Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Dan-ny-si eu am avut un psiholog(si acum mai vine cateodata)si crede-ma ca nu am simtit ca m-.a ajutat...de fapt stiu ca era vina mea ca nu puteam asculta ce vorbea ca gandurile mele erau la ceea ce s-a intamplat si imi tot spuneam"poate sa vorbeasca cat o vrea caci oricum fetita nu mi-o poate da inapoi" si si eu am primit medicamente si somnifere,somniferele le luasem o perioada de cateva luni caci nu puteam dormi altfel si eram la capatul puterilor dar apoi am renuntat la ele ...Cateodata ajuta astfel de sedinte cateodata nu...depinde...
ConsiS-nu pot raspunde la acesata intrebare"ce mai faci?" stiu ca pare absurd dar nu pot...Incerc sa nu innebunesc...sunt ocupata mai tot timpul dar...e foarte greu...Am citit ca te pregatesti de cununie.Ma bucur foarte mult pentru tine si iti doresc tot binele din lume alaturi de jumatatea ta,si sa aveti cununia care v-ati dorit-o!
Bluueyes-ma bucur ca te-ai distrat la nunta...Ai mare grija de tine si nu uita ca te astept cu vesti bune!
Pepsi-La multi ani mamicutei tale,multa sanatate si numai fericire!Ce frumos ca ai inceput aquagym.Ce fac copilasii?Dar tu cum te mai simti?
Mcrissa-sper din suflet sa fie bine sora ta!
Va pup fetelor,ma scuzati ca nu v-am raspuns la toate dar stau foarte prost cu timpul,am o perioada cam super ocupata.Miercuri mi.au venit uratii dar erau asteptati...De la anul viitor sper sa incercam din nou...sa vedem,pana atunci mai este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Liana30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Musette , ai dreptate sa fii suparata. Cred totusi ca se poate face ceva, ma gandesc ca si dupa sinechie sa poate reface endometrul, si acolo e mai grav.

DANNY, am uitat sa-ti zic ca si eu am auzit de aparatul acesta, mama mea a fost acum cativa ani, era la limita puterilor dupa luni de investigatii. Nu stiu pe ce principiu functioneaza, cert e ca i-a pus diagnosticul corect, la care medicii ajunsesera dupa foarte multa gandire...Eu nu prea aveam incredere in astfel de investigatii, dar dupa ce s-a intamplat cu mama tind sa cred ca este o alternativa buna.

Michellica, eu te pup si te imbatisez. Nu te intreb ce faci...in ultima vreme am o stare de spirit similara, adica incerc sa nu ma gandesc si sa fiu ocupata.

Fetelor, nu am primit inca nici un raspuns legat posibilitatea unei amanari a proiectului, v-am zapacit cu asta cred, dar ma enerveaza ca le ia atat sa se hotarasca.
Va pup, ma duc sa vad ce face sotul meu, ca e prima data dupa mult timp cand il prinde weekendul acasa si nu cu cine stie ce treburi in lumea larga

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pe mine nu ma baga nimeni in seama?

15+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

buterfly imi pare rau
michelle ma bucur sa te "vad"
irene profita de ocazie. sa petreceti un weekend minunat impreuna

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

kitzy iesi de dupa canapea si spune-ne ce ai pe suflet. imi place semnatura ta...

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Dany

IreneCam ,ce se tot mocaie aia cu raspunsul tau ca ma enerveaza pe mine!

Michelle
Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

hi hi ....Kitzy......e baietzel deci?

pupam fetele!

butterfly.....imi pare rau ca ai pierdut si tu un bebe....e tare greu, dar trebuie sa mrgem mai departe ceea ce vad ca si faci! Te asteptam cu vesti bune.....in ce zi a menstruatiei esti?

Michelle.....tot inainte draga mea!

Dan-ny, ai grija de tine!

Consi.....cred ca de-abia astepti.....o sa fie emotionant!

Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara,

Liana- muuulti !
Flavia ma bucur ca sunteti bine si ca te-ai apucat de acquagym.Cred ca e super. Eu sunt asa si asa. Am zile si zile. Sper sa ajungem cu bine la sapt. cand nu ne va mai fi rau. Dar bebe merita orice efort. Luni mergem la dr. sa il vedem pe bebe. Sper sa fie bine. La multi ani mamei tale! Multa sanatate si numai bucurii!
Teo2rinasarcina usoara in continuare. Ce pofta imi faci cu muraturile. Eu nu am pus si asa poftesc la ele…
Slimatei-sarcina usoara in continuare. Mai e putin, nu? Cred ca de abia astepti. Stai linistita, sigur va fi bine. O nastere usoara si o bebelina sanatoasa!
Remaliss- pe unde mai esti. Sper ca esti bine. Ce face burtica? Creste, creste?
Kossireu zic ca va fi bine rezultatul. Poate e ceva hormonal. Nu te ingrijora.
IreneCAMpupici! Iti tin pumnii sa iti dea raspunsul pe care il vrei tu si sa va apucat de proiectul "bebe" cat mai curand.
Danangie– ma bucur ca esti bine si ca au trecut durerile. O sarcina usoara si fara probleme in continuare.Cred ca de la progesteron sunt ametelile. Poate si pt ca sunt pastile? Si eu aveam la inceput, dar acum nu mai am. poate pina se obisnuieste organismul cu el?
Mcrissa ma rog pentru sora ta. Sa-I dea DD sanatate!
consi_s – multa sanatate! Tin pumnii la dr. Nu te speria, poate fi doar o raceala. Cu pregatirile cum stai? Va doresc tot binele din lume si sa fiti fericiti!
Irdaai grija de tine si de bebic!
kitzy sarcina usoara in continuare si un bebica sanatos. Inca nu e sigur ca e baietel? La cat timp se stie sigur? Si eu ma tot gandesc ce va fi, dar cred ca nu are importanta. Sanatos sa fie!
Buterfly_Simimi pare rau. Multa putere sa treci peste aceasta durere. Nu trebuie sa te gandesti ca data viitoare va fi la fel. Din pacate nu putem san u ne facem griji, dar trebuie sa avem incredere ca data viitoare va fi bine. Multa sanatate!
musettepinktrebuie sa mergi mai departe. Faci bine ca te descarci, dar trebuie sa treci de starea asta. Stresul nu face bine deloc. Din pacate unii medici sunt asa. E greu sa gasesti partea umana in cei mai multi dintre ei.
Michellema bucur ca ne scrii.Ai grija de tine. Multi
carminabulinatin pumnii pt analiza. Sunt sigura ca va scadea. Ai incredere ca va fi bine.
IreneCAM, dan_ny, Ninia81, blueeyes2003, Lau-meli, Andreea, Laura, , Baby, Catty, Cristy, alyx, miha74, alinushca, Alimona .
Va doresc tuturor un week-end placut alaturi de cei dragi!

myry

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna seara dragelor,
Imi pare rau sa vad ca multe dintre voi sunteti suparate. Din pacate insa in viata asta nu suntem stapani si nu putem face ce vrea.
Eu sunt din ce in ce mai debusolata si mai trista. Familia mea nu mai vrea sa inteleaga prin ce trec si toti sa rastesc la mine. Sotul ma minte cu nerusinare, si sa aflu aseara ca de fapt el marti cand eu asteptam sa ma externez s-a dus la sor-sa pt ca nascuse aia. Pe mine putea sa ma dracu, ca deh.... copilul aleia era cel mai important. Am ajuns iarasi sa nu il mai suport. Nu vreau sa mai vb de adoptie, nu mai vreau nimic, decat sa mor. Poate asa m-as mai linisti putin.
Incotro sa o apuc? Ce sa fac? Fetelor simt ca o iau razna, credeti-ma

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput