Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )
Raspunsuri - Pagina 11
Teo2rina spune:
Lianaaaaaaaaaaa, te puuuuuuuuup, io strig, tot ragusita si racita, da' stiu ca ma auzi.mergem inaiiinteee!
Flavia,hm, ce bine suna, aquafitness, super! mie mi-e frica sa fac si-o baie, ca deh! sunt patita... fac doar dus si, sa nu razi de mine, mi-e frica sa nu cad cand intru si cand ies din cada
. deja se poate spune ca suflu in cuburile de gheata, nu in iaurt!![]()
Michelle, pupici muuuuuulti de tot de la noi!
Lau, o fi una si-aceeasi ca prea seamana!
ne unim fortele si acapam
de chin 
io va pup pe toate, scumpelor, mai intru azi sa vad ce faceti.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
musettepink spune:
Neata fete dragi!
Pepsi ce bine ca ai mai scris!Azi ma duc la un alt dr ca sa vad ce fac cu problema mea cu progesteronul!Sper sa fie ok!Succes la aquafitnescred ca e f misto!
Pup si piticii!
Liana
fata optimista!
Alinush
fata draga!
Ninia
fata scumpa!
L5845
am rezolvat cu invoirea dar pana nu ma vad plecata nu am liniste!
Tu cum stai cu cautarilede casa?
Carmina nu ne mai zici nimic de tine?
Ce mai faci?
Va pup pe toate si va povestesc dupa ce a zis dr!Daca reusesc sa scap
de la serv...
Visez la ziua cand voi fii 
musettepink spune:
Kossir ma bucur ca sunt ok analizele dar chiar cati ani ai de ai facut mamografie?Pana in 40 de ani nu se face desi unii dr
te vor trimite sa o faci!
Visez la ziua cand voi fii 
IreneCAM spune:
Lianaaa, pio sunt prezenta la apel!

Teo, si mie mi-era frica sa nu cad, ca nu mai vedeam unde pun picioarele de burta!Am vazut pozele, imi place aia cu tine in oglinda
Flavia
, te-am visat aseaza, adica am visat ca-mi trimiteai SMS-uri pe telefonul sotului, si el le stergea, nu intelegea cine ii scrie
Iar eu ca disperata: staaaaai, nu le sterge, ca-s de la Pepsi
.Te pup pe tine si pe micuti!
Kossir,
, sunt sigura ca e ceva hormonal, acelasi lucru i s-a intamplat si matusii mele anul trecut, a fost cumplit de stresata, dar nu era decat un nodul hormonal.
Musette
, succes azi!
Laumeli, ce rau imi pare ca trebie sa suportati atata stres acasa! Sper sa va mutati curand singuri
Mirelus
ce mai faci tu?
Michelle,
ai grija de tine. Mi-e dor de mesajele tale frumoase si lungi!
Remaliss, esti bine? 
Fetelor, sa-mi tineti pumnii, ca ieri mi-am luat inima in dinti si le-am scris clar astora pt care lucrez acu', daca accepta sa imi amane termenu' limita in cazul in care am un copchil. Tot astept raspunsul lor de o luna, asa ca le-am scris, atunci doar avusesem o discutie. Ce-or procesa atata nu stiu, oricum nu prea ii afecteza daca aman, ca nu sunt probleme globale ale omenirii, e un amarat de proiect.
LAURA IOANA, DANANGIE, CRISTINA ANA, CRISTINA 26, ANDREEA16, ROXANA, MAV, ALINUSHCA, ALIX, DANNY, CATTY, CONSI, NINIA, MIHA74, CARMINA, ALE[PUP]Sper ca nu am uitat pe cineva, va pup pe toate
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
IreneCAM spune:
CMYRY, CRISTY74
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Ninia81 spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Musette,
, tin pumnii sa vii vesti bune azi de la dr.!
Catty, ce ai facut cu sotul? Este bine?
L58
Dana
, ce face bebita?
Kossir, ma bucur ca te-ai linistit. Ai vazut ca nu aveai de ce sa iti faci griji?
Teo
, tot racita esti?
Liana30
ce ma bucur ca esti asa de optimista! Bravo!
Flavia,
, a trecut deja cm-ul si implicit si durerile. Ce bine ca faci sport! Si eu as vrea, dar din pacate nu am timp.
Consi
, cum a fost la medic?
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
Teo2rina spune:
Irene, saru'mana, da' doar bebe e frumos, mami nu prea ca e cat China. iti tin pumnii, l-am pus si pe bebe sa stranga pumnisorii pentru tine!
Ninia, incepuse sa-mi treaca raceala da' m-am trezit iar de dimineata cu amigdalele cat baloanele... sunt sfarsita, nu mai pot... decat sa va scriu voua![]()
vine uichenduuuuuuuu! si plec la cabanuta de la munteeee! abia astept sa-mi relaxez neuronii![]()
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
Ninia81 spune:
Teo, ce bine ca mergi la munte! Vreau si eu!!! Iti doresc sa ai parte de un week-end superb si sa iti relaxezi neuronii, asa cum spui tu!
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
slimatei spune:
neata!..am intrat sa va salutam...nu avem noutati...suntem bine si astepam sa vina ziua ce mare...emotiile ma coplesesc pe zi ce trece..si tot sper ca va fi bine...trebuie sa fie bine..desi...nu zic ca nu imi mai vin si ganduri negre... dau inainte, dar numai eu stiu ce e in inima mea..e un calvar... abia astept sa se termine...am momente cand ma gandesc ca daca totusi nu-mi vad minunea... si am tot sperat atat..sunteti singurele la care indraznesc sa spun asta.. doar eu si sufletul meu stie ce lupta e.. zic ca am speranta.. dar si dubii cu miile... offf..
mi-am pregatit toate pt. spital..poate veni cand vrea..am bagajul la usa... nustiu exact cum e senzatia de nastere dar ma astept pe zi ce trece...doar ce am mai auzit pe la fete..dar sincer desi imi doresc sa mai stea sa se coaca in burtica pe de o parte as vrea sa se termine mai repede.... ustiu ce se intampla cu mine...
va pup pe toate ...si va urez mult curaj, sanatate si tot ceeea ce va doriti...
numai bine!
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto