Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Liana,

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

off ...liana

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Liana Tu stii cel mai bine ca speranta nu moare niciodata!

Multi pentru toate fetele dragi!Noapte buna va doresc!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

mcrissa multumesc mult de urari si sa-ti dea DD sanatate si tie si mai ales surorii tale, ca trece printr-un moment delicat. Ma sa fie bine si sa se faca sanatoasa cat mai curand. si fii puternica, asa o poti ajuta si pe ea.
alinushca cum te mai simti, draga de tine?
musette ai rezolvat cu invoirea?
Teo, offf, parca e copie la indigo cumnata ta cu a mea, ca nici asta nu se omoara cu curatenia, nici in casa, nici cea personala (face dush o data pe saptamana), asa ca...iti dai seama. Incearca totusi sa nu te obosesti, ca nu-ti face bine si nu-ti fa probleme, aici toate ne spunem of-ul si ne ascultam si incurajam una pe alta, asa ca nu ai de ce sa te scuzi.
kossir iti tin pumnii sa fie totul bine si sa fie o alarma falsa. E bine ca te-ai mai calmat, pentru ca stresul nu-ti face decat sa accentueze panica, ceea ce nu e bine.
Flaviaaaa, Micheeeelleee unde sunteti dragelor? Ne lipsiti si ne e dor de voooi.
Liana fata luptatoare si optimista.
catty te-ai gandit foarte bine cand ai hotarat sa stai de vb cu sotul tau. Poate asa, vb cu el, o sa te inteleaga si o sa te mai linisteasca.
Laureta multumesc mult si tie, pentru sotul meu si sa te auda DD si cu urarea cealalta. pe burtica cu .
miha74
danangie ce mai faci, nu mai scrii pe aici? Ne e dor de tine .
baby, blueeyes,mav si toate fetele multi.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna seara la toata lumea,
Am rezultatele la mamografie si la radiografia de uter. in ceea ce priveste uterul, se pare ca e totul ok, mai putin trompa dreapta care are o mica deformatie, nu stiu ce, dar mi-a zis doctrita radiolog ca nu e nimic de luat in seama si sunt tentata sa o cred, pentru ca eu raman foarte repede gravida, nu am probleme de genul asta. Sau nu aveam, acum cine stie?
In ceea ce priveste mamografia, asa cum spuneam e o formatiune ciudata acolo, dar radioloaga sustine ca nu e nimic d eluat in seama, pentru ca se vede doar dintr-o pozitie, iar daca ar fi nodul, sau altceva, s-ar vedea din toate pozitiile. Ea zice ca este o suprapunere indusa de tesut. Deci nimic ingrijorator, doar ca trebuie ca peste 6 luni sa repet mamografia ca se ma asigur ca e totul ok. Acum eu ma gandesc si ca abia am terminat cu lactatia dupa sarcina avuta, poate si asta e un motiv. Oricum sunt mult mai linistita, dar abia astept sa merg doctorul ginecolog sa vad ce zice si el. LA el voi merge peste doua saptamani, intre ziua 18 si 22 de ciclu.
Va pup, noapte buna.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor va pup si va multumesc ..
stiti ca io nu vreau pareri de rau da?
nimik nu ma doboara!!merg inainteee!!!
va iubesc pe toateeeeee!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca nu mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

kossir tu ai facut mamografie sau ecografie? stiu ca mamografia nu se face pana la 40 ani.

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

mcrissa , mesajul tau a fost ca o gura de oxigen si se pare ca nu doar pentru mine (miha )...Ador astfel de mesaje.

Liana eu personal te ador iar daca s-ar putea darui otimismul asa la bucata as indrazni sa-ti cer macar un gram .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

liana,

ninia, scuze daca am crezut ca si tu numarai ptr bebe, da lasa ca tot e bine ca vine cm=ul. cum esti cu durerile?

consi, sarumina de intrebare sotul meu incepe noul job din ianuarie,eu ma simt bine acasa cu piticii, citeodata e mai greu, citeodata mai usor, dar sintem bine, multumim de intrebare. cum a fost la medic?

teo,prezenta la apel, aici sint! cum mai esti?cum a iesit petrecerea de haloween?ia auzi cu vecinula la al tau, ca vin eu si=l rezolv! daca te mai supara!

cristy, ma bucur f tare ca bebe e bine, nici nu se putea altfel! aici nu se face nici toxo nici cmv, ca si daca nu il ai il poti lua pe parcursul sarcinii, mai ales ca cmv-ul se poate lua, nu da anticorpi.cel putin eu nu le-am facut nici la dominic nici la david, aici nu se fac!in schimb triplul test l=am facut numa la david!desi i-am zis clar sotului ca eu nu renunt la copil daca e ceva rau!aici triplul test se face pina maxim saptamina 13 de sarcina.daca faci listeria nu da imunitate, o mai poti face, mai important este sa eviti alimentele interzise in sarcina, cu toxo la fel, sa eviti sa maninci carne cruda, carne de oaie, congeleaza toata carnea inainte, si vezi ca este subiect pe desprecopii parca cu ambele ce se maninca ce nu

musette, imi pare rau de testul negativ!lasa ca asa vopsita va veni bebe la tine! si eu as vrea sa ma tund, ca imi cade rau parul de la alaptat!bafta luna viitoare

alinushca, si eu am ajuns la concluzia ca medicul gineco e acolo doar sa ajute la nastere si ca daca totul e bine e cel mai super medic, dar cind lucrurile merg prost.....nimic nu te mai scapa! mi-am dat seama pe pielea mea, cu dominic am avut un bou de medic....care nu stia nimic, ma putea urmari si o asistenta.....si a iesit totul bine! pina si pe catelul meu iubit, pe Pepsi nu l=au putut salva......cind e nevoie doar de un vaccin erau buni, cind a fost ceva serios.....a murit!

irda, ce ma bucur cind scrii

baby, bafta la examen!

lau, multi ani traiasca la sotul tau, si sa va gasiti cit mai repede apartament sa scapati de stres!prezent la apel, azi a fost ziua mamei mele

myry, ti-am spus eu ca vor veni ele simptomele, de te vei satura! lasa ca vestea buna e ca pe la 12s incepi sa scapi de ele, nu-ti fa griji ca fiecare gravida trece prin asta si bebe nu are nimic, e un fenomen normal! mie mi-a fost tare rau cu dominic iar cu david mi-a fost groaznic de rau, mult mai rau, desi credeam ca nu se poate....eu nici sa ating carnea cind gateam nu puteam, dar nu aveam de ales ca dominic trebuia sa manince!sintem bine cu totii multumim de intrebare, ai grija de tine si de bebe mic!da-mi o poza cu tine sa-ti zic ce vei avea!(uite la andreea am zis bine)a si cu greata la mine trecea la dominic daca inainte sa ma pun la verticala din pat dimineata mincam un biscuite stind culcata in pat, asteptam apoi 10 min si abia apoi ma ridicam, si un alt lucru este ca mincam putin si des

catty, aici sint femei de=a dreptul obeze, si ramin gravi si duc sarcina si totul e bine! si eu aveam 15 kg in plus fata de cit aveam cind am venit in canada cind am ramas cu david!of, mi-e asa de ciuda, si-mi pare atit de rau de vestile proaste!mie cind aveam 18 ani mi-au zis ca nu voi putea avea copii, ca aveam probleme cu tiroida!apoi cu ovarele apoi cu sinii, clar era ptr ei ca si daca vroiam trebuia sa ma chinui....si uite ca i-am avut din prima incercare pe amindoi, daca ma luam eu dupa ei....poate sa mai ceri o parere! imi pare atit de rau!si nu esti deloc nefolositoare, si daca vei adopta iti vei da dragostea unui copilas care nu a cunoscut asta!intra la subiectul cu copii adoptati, poate vei intelege altfel lucrurile. daca era dupa medici eu, trebuia sa mor de cancer de 2 ori.....si cum sa fie "rusine" ca sotul tau nu poate avea un copil conceput de el? traim in epoca luminii, si alte cele, adoptia nu mai este vazuta ca si inainte!

alyx, eu si acuma dupa 1 an mai pling....si mi-e greu ca ma uit la david si=mi zic ca daca nu pierdeam sarcina aceea nu=l mai aveam pe el!este ceva ce nu pot sa descriu, ma simt asa intre ciocan si nicovala, oricum iese rau! adica il iubesc la nebunie pe david nu as schimba nimic, dar nu ma pot impiedica sa nu ma gindesc, sa nu pling!m-a schimbat ptr totdeauna pierderea asta!

kossir, nu te panica, si eu am avut nodul la sin, la mamografie mi-a zis ca dupa aspect pare canceros, la eco la fel, si ca trebuie scos, asa ca l=am scos, azi regret, ca m-au ciuntit degeaba, ca nu era nici un cancer. deci nu te panica, nu toti nodulii sint cancerosi, stai sa vezi ce e! se poate face biopsie in situ!multa sanatate, eu tin pumnii sa nu fie nimic!si daca e sint tratamente.te pup tare

mirelush, cum a fost la nunta?

teo, si mai ziceai ca liana e violenta incet cu efortul mamico, era clar ca e ok testul, si bine ca ai rezolvat cu vecinul

dany, eu ti-am zis si atunci cu palpitatiile si ramin la ce ti-am zis, ca eu am trecut prin ce treci tu acuma. poate ca psihiatrul te poate ajuta. ai citit ce ti-am trimis atunci cu atacurile de panica?ia o pauza, o vacanta, poate ajuta

mcrissa, tin pumnii ptr sora ta

va pup tare pe toate fetele mele dragi, aveti grija de voi!fug la somn ca sint obosita, am inceput aquafitness de luni si azi am strins frunze prin gradina, si mi-e somn!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatzaaa!!!
trezireaa!!iesi soarelee o zi minunataaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca nu mai vin

Mergi la inceput