Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )
Raspunsuri - Pagina 9
Teo2rina spune:
Laura,nu numai ca stiu sa dea raspunsuri exacte, dar dimineata m-a sunat doctorita de la genetica sa ma intrebe dc am luat rezultatul, sa-si ceara scuze,dar asta e!la receptie e nebunie,sunt pacienti multi... la care io sec: si ce vina am io in harababura asta?... ca a ajuns reclamatia mea la conducere, jur ca n-am facut nimic in acest sens, si ca e neplacut. in gandul meu: ma doare-n... ca sa-l intreb pe dr. meu daca la el a ajuns interpretarea. iar io: dr. meu n-a cerut sa-i fie transmis lui rezultatul. pan' la urma si-a inghitit aia limba. pai nu sunt zdraveni, dak Doamne fereste! nu-mi iesea bine si trebuia sa fac amniocenteza sau alte de-astea?... nu zic ca aseara la receptie era o multime (de pacienti) cu buza umflata "nu sunt gata, reveniti maine cu telefon", "n-au ajuns la noi",etc.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
miha74 spune:
Dragele mele,
Am deschis astazi forumul intr-un moment de respiro si eram cu sufletul la gura sa citesc vesti bune…si am vazut ca ati scris mult…alt capitol, si am zis e de bine!
Dar ce vad, tristeste multa
...
catty – sunt si eu alaturi de tine, si intr-adevar ce am patit eu este nimic pe langa durerea pe care trebuie sa o simti tu! Nu te lasa doborata, vorbeste cu sotul tau si cu siguranta o sa gasiti o solutie. NUMAI VOI DOI PUTETI DECIDE!
Alinushca – iti spun si aici – CURAJ, daca vrei un medic optimist am eu si eu unul, este la Sf. Pantelimon, eu ma duc asta seara la el, ca e de garda…te iau cu mare drag!
Kossir – ma alatur fetelor care au avut cunostinte sau chiar ele personal astfel de situatii. Si cumnatei mele I s-a spus fix in fata dupa o prima analiza ca trebuie s aii taie sanul (ea avand 30 de ani) si…acum e bine merci fara nici un fel de probleme, si s-a rezolvat cu un simplu tratament!
Mai scriu un pic mai tarziu…ca ma solicita o colega.
Va pup dulce pe toate,
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
musettepink spune:
Miha doctorul te-a sfatuit sa iei progesteron din ziua 16 pana in ziua 25?Are vreo legatura la cate zile iti vine?Eu am cicluri neregulate si ma intreb daca nu conteaza ca-mi vne si la 31 si la 35 si la 45 de zile.Maine la dr o sa-l intreb daca e bine sa iau si eu progesteron.
Visez la ziua cand voi fii 
miha74 spune:
Am resusit sa va citesc din urma...
Dan_ny- si mi mi s-a spus ca sunt paranoia, ca ma duc la 3 medici ginecologi, si ca mi-am facut aceleasi analize de doua ori la clinici diferite…chiar si sotul meu…nu ma poate intelege...si el zice ca imi fac mult rau insistand, ca mai bine o las balta. Dar eu nu ma las!![]()
Mcrissa – nici nu poti sa iti dai seama cat ma ajuta ce ai scris apropos de cumnata ta cu mola. Ca eu sunt in impas acusica…un medic mi-a zis ca sunt apta de prestat, iar altul (la care ma duc asta seara in vizita de lucru
) insista sa stau 6 luni, si mai am 3 luni si jumatate… dar ce ai spus tu imi da sperante, asa ca va anunt oficial ca nu ma mai protejez, iau progesteron de luna asta, ca sa pregatesc "patutul"...si cu Dzeu inainte.
Teo2rina – bine le-ai facut cu reclamatiile la medlife, si eu am una la activ…ma amanau cu un rezultat…si apoi ca sa vezi mi l-au pus pe fax, (desi cica e interzis) in 10 minute, ca m-am enervat dupa aia, ca de unde l-au scos atat de repede…ca l-au facut din pix! Dar fetele de la receptie sunt debordate si nepregatite pentru relatiile cu clientii, habar nu au sa vorbeasca frumos…iti trantesc ca nu e vina lor si…ura.
musette - cum fuse la doctor? parca astazi era marea intalnire, nu?
Carmina - iarta-ma
, acum iti scriu un pm
Va pup pe toate, fara numar, fara numar...
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
musette - suntem intr-o oala, ca si la mine tot asa vine....ultima luna mi-a venit dupa 36 de zile si m-am bucurat. Mi-a zis ca nu conteaza durata cm, si daca nu e ovulul fecundat,chiar imi va regla ciclu, si va veni si la mine normal, daca ovulul e fecundat sta acolo la cald si bine![]()
Eu am mai avut o incercare in primavara, am luat vreo doua luni si intr-adevar venea mai repede, dar am renuntat ca mi se parea o povara sa tin minte si dimineata si seara, dar acum parca sunt mai motivata. Acum mai iau si vitamina E, ca cica si asta joaca un rol, si citeam undeva ca a fost demonstrata la oi eficienta in conceptie a vitaminei E...iar eu cum sunt o capra, poate, poate....
Bafta maine la stimabilul doctor!
Miha
Teo2rina spune:
miha, si eu tot trei medici am avut dupa a doua sarcina pierduta. si analizele le-am facut de n ori la clinici diferite. e mai bine asa, iti spun eu. cat despre "pregatit patutul" ma rog pentru tine si pentru bebele ce va veni sa fiti bine. Doamne ajuta!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
musettepink spune:
Liana pai ce faci nu apari sa ne zici vestea?eu stau cu pumnii stransi!
musettepink spune:
Teo2 rina f frumoase pozele.imi pastrezi si mie un loc pt bebelul meu cand va vrea sa vina?
imi plac pozele cu bebelul tau..a asa impresionant acolo in burtica!![]()
musettepink spune:
Liana 
!acum am citit la celalat topic,daca citeam inainte nici nu as mai fi intrebat!iti respect dorinta si nu zic nimic!