ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 2)
Raspunsuri - Pagina 19
mathilda spune:
buna dimineata si la cafea, nes sau ceai(pt racite)
ainia- da asa se intampla 1 vorbeste m greu iar ceilalti m repede pt ca invata de la cel mare.
a mea parca ar vorbi spaniola vorbita de cubanezi- adica foloseste 1 cuvant pt mai multe
apa- pt apa si suc
coco pt mancare si jucariile de plus
mamaia- pt mamaia si pt computer(pt ca stie ea ca pe computer apare mamaia)si mai stie cateva cuvinte dar nu are vocabularul theiei. m stie cateva cuvinte si in flamanda si in engleza.dar oricum- greu la deal cu boii mici
hai ca va pup mai beau putin ceai ca aici e 23 si plec la nani. aici ninge. maine ii bag lu ' fii-mea costumu de ski si ne tavalim in zapada.
mihagab spune:
Gataaa..sunt la treaba!!Buna dimineata tuturor si tks mathilda ca esti o buna gospodina si ne servesti mereu cu ceai/cafea..Vrem si noi la tine la zapada,ce zici Dana, o luam din loc??
Gabriela si Denisa (01.06.2004)
http://flickr.com/photos/21038460@N05/
carmenpit77 spune:
Buna dimineata s
Si eu care credeam ca dau tonul la cafea azi. Mi-ati luat-o inainte fetelor! Hai toata lumea pe DC si Elyda pregateste-te ca acusica vine capitolul 3.
ainia spune:
Fetelor, ce mai stiti de Gratiela si Stefanut????????????
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
elyda spune:
quote:am bagajele la usa si sunt pregatita s-o zbughim!!!vreau zapada!!!!vreau tavaleala...prin zapada mai...v-o luase imaginatia razna!!!ma duc sa-mi fac un ceai si revin! astazi am muuuuult de munca dar mai arunc si aici cate un ochi!!!
Originally posted by mihagab
Gataaa..sunt la treaba!!Buna dimineata tuturor si tks mathilda ca esti o buna gospodina si ne servesti mereu cu ceai/cafea..Vrem si noi la tine la zapada,ce zici Dana, o luam din loc??
Gabriela si Denisa (01.06.2004)
http://flickr.com/photos/21038460@N05/

dana
filofteia spune:
Gratiela si Stefan sunt bine, sunt acasa. Vineri se duc iar la control. Sa speram ca evolutia va fi buna.
Fetelor la mine la serviciu este o nebunie!!!!
mathilda spune:
fetelor,
am gasit pe cineva care se apuca zilele astea de pus plasa si tencuit la izolatie casa si -i da si lavabila dar la primavara si pt 135m2 mi-a cerut 28 mil cu materialele lui. intreb mele sunt:
1 credeti ca e ok pe vremea asta?
2. pretul e ok ?
va multumesc mult daca imi spuneti parerea voastra si va pup
carmenpit77 spune:
Pretul nu-l pot comenta ca depinde ce materiale iti pune (CAT DE BUNE CALITATIV), dar poti sa masori tu cat polistiren, plasa si tencuiala iti trebuie, intrband chiar la o firma de materiale de constructii pt ca au experienta.
Cat despre vreme stiu ca tr sa fie peste 5 grade
elyda spune:
quote:aici este cald (de maine or sa fie 14 grade) deci din punctul asta de vedere se poate.in privinta pretului...nu stiu ce sa-ti spun ca depinde de tipul de plasa folosit ,de calitatea materialului folosit la tencuiala si a vopselei lavabile.este greu sa spui daca este bine ca pret daca nu ai detalii.
Originally posted by mathilda
fetelor,
am gasit pe cineva care se apuca zilele astea de pus plasa si tencuit la izolatie casa si -i da si lavabila dar la primavara si pt 135m2 mi-a cerut 28 mil cu materialele lui. intreb mele sunt:
1 credeti ca e ok pe vremea asta?
2. pretul e ok ?
va multumesc mult daca imi spuneti parerea voastra si va pup

dana