FIV 142

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by bebi_f

Buna fetelor,
citesc zilnic realitatea pe care suntem nevoite sa o traim, dar am impresia ca totul este o telenovela.
Sunt tot timpul cu ochii pe voi, dar nu intervin pt. ca eu nu am noutati.
Ma pregatesc pt. ET.
Pussi te rog spune-mi si mie, daca stii, gasesc progesteron in farmacie in Ungaria?
Sau cine stie daca cu reteta romaneasca gasesc si pot cumpara din Italia?
Sau din ce tara pot cumpara, si sub ce denumire il gasesc.
Stiu ca s-a mai scris, dar nu mai stiu in ce capitol.
Va pup pe toate si va tin pumnii stransi!

bebi

bebi..eu mi-am cumparat prog.inj. din italia cu reteta din Grecia de la medicul meu..reteta a fost scrisa in limba italiana...iar parafa a fost scrisa in engleza+greaca...prog.inj din Italia se numestePRONTOGEST si pe reteta ajunge doar sa scrie denumirea si cite cutii de cite miligrame...cutia de prontogest contine 3 injectii de 100 mg fiecare...iti doresc succes

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LORELAI miroase a bebe ,maine veia vea rezultatul final abia astept sa te felicit!

FLORI ti-am spus ca s-ar putea sa nu iasa la testul de urina asa repede,asa ac mai exista sperante.

KORA acum cred ca stai cuminte la patut cu cei 4 bbi ai tai,Doamne da sa ramana acolo 9 luni!

ZOUZOULE iar ai iesit noapte la interval?? vad ca numa orele tarzii iti plac

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Dariela, IDS-ul este un laborator de analize in Bucuresti, Calea Dorobantilor, nr 56.

site-ul lor: http://www.ids-laboratories.ro

Succes!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

kla ...pai cum sa nu-mi placa orele de noapte ca doar sint un licurici...si cine mai lumineaza pe aici???...ce mai face bebita???mami cum se simte??eu te tot urmaresc pe la odisee ca am de gind f curind sa ma alatur in gasca acolo...asa ca nu uita sa-mi ti un loc...fata si burticuta

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Zouzou,Kla,Monica,Liana:inca o data va multumesc pentru sustinere si incurajari.Ideea e ca ar fi chiar un miracol ca eu sa fiu insarcinata avand in vedere ca sunt posesoarea a 2 teste negative si mai ales a faptului ca am ramas fara nici un simptom...Dar cum speranta moare ultima....pana vineri am la ce visa...

Kitta:cuvintele-s de prisos!Iti dai seama ca-ti inteleg perfect starea....Te pup si te imbratisez cu drag

Lorelai:macar tu sa vii cu vesti bune,da?Sa mai incurajezi fetele care urmeaza sa inceapa tratamentul.

Liana:bafta muuulta maine!Doamne ajuta!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

hehe ZOUZULE sa stii ca eu va tin locurile cu dintii ocupate special pt voi toate fiv-aosele,ar cam trebui sa va grabiti ca fetele cam nasc pe acolo si raman singura.

FLORI cred ca au fost expirate testele

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

buna fetele
am si eu o intrebare...sunt in ziua 7 de la ET si am dureri de burta in partea de jos..ca la menstruatie....e normal? sunt asa de speriata....
va pup !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by kla78

FLORI cred ca au fost expirate testele

As vrea eu Oricum,testele au fost din alea super ieftine Dr.Sigur.Cat de sigure sunt...vad eu vineri.

Ayda
:eu am avut dureri ca la menstruatie,dar sa nu te sperie rezultatul meu...cert este ca CM nu a venit.Stai linistita ca o sa fie bine,ai sa vezi.Bafta!!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Fetelor ...voi ati simtit ceva modificari in timpul tratamentului cu Diphereline ? Modificari hormonale, de comportament , etc....ati avut CM mai multe zile ?
Multumesc mult !

Ella

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ayda_m

buna fetele
am si eu o intrebare...sunt in ziua 7 de la ET si am dureri de burta in partea de jos..ca la menstruatie....e normal? sunt asa de speriata....
va pup !!

..este foarte normal si este de foarte bun augur...inseamna ca acolo "ceva"se lucreaza...probabil mititeii isi pregatesc culcusul cel de 9 luni...pupici si nu te stresa..alinta-ti si vorbeste cu puiutii tai

Mergi la inceput