FIV 142

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

luck: activeaza-ti PM-ul sa vorbim mai multe.
pisix: daca ti-a recomandat 20 fiole de Gonal, inseamna pentru 10 zile (faci 2/zi), dar, probabil, dupa echo, in functie de cum reactionezi, iti va mai da cateva zile.
Pupici

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetelor, va intrebati ce caut la ora asta pe net>!Pai nu mai dorm de la 4...
Acum am refacut testul si e pozitiv.S/a pozitivat imediat dar tot firava tare e a doua liniuta!
Cred ca de data asa e de bine?Nu?Am luat un "shure check"deoarece vazusem ca e recomandat si in cazul fiv/urilor.
Nu/mi vine inca a crede pana nu vad bhcg/ul.Mi/am trezit si sotul din somn, ne/am holbat impreuna la test deci a doua liniuta nu e imaginara.
Revin cu amanunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

lorelai: felicitari . Pupici pe burtici!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Lorelaie de bineeeeee!Asteptam confirmarea bhcg-ului, Felicitari!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Salutare fetelor!
Multumesc Anei_p care v-a transmis vesti despre mine.Dar trebuie sa rectific putin.Inainte de ET din cei doi embrionasi ai mei care aveau cate 6 celule,unul deja facuse 8 celule ,era mai harnicut.Asa ca am unul de 8,unul de 6,unul de 2 si unul care avea aproape doua dar acesta din urma era mai amarat cu mici fragmentatii,restul nu aveau fragmentatii,erau frumosi,i-am vazut si la microscop si toate emotiile m-au luat.Deocamdata ma simt bine,nu am simptome,incerc sa stau in pat,dar ma mai si plimb prin casa ca asa a zis doctorita sa mai facem plimbari prin casa pt vascularizare,pt circulatia sangelui...totul fara efort.

Lorelai super veste,sunt tare bucuroasa pt tine,sigur esti graviduta,abia astept valoare bhcg!FELICITARI!!!!

MULTUMESC PT SUSTINERE SI INCURAJARI SI TIN PUMNII TUTUROR IN PREGATIRI,IN PLIN TRATAMENT SAU IN ASTEPTARE!VA PUUUUP!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

SUPERVESTE LORELAI! FELICITARI!

dariela

Mergi la inceput

KoraPop - Vezi ca am avut dreptate cu embrionasii tai voinici! Doamne ajuta sa se lipeasca de mamica lor!

dariela

Mergi la inceput

Fetelor banuiesc ca daca fac doar ET-ul nu mai fac Pregnylul,nu? In cazul acesta la cate zile de la ET pot face un test de sarcina?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ia uite ce inceput frumos de zi.

Lorelai, felicitari!

Kora, cu atatea ganduri bune indreptate spre tine, nici nu avea cum sa fie altfel. Felicitari si tie!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

LORELAI eu nu te-am "prins" decat pe final de aventura FIV, dar te FELICIT din tot sufletul si iti spunde pe acum sarcina usoara si la termen! Este clar acum, esti graviduta!!!!!

Dariela tu esti acum la momentul ET-ului? Unde il faci? Succes mult si sa auzim de II!

Pisix hai ca eu te citesc si aici si la Azoo ca tare imi esti draga. Esti tare comica si draguta cu intrebarile si nelamuririle tale si ce sa mai ...Pe de alta parte, sa vezi ce o sa mai vin eu cu roaga la tine sa-mi explici cum e cu Gonalul

Kora multumim de lamuriri, draguta noastra! Noi ne multumim si doar cu 3 embrioni perfecti, teoretic pot iesi di ei ! Ai grija de tine si sa auzim de bine!

O zi frumoasa tuturor fetelor!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput