FIV 142
Raspunsuri - Pagina 21
Boo spune:
Fetele am nevoie de un sfat. duminica trebuie sa fac prima injectie cu Diphereline 0,1. voi de unde l-ati cumparat si cat costa ? il gasesc la Giulesti mai ieftin decat in farmacii ? 
pisix spune:
Dariela - informatie corecta... Damian face biopsie la Gynera, noi acolo vom face
lorelai - ti-am spus ca un test pozitiv nu poate fi decat ... POZITIV ? Felicitaaaari, sa fie intr-un ceas buuun, noi toate visam sa ni se intample acest lucru !
Anca Wish - pfiii, n-am stiut de tot acest succes al broscutelor. Mmm, vreau si eu !!!
Kora - draga de tine sunt cu tot sufletul alaturi de tine si sper sa vii si tu cu vestea cu doua liniute ...
Iyoana - heeei, lasa ca o veni si vremea ta cu intrebari din-astea; he-he, da' pana atunci ma fac profesor si daca e iti fac si tie o schema
Sa stii ca noua toata lumea ne-a zis ca mai bine faceam bio o data cu FIV, ca la ce analize avea sotul meu erau sanse mari sa se gaseasca; privind in urma insa nu-mi pare rau ca am procedat asa; ar fi fost prea mare stresul si la FIV nu trebuie sa fii stresat, nu ?...
Daniela - bafta mare la intalnirea de gradul 3 :-)
ella 28 - am rugat-o si eu pe sorela mea sa se duca la obor dupa broscutaaa
Boo - Diphereline de 0.1mg costa aprx. 140 ron cutia cu 7 fiole;i-ati seringa de insulina cu ac mic cat unghia dacaiti faci singura.
Gasesti in urma la capitolul trecut farmaciile,tb doar sa alegi care e mai aproape de tine.Ar fi bine sa incepi sa cauti, nu se gaseste chiar usor ...
Mult succes!
Suunt pe vaaal ( Z 9 de Diphereline) 
PisiX,
Viitoare Mami
http://www.tickercentral.com/view/91rw/2.png
ladyxe spune:
Kora, felicitari si ai grija de puiti,
gandurile bune sa te urmareasca si cele rele sa te paraseasca, sufletul sa-ti fie vesel, sa fi ca o floare ce te imbie cu al ei parfum 
pisix eu sunt in Z9 de diphe si cred ca o sa facem ET cam in aceeasi perioada. Bafta multa 
pisix spune:
ladyxe - se pare ca suntem fix in aceeasi zi ...cand vei face prima eco ?
PisiX,
Viitoare Mami
http://www.tickercentral.com/view/91rw/2.png
zouzounaki spune:
VA INVIT LA UN NOU CAPITOLAICI
intru sa citesc din urma si revin...pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">