FIV 142
Raspunsuri - Pagina 18
Iyoana spune:
Si revin si eu ca un prostanac disperat 
cu intrebarea mea:
A facut vreunul din sotii vostri biopsie testiculara? Si daca da, unde, cum, ce si cum si, mai ales, care a fost rezultatul?
Multumesc frumos si va pup pt toate!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

kry spune:
Lorelai, FELICITAAAAAAARI!!!!! asta da veste buna, imi mai da sperante.
Kora ma bucur pentru tine, sa stai cuminte sa ai grija de puiuti .
Va pup pe toate si mult succes
madalina28 spune:
Kora felicitari pt puiuti sa stea la mami lor in burtik 9 luni!!!
Lorelai te asteptam la odisee!!!
Dariela pregnyl se face cu 3-4 zile inainte de ET!Eu am facut lunea seara pe la 11, urmand sa mai merg la o monitorizare joia pana la ET care era programat pt vineri,monitorizare care s-a transformat in ET.Te-am cam ametit dar sper ca ai inteles ceva
Madalina
25+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, va multumesc mult si va doresc , cat de curand, sa treceti prin aceleasi momente ca si mine.E ...nemaipomenit, imi doresc asta foarte mult, ca si voi de altfel, si dupa 5 ani si jumatate de incercari neintrerupte, iata ca a aparut soarele.
Am vorbit si cu dr.Cocei si mi/a zis ca nu incape indoiala sa nu fiu la 14 zile de la ET cu test de sarcina pozitiv.Astept cu nerabdare si valoare la la bhcg ca sa ma linistesc, sa nu fie vorba despre o sarcina extrauterina sau , doamne fereste ...
Dariela spune:
Iyoana- Sa te auda Doamne-Doamne! Fac ET-ul la Giulesti. 
Referitor la biopsie testiculara stiu ca dr. Damian (un om extraordinar) face aceasta interventie la Giulesti si mai nou la Gynera. Cred ca se poate face inainte sau chiar in ziua ET-ului.
Madalina 28 - Am inteles mesajul tau. Si eu stiam acelasi lucru despre Pregnyl dar la ultima eco chiar am intrebat-o pe dr si a spus ca nu mai fac. Pe de alta parte m-am uitat peste dosarul medical si am vazut ca in ziua in care trebuia sa fac IA mi-a dat si un Pregnyl. Din cauza asta sunt un pic in ceata dar maine ma lamuresc.
dariela
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by ella28
Apropoazi am fost sa-mi cumpar 3 broscute de jad, astazi le voi instala in dormitor sa-mi vegheze visurile mele de (posibila) mamica!!!!
Am citit pe aici ca poarta noroc, incerc si cu asta si poate ecuatia FIV + Giulesti + Marinescu + Cocei + eu + al meu + 3 broscutze =
Ella, de unde le-ai luat?
Ma gandesc ca suntem ca niste babute superstitioase si ne legam de fiecare fir de ata dar, avand in vedere ca Lachi a avut broscute pe care, pe urma, i le-a dat lui Sheri, merita incercat.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
ayda_m spune:
lorelai, felicitari!!!! clar esti gravidutza!!
kora, sa dea D-zeu sa stea puiutii 9 luni in burtica!
eu sunt disperata pt ca nu m-au lasat durerile de burta....nu stiu dc e bine sau nu...cert e ca sunt ff speriata...![]()
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by Dariela
Iyoana- Sa te auda Doamne-Doamne! Fac ET-ul la Giulesti.
Referitor la biopsie testiculara stiu ca dr. Damian (un om extraordinar) face aceasta interventie la Giulesti si mai nou la Gynera. Cred ca se poate face inainte sau chiar in ziua ET-ului.
dariela
Multumesc mult Dariela! Noi o sa facem biopsia cu dr. Matei (biolog) care ni l-a recomandat pe dr. Ciurel (urolog si chirurg). Biopsia ar trebui sa o facem la Sabyc. Dar o sa facem mai intai biopsia si apoi FIV+ICSI, ca nu are sens sa fac eu atata stimulare hormonala, daca nu gasim nimic...
Eu vroiam sa stiu daca mai sunt fete pe aici care au obtinut rezultate bune (respectiv
si
) in urma biopsiei.Stiu ca, cica, inghetati si dezghetati
obtinuti prin biopsie sunt mai anemici, dar Dumnezeu cu mila!Cand ai ET-ul? Iti tin pumnii?
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

! Sigur totul e bine!