FIV 142
Raspunsuri - Pagina 19
Dariela spune:
Iyoana - Poti sa incepi de azi. Maine am intrevederea cu puiutii mei (cel putin asa e planificat).
dariela
Iyoana spune:
Dariela sa te ajute Dumnezeu si pe tine si pe toate fetele care se pregatesc de ET sau de stimulare sau in asteptare...
Ma gandesc la tine, trebuie sa fie bine! Sa ne spui cati puiuti o sa ai la purtator. ![]()
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

KITTA spune:
Feteloram o mare nedumerire. ieri, pe la 14.00 icepe sa dea semne ca imi vine CM. Tamponul se pateaza cu 2 spoturi, eu zic las ca rezist pana acasa. Acasa, nimic si pana dimineata tamponul curat. In rest, am dureri de sani. Daca nu as fi facut BHCG-ul si nu era 0,....in paranoia mea as fi zis ca m-a insemnat, dar asa ma ingrijorez caci trebuia sa se elimine ca lumea endometrul si ce o mai fi pe acolo. Asa, ce ma fac? HEEEEELP. Nu am avut niciodata asa CM, oricat de scurt si de putin in volum ar fi fost el. A mai patit cineva asa ceva?
Am resusit si m-am programat si la Giuly de-abia de 04.12. la ora 12.00, dar curios e ca nu a raspuns Geta ci era lata voce, sper ca am sunat bine la 3161273, caci si ora de consultatie a Prof. M. mi se pare ciudata. El avea dis de dimineata sau numai eco-urile?
Am intrat din nou in ceturile FIV-ului!
ilaisa spune:
In legatura cu broscutele si superstitiile... ce sa zic, judecati voi: anul trecut la inceputul lunii august am primit o broscuta si un elefantel, amandoua se pare avand acelasi efect. Mama ni le-a pus la capul patului convinsa fiind ca asta era ultima piesa de rezistenta. In luna septembrie pe data de 13 am aflat ca sunt insarcinata. Acum ca a fost o pura coincidenta nu mai conteaza...dar efectul de placibo este tare important cand sti ca sansele iti sunt mici.
aurel_cris spune:
KITTA imi pare sincer rau de nereusta ta,mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau.
LORELEI felicitariiiiiiiiiiiii,te asteptam la odisee
Fetelor care sunteti in focuri multa bafta
23
medamaya1 spune:
Lorelai, felicitari sigur esti
, te asteptam la odisee.
Apropo de broscute, am primit si eu anul trecut prin toamna trei broscute si anul asta am ramas , coincidenta sau nu, chiar nu mai conteaza, important e rezultatul.
Pup toate fetele si multa multa bafta tuturor.
Meda 23+
ella28 spune:
Anca Wish, broscutzele le-am luat din Amzei dar am vazut ieri in Obor la juma' de pret! Da, suntem niste babutze superstitioase, dar oricum FIV-ul mi se pare o loterie si cred ca e normal sa fii un pic psihopupu cand miza e atat de mare. Mai avem putin pana marti cand intram in hora pe bune! Si sa vezi atunci stari de menopauza :-)
Lorelei bravooooo!!! Si sa ne chemi si pe noi la Odisee!
pup tuturor
Anca Wish spune:
Gata, eu mi-am comandat broscutele si 1 elefantel. ![]()
Imi suna putin a 'buba la cap', dar ce nu face omul ca sa sporeasca sperantele?
Medamaya, tu ai primit 3 broscute si o sa ai 3 bebei. Adica, io daca imi cumpar 4, voi face 4 bebei
?
Luni ma duc la eco(ziua 20), iar marti ar trebui sa incep tratmentul. Am emotii si ceva nervisori si ma gandesc ca daca acum sunt asa, cred ca pana la sfarsit se va lasa cu capete sparte.
Am reusit sa fac rost de 3 fiole de Gravibinon, dar de progesteron inca nu. Daca prisoseste cuiva, sunt dispusa sa cumpar.
Bafta tuturor!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
medamaya1 spune:
Anca,
, cam asa ceva, dar este bine sa le primesti.
Intr-adevar ce nu face omu sa-si indeplineasca visul.
Progesteron injectabil eu nu am facut absolut deloc, doar cite 6 utrogestan pe zii, avind in vedere ca la primele 2 incercari imi venea cm la 9 zile de la ET, dar tot nu mi-a dat sa fac .