ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by carmenpit77

Buna fetele
E normal sa vaeti starea asta ca doar e luni nu?
dar mai este un pic si vin sarbatorile si pt unele din noi o sa fie mai multe zile libere.

mai multe zile libere??? cine ???ca eu nuuuuuuuuu am decat catevaaaaa!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

ainia,
tea si rares sunt gemeni si sunt din iunie 2006? caci tea stie foarte multe cuvinte in comparatia cu fii-mea care e din februarie.
elyda eu zic sa bagi niste tort si putina ciocolata si te vei simti m bine. cel putin la mine da roade.daca nu vrei atunci iti recomand sa bei cat m multe lichide(ceai cu lamaie) si sa iei diafalgan.cred ca te suparasi ca ti-au copiat ziaristele ideile(bagai un ochi la generale)
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor la cafea. trezirea.si pt elyda 1 ceai cu lamaie si 1 paracetamol.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna dimineata fetelor! Haideti la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Neata, fetelor!
In fiecare dimineata dupa ce pleaca baietii (sotul si Andrei, fiecare la serviciul lui) zic ca ma bag in pat iarasi pana la 9 cand se trezesc gemenii......
As, credeti ca fac lucrul asta????? Ma bag....da' la calculator!!!

Mathilda gemenii mei sunt nascuti in iulie, acum au 1 an si 4 luni. Andrei, baiatul cel mare, a vorbit foarte tarziu, cam dupa 2 ani si jumatate. De aceea mi se par performantele Teei extraordinare. Fiecare are ritmul propriu. Spusei, Andrei a fost zgarcit la vorba , Rares e cam pe "la mijloc", ar Tea ...... ai vazut...

Ce soare, fetelor! Ce bine, azi ies si eu cu copiii afara, in sfarsit, dupa atata ploaie.....si lapovita....

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Voi nu stiti ca fetele sunt mai dezghetate?

Mergi la inceput

Fetele slaba activitate!

La noi agonia se prelungeste, n-au facut vaccin nici azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

In sfarsit am adormit si eu copilul dupa ce am stat afara vreo 3 ore. Deh avantaj cand este soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Daca nu e Dana,vad ca tragem si noi pisica de coada..

Gabriela si Denisa (01.06.2004)
http://flickr.com/photos/21038460@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by mihagab

Daca nu e Dana,vad ca tragem si noi pisica de coada..

Gabriela si Denisa (01.06.2004)
http://flickr.com/photos/21038460@N05/

mamaaaaa...saraca pisica! da' vad ca nu va trage sufletul deloc sa parlamentati!eu astazi iarasi am avut o zi de cacao,am muncit si am umblat ca zuza ,ma simt rau ,ma doare capul si cred ca ma cam ia cu febra ,dar nu poci pentru ca sa rezist sa nu vad ce mai faceti!! si ...VAD CA NU MAI FACETI NIMIC!!!pai bine fetelor abia ne luaseram avant muncitoresc si aveam activitate sustinuta si dupa cateva zile....gata,ati lasat-o moale!discutii,contradictii,o barfa mica acolo la o cafeluta (ceai verde) care ,cum cu cine,pe unde ,de ce ...nimic? aoleuuuuu...sa vad activitate...ca sunt cu ochiometru pe voi!hai ...faceti-va ca munciti!

dana

Mergi la inceput