ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 2)
Raspunsuri - Pagina 20
Fiquelle spune:
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati, daca puteti: caut sa inchiriez pentru revelion pensiune cu minim 5 camere si bucatarie sau apartament cu 4-5 camere , cam 5 nopti, in zona de munte sau oricum, aproape! Daca aveti vreo cunoastinta care inchiriaza, va rog, un numar de telefon! Multumesc din suflet!
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)
mathilda spune:
elyda
pai m multe detalii nu am nici eu. i-a zis sa se ocupe el de toate:materiale, mana de lucru.
elyda spune:
quote:incearca sa intri pe net la pensiuni din zona bran,moeciu.daca dai cautare la pensiunile de la cheile gradistei s-ar putea sa gasesti...dar te-ai gandit cam tarziu.
Originally posted by Fiquelle
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati, daca puteti: caut sa inchiriez pentru revelion pensiune cu minim 5 camere si bucatarie sau apartament cu 4-5 camere , cam 5 nopti, in zona de munte sau oricum, aproape! Daca aveti vreo cunoastinta care inchiriaza, va rog, un numar de telefon! Multumesc din suflet!
dana
Fiquelle spune:
am cautat pe net dar sunt cam ocupate, iar cele care au mai ramas au niste preturi!!! de nu ne putem apropia!3000 de euro pe 5 zile!
elyda spune:
quote:pai atunci ...lasa-l pe el ca oricum tu nu ai ce sa faci.toata chestia este ca cel care supravegeaza aici sa stie cat de cat cate ceva despre constructii ca sunt multi "meseriasi" smecheri aici care sunt cu ochii numai dupa pacaleli si munca putina pe bani multi.
Originally posted by mathilda
elyda
pai m multe detalii nu am nici eu. i-a zis sa se ocupe el de toate:materiale, mana de lucru.
dana
elyda spune:
quote:pai asta iti spuneam! acum au ramas cele mai scumpe sau cele care nu au conditii prea bune dar au ridicat si astia preturile.s-au cam ocupat de asta vara cele care corespund din toate punctele de vedere.slabe sperante sa mai gasesti ceva acum.
am cautat pe net dar sunt cam ocupate, iar cele care au mai ramas au niste preturi!!! de nu ne putem apropia!3000 de euro pe 5 zile!
dana
Fiquelle spune:
da, asa este...de aceea am apelat la voi, poate mai gasesc ceva, prin cunoiostinte, care nu s-a publicat pe net, poate are cineva vreo casa / cabana si nu face turism dar inchiriaza ocazional...
elyda spune:
quote:imi pare rau dar nu stiu pe nimenicare sa te poata ajuta .poate maine fetele care mai intra pe aici mai stiu ceva.
da, asa este...de aceea am apelat la voi, poate mai gasesc ceva, prin cunoiostinte, care nu s-a publicat pe net, poate are cineva vreo casa / cabana si nu face turism dar inchiriaza ocazional...
dana
ainia spune:
Neata, fetelor!
Nimic, nimic? Acu' , cand sta Danuta sa inchida acest capitol si sa-i dea drumul altuia????
.....si nici macar nu-i sambata sau duminica....![]()
Haideti! Dau eu cafeaua azi!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
mihagab spune:
quote:
Originally posted by ainia
Neata, fetelor!
Nimic, nimic? Acu' , cand sta Danuta sa inchida acest capitol si sa-i dea drumul altuia????
.....si nici macar nu-i sambata sau duminica....
Haideti! Dau eu cafeaua azi!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
Gata,gata,tragem tare! :))
Buna dimineata!Vreau si eu una mica

Gabriela si Denisa (01.06.2004)
http://flickr.com/photos/21038460@N05/