asa. in fine...mai am destule de facut, sa ajung si la ginecolog desi cred ca o sa ma incurce cm-ul si sa-mi schimb programarea, la endocrinolog cu rezultatele de sange, sa-mi fac si eu o ecografie mamara- ca tot imi aduse aminte kossir 
...si hai ca v-am inebunit destul...va pup pe toate si aveti grija de voi...

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
Teo2rina spune:
danny, bafta multa, va fi bine!
va pup pe toate, scumpelor, ne reintalnim luni, ma pregatesc de plecare. da' m-am hotarat: nu le dau niciun ban! ma voi face rea. sper sa nu se supere DD!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
Buterfly_Sim spune:
Buna,
ma alatur si eu grupului vostru din pacate de loc mic. Credeam ca putine persoane patesc asta. M-am intrebat mereu dece eu...de ce mi se intampla mie asta? Nu am fumat, am mancat ce e mai bun si mai natural si mai sanatos, nu am facut efort. Si ute ca totusi la 9 saptamani BB s-a orit din evolutie
si asta dupa un an de zile in cate am tot facut sport fara rezultat. Nici eu nici el nu avem nici o problema, mi s-a spus ca a fost o problema genetica. O luna de zile am fost vraiste mai ales ca toate prietenele sunt insarcinate sau au nascut. Nici nu putem sa ma vad cu ele pt ca imi venea sa plang. Acum am mai depasit un pic momentul cu toate ca uneori inca mi se mai pune un nod in gat cand vad un BB, sau o gravidutza. Acum ne-am pus din nou pe treaba si sper sa se intample cat mai repede. Cred ca voi sta mereu stresata sa nu se intample ceva si cu BB2, ca as innebuni.
Va pup pe toate si sper ca impreuna sa reusim sa trecem peste perioada asta grea si sa intram cat mai curand in grupul celor care asteapta un BB.
danangie spune:
Buna seara fetelor,
eu sunt bine. dureri de burta mai rar. Le am ...dar mai rar. Am inceput de vreo 2 zile cand mananc sa simt greata. Am vazut bbul la eco. Are 12 mm si activitate cardiaca. Sper sa ma ajute D-zeu si sa fie bine in continuare. Am probleme cu ametelile.....adica abia stau in cpicioare.......o fi de la progesteron.....de la anemie....
Va pup pe toate si va doresc numai bine.
mult asteptat
IreneCAM spune:
Danangie, ma bucur ca ne mai dai vesti. Bravo ca s-au mai atenuat durerile...cu ametelile, da...si eu cred ca e posibil sa fie de la progesteron, mai ales daca iei si suplimentar, si am inteles ca ti-au dat un progesteron pastile.
Sa te ajute DD sa fie bine!
Buttefly_Sim, eu nu am avut decat o sarcina, si aceea cu final nefericit, cu toate precautiile mele. Motivele pentru care se intampla astfel de lucruri ne depasesc. Nu putem decat sa speram si sa mergem mai departe. De stres si de ganduri n-o sa scapam pana cand nu il vom vedea pe bb. Sa speram totusi ca nu vom avea mult de asteptat si, cum zic fetele aici, ca va veni soarele si pe strada noastra 
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
musettepink spune:
Danny am facut si eu analiza cu aparatul acela acu vreo 3 ani.E f tare!
Consi succes la pregatiri sa merag cu spor.
Simm imi pare rau ca ai trecut si tu prin asa ceva..sper sa poposesti cat mai putin la noi si sa mergi la odisee!
Acu sa va zic vestile de la dr!problema cu progesteronul e una inchipuita caci la cicluri nergulate nu e concludenta analiza din ziua 21.Macar una am rezolvat-o.
Vestea proasta e ca la consult,cu ecografia intravaginala nu s-a vazut endometrul decat intr-o parte iar in alta parte in care ar fi trebuit sa fie lipseste....din ce cauza....de la chiuretaj.......am crezut ca mi-a dat una in cap.....o sa facem niste monitorizari sa vedem exact cum stau cu endometru asa ca astept ciclul.
Stiu ca ar trebui sa am credinta ca totul va fi bine dar ma simt sleita de orice putere si de optimism!Cred ca asta ma scoate din cursa pt bebe cel putin pt un moment!De cand am aflat sunt f nervoasa,urlu ca o isterica....si am o suparare pe medicul la care eram cand eram insarcinata ca m-a last pe mana oricui dupa ce ani de zile i-am fost pacienta si o data am avut o urgenta!Sunt f revoltata!
de socata ce am fost nici nu am mai intrebat daca chestia asta se rezolva intr-un fel....astept sa vedem dupa ce vine ciclul ce se mai intampla dar sunt nervoasa si ca nu mai imi vine....
Ma scuzati ca ma descarc aici si va fac capul mare !
Visez la ziua cand voi fii 
dan_ny spune:
musette bine faci ca te descarci iar capul...nu ne creste noua asa usor
. cat despre nervi, poate e un semn ca se apropie cm (bine...nu ca n-ai avea si motive...)
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
Michelle81 spune:
Buterfly_Sim-Din pacate numarul fetelor care trec prin asemenea durere e din ce in ce mai mare...imi pare foarte rau sa aud ca si tu ai trecut prin aceasta groaznica tragedie.Cred ca toate fetele de aici am ramas cu aceasta intrebare"de ce noi"si nu am primit raspuns nici pana acum.asa am fost si eu,nu am fumat,nu am baut alcool,am mancat numai sanatos,nu am facut efort si totusi am pierdut prima sarcina...Nu credeam ca se paote mai rau dar din pacate s-a putut...anul trecut am pierdut fetita la 24 de saptamani pentru ca era bolnava,desi toate analizele au fost si sunt ok si am urmat mereu sfaturile medicilor...sufar si acum ingrozitor...cateodata simt ca innebunesc...pentru ca nu pot intelege de ce...Dar sa stii ca ma bucur ca nu te.ai lasat doborata si ca incercati deja bebe 2.Sper sa ne dai vestea cea mare cat mai repede si sa fie totul bine!!
Michelle81 spune:
Catty-sunt alaturi de tine!Ai grija de tine si fii puternica!
Danangie-sarcina usoara in continuare!Imi pare rau ca nu te simti prea bine...
Musettepink-stiu ca e greu dar incearca sa fii calma si sa speri ca totul va fii bine.Trebuie sa fie bine!
Teo2rina-ma bucur sa te vad atat de activa si atat de optimsita!