Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Liana, ne trezisi pe toate dis de dimineata!!! Tinem pumnii sa fie bine data viitoare. Te intorci acasa?
Dan_ny, ce mai faci? Te-ai mai linistit ? Iti doresc pace in suflet si un ingeras care sa te calauzeasca !
Alinush, ce mai faci ? eu merg azi la doctor. Nu vii si tu ?
Carmen, ce bine ca te-ai mai linistit… Conteaza asa de mult gandirea pozitiva si optimismul… Sa treci repede peste aceste mici probleme ! Sa stii ca si eu auzit ca nu se fac ecografii pana la o anumita varsta, eu in schimb am facut una la 28 de ani, asa cum iti spuneam am avut eu niste dureri f mari de sani. Dar a fost bine si mi-a spus sa nu mai fac alta pana la 35 de ani.
Michelle, tu ce mai faci ? Sper ca esti linistita.
Catty, tu cum te mai simti ? Au trecut durerile ? Ai reusit sa vorbesti cu sotul tau ? sa nu uiti nici o secinda ca el nu are nici o vina, asa ca discultati cu calm.
Miha, esti bine ?
Flavia, felicitari pt sportul pe care il faci. E asa de important sa facem miscare ! Si pt organism , si pt psific. Eu intr-o vreme mergeam la sala, acum timpul nu prea mai imi permite. Am acasa o bicicleta si incerc sa mai pedalez seara. In week-end mai fac ceva exercitii prin casa.
Myry, sanatate multa, cum mai esti acum?
Teo, nu a mai trecut raceala? E normal sa fii prevazatoare, e trist ca experientele noastre ne vor face sa avem teama in permanenta, dar nu putem decat sa speram si sa ne rugam ca pana la urma totul va fi bine. TREBUIE!
Irene, acum, ca o sa ai si acordul de la servici, treci la treaba! Un bebe sanatos cat mai repede! E f important sa gasim calea de mijloc intre servici si familie, asta incerc si eu sa fac, cu toate ca am uneori niste perioade extrem de aglomerate la birou.
Ninia, tu ce mai faci? Eu astazi dupa amiaza merg la doctor, durerile astea surda de burta nu vor sa dispara nicicum, sper sa nu fie nimic grav. O sa va tin la curent.
Slimatei, sanatate multa, ai grija de burtica ! Mai ai asa de putin... Nu iti mai face ganduri negre, cu toate ca stiu ca e usor de dat sfaturi. O sa aiba grija DD de voi si o sa vezi ca o sa fie bine!
Mirela
Lau

Pup toate fetele, VINEEEEE WEEKENUUUUULL!![/b]

Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kossir eu din cate stiu dar asa am auzit u ma bazez pe studii,stiu ca daca faci mamografie inainte de 40 de ani risti sa-ti declansezi cancer mamar dar repet asa am auzit nu sunt sigura...acum tu ai aproape 40 deci nu cred ca e problema grava.Mai documenteaza-te pe net.

Consi si eu merg azi la dr.Iti tin pumnii!!!!!!!

teo eu cred ca nu ar trebui sa le mai dai nici un ban!gata s-a inchis pravalia!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Consi, , sunt bine. O sa vezi ca va fi bine la doctor. Durerile de burta pot fi cauza unei raceli, nu te speria! cand incep pregatirile pt cununie?

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

am comis-ooooooo!!! am la gradi o pivnita secreta unde se afla un borcan maaaaaaaaare cu... muraturi. si cum lesinam de pofta am convocat juma de personal sa ma ajute sa ma scobor. si am iesit victorioasa cu borcanu' in brate; imi zice soferu': sa va ajut, iar io: mainile jos ca nu dau nimic pana nu rezolv macar un sfert de borcan.acu' sunt victorioasa

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Teo, termina cu muraturile! Ca, eu chiar daca nu sunt gravi, mor aici de .

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Teo mama mai ca poftesc si eu la muraturile tale!!! Crezi ca iti mai ramane ceva?
Ninia, mari pregatiri de cununie nu facem, dar oricum tot a trebuit sa umblam ceva. Stii ca fixasem pe 24 nov, gasisem si un restaurant si... surpriza! Pe 25 nov sunt alegerile, asa ca sediile de la starea civila sunt inchise dupa 21 nov pana pe 27 nov. Noroc ca am avut inspiratia sa sunam la starea civila si nu ne-am trezit cand ne-am dus cu actele. Oricum, noua data este 8 decembrie, am gasit liber si la restaurant, am comandat deja verighetele. Prietenii nostrii sunt f bucurosi cand le-am spus ca tb sa se imbrace in blugi Sper sa nu mai intervina nimic si sa nu ne razgandim pana atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragele mele!

Liana

Marinaaaaa........esti de belea mama!!! Si bebe ce a zis....."mai trimite mami aici jos, mai trimite!(muraturi) Pupam fata si burtica!

Si eu sunt la fel cu muraturile....daca se apropie careva de borcanul meu incep sa marai
Dulce nu-mi trebuie....decat fructe, dar muraturi, afumatura....moaaama ce-as mai bobina!

Flavia, suntem ok deocamdata.....am ceva pete bejulii dar incerc sa le ignor.....am lasat-o mai moale cu curatenia in casa si cu ridicatul printesei in bratze si ma odihnesc cat pot de mult...cam atat!
Cred ca esti mai linistita acum ca si-a gasit sotul tau de lucru!
Pupicei

Pupacim toate fetele!

Sorry, as scrie mai mult, dar mi-e un somn de-mi pica oki-n gura!
Ma duc sa culc pe Dar.....sunt curioasa cine pe cine culca de fapt!

Irda Bebe 6s+
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Ce frumos este cand te vad vorbind despre cununia ta! Mai e un pic si vine si a mea. D-abia astept! Cununia religioasa park ai zis ca o faceti la anul sau pe amandoua in decembrie? Super tare ca prietenii vin in blugi, mi se pare original! Pupicei si spor la pregatiri!

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

kossir stai linistita ca nu e vorba de asta. nu se face pt ca inainte de 40 ani nu e relevant, nu se vede la mamografie, se face degeaba. dar nu ti se intampla nimic daca ai facut. e mai eficienta o ecografie, atata tot.

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

kossir, eu am facut mamografie la 17 ani! acu' stau si ma intreb: ce carte o fi invatat si dr la care am fost? primul adica...

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput