Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )
Raspunsuri - Pagina 12
musettepink spune:
Slimatei nastere usoara si o fetita sanatoasa!!!!!!!!!!
Visez la ziua cand voi fii 
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Flavia
ma bucur ca ai mai scris,chiar de dimineatza m-am trezit cu gandul la tine,ma intrebam oare ce mai faci ca nu ai mai scris de ceva timp.Ma bucur ca esti bine.
La nunta a fost foarte frumos,s-a reunit toata familia,pot sa spun ca ne-am distrat pe cinste si pentru o zi si o noapte am uitat de toate problemele.
Multi
pentru minunatii tai baietei!
Mcrissa
ai incredere ca totul va fi bine cu sora ta.Doamne ajuta!
Tie iti tin pumnii ca pana la Craciun sa ai bebe in burtica!
Teo2rina
am sa incerc sa o caut zilele aceastea pe asistenta care sta cu mine in bloc sa vad daca imi poate face injectiile.Iti multumesc oricum,pentru gestul tau!
Esti o gravi frumoasa!
Distractie placuta la munte!
kossir
ma bucur ca rezultatele sun ok,nu te nelinisti,asa cum spun si fetele,sigur este ceva hormonal.
Irene
iti tin pumnii sa primesti raspunsul asteptat!Cand te apuci de treaba?
![]()
Michelle te
dulce!
consi bafta astazi la medic!Sa ne spui ce ai facut!
slimatei
nu te mai gandi la lucruri triste,fii fericita ca mai ai atat de putin timp si iti tii copilasul in brate!Bafta!
Lau-Meli,Musettepink,Ninia,Liana,Laura,Andreea si restul fetelor dragi,va
pe toate!
Mirela

Come on baby!
Teo2rina spune:
stefania, iti inteleg exact temerile, asa simt si eu. ma linistesc cand vorbesc cu voi si cand merg la biserica sa ma rog si sa ascult predica preotului. din superstitie nu am citit nimic despre ingrijirea copilului dupa nastere, mi-e prea teama. asa ca stiu prin ce treci. te imbratisez cu drag si-ti doresc sa fi puternica pentru marea intalnire cu bebelina ta! sa dea DD sa fiti sanatoase!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
Ninia81 spune:
Slimatei, iti inteleg temerile. Din pacate noi, cele care am pierdut o sarcina, niciodata nu vom fi total linistite, oricat am incerca mereu ne vom gandi ca se poate intampla ceva...Totusi, trebuie sa ramanem optimiste, asa cum face Liana. Haideti sa luam exemplu!
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
Teo2rina spune:
ca sa fie cumnata-mea criminala de-a dreptul cu barbat'su aflu acus ca, dupa ce ca au sa ne dea 500 milioane si ne cer imprumut inca 200, ii cer pentru a da avansul la o masina. da' ce masina! JEEP
shoot me now! ma doare capul de nervi si iar se agita bebe. off, ca toanta sunt. si noi cand mai luam banii inapoi?? ca ei stau in casa cu noi... nu mai suport. asta ca eram prea fericita ca plecam la munte.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 23+
L5845 spune:
Flavia LA MULTI ANI!!!
Sa-ti traiasca mamica sanatoasa si multumim mult pentru urari! Inca mai cautam, nu vrem sa ne aruncam asa, ca orbii.
si tie si la cocolici.
danangie unde ai fugit draga? Ce-ti mai face burtica? 
Teo am vazut si eu pozicile,frumoasa mamicutza si frumusel puiut, sa stea cuminte acolo la caldurica, sa creasca mare si sanatos si la vremea potrivita sa vina pe lume sa va umple viata de bucurie si fericire. Frumoasa si gradi, asa cum am mai spus si alta data Iar cu neamurili, ce sa-i faci, stii tu cum se zice " prietenii ii alegi singur, neamurile sunt date de DD", asa ca trebuie sa-i lasati in zeama lor, nu te mai stresa atat, ca stii ca nu e bine la bebic.
si distractie la munte si relaxare placuta.
Liana
optimista exemplara.
kossir ma bucur ca te-ai linistit si ca e totul ok si e bine ca vei repeta investigatiile, asa te vei linisti si mai tare.
Michelle nu mai scrii? 
musette ma bucur ca ai reusit, sper sa nu-ti faca surprize, ca vin eu peste el si-l
.
Irene momentan e liniste si pana ne gasim, sper sa ramana tot liniste, mai ales ca pleaca "cucoana" marti in Italia, cel putin asa ar trebui, sa plece marti.
Ninia
multi si tie.
slimatei stai cumintica si nu te mai stresa, lasa sa vina totul de la sine, nu te mai gandi decat ca tre' sa fie bine si cu tine si cu bebitza dulce.
blueeyes

consi asteptam vesti, sa ne spui cum a fost.
Sa aveti un week-end placut si linistit, chiar daca vremea de afara e mai mohorata, in sufletele voastre sa fie doar soare si bucurie.Va
si va
pe toate, fara exceptie.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!
IreneCAM spune:
Teo, nu te enerva, stai cumintica. Mey, dar de ce nu le cereti voi banii? Ce era daca atunci cand v-au zis de avans pt masina le spuneati ca nu aveti, ba va mai si trebuie restul de imprumut? Oricum, nu te enerva, incearca sa te detasezi si lasa-l pe sotul tau sa duca tratativele
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Teo2rina spune:
Irene,am facut mai mult decat atat: cu cateva zile inainte de a ne cere banii le-am spus noi ca avem nevoie. dar nesimtirea e mare, nici nu ne-au bagat in seama, iar la cateva zile se trezeste sotul cu telefon de la cumnat ca lucreaza departe rau si i-a zis ca vor imprumut banii astia pana pe 1 decembrie, ca or sa ni-i dea socrii inapoi atunci.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 23+
Laura Ioana spune:
Liana
imi pare rau! Care e pasul urmator? Mai faci IA la unguri? Stiu ca nu te dai batuta si foaret bine faci...ai sa reusesti, nici nu ma indoiesc de treaba asta
Mariana
ma enerveaza la maxim rudele astea ale tale! CUm poti fi asa de nesimtit, frateee? Astia razbesc in viata, sa stii, ca isi vad de interesul lor si-i doare in
de restul!
31+
AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
kossir spune:
Buna dimineata la toata lumea.
Multumesc pentru incurajari, sunt optimista, m-am speriat un pic, dar a trecut. Acum am alta problema. Doamne ce e cu mine? Am "doar" 37 de ani, am facut mamografie. Acum de la voi am aflat ca nu se face inainte de 40 de ani. Oare ce consecinte sunt? Citesc acum cate ceva pe net, se specifica ca nu se face inainte de 40, dar nu spun consecintele. Am gasit ceva cu tesutul mamar, ca inainte de 40 este mai dens, deci precizia nu este asa mare, oare doar asta sa fie? Si radiatii, cica se face odata pe an. Mie mi-a repetat-o in 5 minute
, v-am explicat deja ca nu era lamurita cum si ce. Apoi mi-a zis ca ne vedem peste 6 luni sa ne linistim total. Doar daca fac un bebe, ne vedem abia dupa aia, si ar fi preferabil sa-l fac linistita. Asa mi-a zis. Offffffffffffffff. Merg sa mai citesc despre mamografie.
Va pup pe toate. Va mai scriu mai tarziu la fiecare, v-am citit sa stiti.
Carmen mami de Mihai 24.8.99