FIV 142
Raspunsuri - Pagina 20
Anca Wish spune:
Ela, activeaza-ti, te rog, PM-ul ca sa nu ocupam spatiu cu animalutele noastre din jad si cu alte discutii care, poate, nu intereseaza pe nimeni.
Sau poate pe mess...cum vrei. ID-ul meu e: ancaq2001
Pup
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
KoraPop spune:
Fetelor mi-au ramas 4 fiole de menogon.Nu le vrea nimeni?Sunt valabile pana la sfarsitul anului.Pupici!
Dariela bafta maine!
Anca muuult succes la start!
Ma gandesc la voi toate dar acum fug in patut ca nu prea vreau sa stau mult in picioare zilele astea....
Kora
CARPE DIEM!
flori76 spune:

Lorelai:felicitari si sarcina usoara!
E clar ca e bb acolo in burtica!!
Hori:ce faci?ai facut testul???Te asteptam cu vesti!
Ancutza:ti-a venit randul!!!Iti tin pumnii si sa dea Domnul sa fii mamica cat mai curand!
Koricica:ai grija de puiuti
Destul de telegrafica interventia mea...insa...nu mai am noutati,decat o durere de cap cumplita ![]()
Pupici tuturor 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
aurel_cris spune:
ANCA WIISH gravibinon mai stiu eu o tipa care vinde,daca mai ai nevoie iti dau numarul ei

23
merdan spune:
Kora le vreau eu .Desi mie inca nu mi s-a facut schema de tratament sigur va include si ceva menogoane.Week-endul asta sunt in Buc.Iti scriu PM cu nr.meu de tel. 
Lorelai felicitari mamico! reusita ta e o speranta de bine si pt. noi aspirantele FIV-oase.
Anca Wish spune:
Saru'mana, Cris
M-ati ajuta sa-mi spuneti cum l-ati luat voi. Lachi imi zicea ca facea cate unul/saptamana.
Daca iau Gravibinon, pot sa renunt la progesteron?
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
aurel_cris spune:
ANCA si eu am facut la fel,de fapt inca mai fac unul pe saptamana din cauza contractiilor ca relaxeaza uterul.Dar eu am inceput sa fac dupa ce am ramas insarcinata,progesteron nu am facut decat o fiola la punctie ca dr a zis nu si am renuntat.Am luat in schimb 6 utrogestan pe zi dupa ET,medrol,vitamine si am baut ceai de cretisoara cam atat.
Multa bafta

23
ilaisa spune:
ANCA eu dintr-o broscuta si un elefantel m-am ales cu un baietel...acum tu s-ar putea sa te alegi cu mai multi...dar ce conteaza sa vina ei si sa fie sanatosi ca te descurci tu![]()
In legatura cu Gravibinonul eu am facut in primele 4 saptamani 1 fiola la patru zile si apoi cate una pe saptamana pana la 5 luni si jumatate. Dar tinand cont ca nu era Fiv practic eu am inceput sa-l fac din clipa in care am aflat, adica ziua 32. Progesteron injectabil nu am facut am luat doar 9 utogestan pe zi pana in luna 6. Nu cred totusi ca e indicat sa le faci pe amandoua insa cred ca decizia o ia doctorul in functie de caz.
Trebuie sa reusesti, noi iti dam un
ca sa-ti poarte noroc!
LORELAI eram sigura ca si urmatorul test va iesi pozitiv, cand vei avea si valoarea bhcg o sa fi mai linistita si cand o sa vezi si punctuletul deja poti sa dai petrecere!
Monica si Vladut
Mirela_1 spune:
Ayda_m nu sta cu durerile de burtica, ia no-spa si/sau uscosin(supozitoare). Poti sa iei si pana la 7-10 pastile de no-spa pe zi daca e nevoie. Important e sa nu lasi durerile sa-si faca de cap (pot fi contractii). Eu am avut dureri din astea la ambele FIV-uri si dr. (aceeasi ca si a ta) mi-a spus ca pot sa iau si 7-10 no-spa/zi daca e nevoie.