FIV 142
Raspunsuri - Pagina 15
zouzounaki spune:
pisix in primul rind succes in incercarea fiv si iti doresc sa ai o reusita deplina
...in ceea ce ma priveste ...am la activ doua incercari fiv despre care am scris in aceea perioada zilnic...ce fac in continuare este alegerea mea sa ma destainui sau sa pastrez tacerea din mai multe motive pe care nu am sa le enumar aici...iar pentru ca deschid capitole,nu cred ca are aproape nimeni nimic impotriva...le deschid cu placere,ma implic in incercarile fetelor si cred ca am si eu dreptul ca atunci cind voi face FIV 3 sa stau sub tacere...si stind sub tacere,sau neincepind inca terapia pt fiv,nu cred ca-mi ia dreptul sa deschid capitole...si la urma urmei cine le deschide?eu,koricica
...anul trecut danuta
si citeodata scumpa noastra liana
...poti invata si tu sa deschizi...nu e f greu...si in legatura cu tikerul meu...... il las acolo asa ca cine stie...poate chiar se intimpla minunea
....am sa-ti dau si tie adresa si acolo te va indruma pas cu pas cum sa faci...da clik pe acest site : http://www.tickercentral.com
..deci pisix,iti doresc numai bine si sa incepi cu dreptul...daca ti-am parut mai "caustica" imi cer scuze
...sa auzim numai de bine
lorelai_lorelai semne bune testul are
...cred ca ne parasesti de pe acest subiect in curind...si nu uita..sa ne ti la fiecare cite un locusor rezervat la odisee
flori scumpa mea...sint sigura ca ai "rasfoit"paginile acestea de pe forum zilnic si ai citit cite cazuri sint in care testele indica numai negativ,iar adevarul era altul...eu inca refuz sa cred in acele teste si mai am speranta ca va fi cu ochisori...sint alaturi de tine si astept ca pe ace testul de singe...vorba lianei
..nimic nu-i imposibil...

koricica deja esti cu bebeii la purtator...sa stea lipiti de mami lor 9 luni
kitta uite o floricica de la mine
si un pupic
...eu eram aproape sigura ca ai reusit...nu stiu de ce,dar asa am simtit eu...e f bine ca ai progesteroanele,pt ca data viitoare va fi sigur cu ochisori...
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
cristal1995 spune:
Kitta: fruntea sus, fata dulce! 
Pisix: Gonal vei face intre 12 si 14 zile. Apoi faci Pregnylul si cam la 36 ore dupa Pregnyl, ai punctzia. In legatura cu progesteronul, nu este indicat sa fie nici prea mult, pentru ca se poate provoca avort spontan. Daca mai ai intrebari, de orice fel (si eu sunt pacienta dr Dracea), cu mare placere.
Imi pare tare rau pentru fetele care nu au reusit, dar, poate, odata, isi va indrepta ochii Dumnezeu si catre noi.
Eu sunt in a 3-a zi cu Diphe, il suport la fel de greu ca intotdeauna, greata, ameteli, dar o sa treaca. Pe 14 nov merg la echo si, tot pe 14 (cred), incep Menogonul, de data asta cate 4 pe zi...Sper sa nu fac vreo hiperstimulare...![]()
Kora: bafta multa si puiuti ascultatori.
Sheri: felicitari, mami...pup]
Va pup pe toate! 

Aly
pisix spune:
zouzounaki - pfiiii, m-a bufnit rasul ...pt ca tu nici daca ai incerca, nu ai reusi sa fii caustica 
In rest, era doar o gluma, e foarte altruist gestul tau de a deschide capitole si am tot respectul pt rabdarea si perseverenta ta, mai ales ca eu abia reusesc sa intru din cand in cand sa citesc... Nu cred ca au nici o legatura FIV-ul cu deschisul de capitole, eu nu cred ca e o regula pe forum sa deschida capitole numai cine face FIV![]()
Ce am vrut sa zic a fost ca deschizi capitol dupa capitol si inviti fetele sa scrie, in schimb despre tine ... nu nimic. Adica se simte ca traiesti foarte puternic alaturi de cele care scriu si totusi ai taria de a nu spune prin ce treci tu acum (presupunand ca se intampla sau se va intampla ceva)... In alta ordine de idei, eu doar am intrebat ...nestiind care-ti sunt intentiile; nu trebuie sa te supere gestul meu, respect deciziile tuturor deci de acum nu te voi mai intreba nimic, buzele-mi vor fi pecetluite ![]()
Am reusit sa-mi fac ticker dar nu am putut sa-l pun, lasa ca ma mai uit eu p-acolo ...
Ooof, nu stiu cum se intampla ca ma tot pierd in raspunsuri exhaustive ...
Pe final o utlima intrebare: se mai face plaja la voi ? Ca eu ar trebui sa ajung peste o saptamana la Atena si de cand ai zis tu ce vreme e nu ma gandesc decat la maaare, soare ...
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
pisix spune:
cristal1995 - iti multumesc din suflet ca m-ai lamurit !!!
Sincer mi-era teama ca nu am inteles ceva corect, ca poate trebuia sa fi inceput Gonalul si nu mi-am dat seama, etc
Confuzia e data de faptul ca pe reteta aveam 20 fiole de Gonal, ceea ce dupa calcul insemna 20 de zile, adica depaseam noiembrie, adica nu iesea Leu, etc
Cred ca o sa-ti para rau ca ai spus asta, am mereu atatea intrebari !... Mereu imi vine cate un gand nou :)
Merci mult si o seara placuta !
PisiX,
zouzounaki spune:
pisix
acuma tu ai luat-o de buna...ai vazut ca am reusit sa fiu "caustica"?
..haide glumeam...ba te rog mult sa intrebi absolut orice...eu imi cer scuze daca am inteles gresit
si iti multumesc ca apreciezi ceea ce fac
...in legatura cu vremea..eu stau in sud pe insula,unde vremea este mai blinda...de facut baie,cumnata mea de ex,face zilnic,indiferent de sezon...chiar daca afara ar fi mai racoare,marea este inca calda...nu prea cred ca in atena se mai sta la plaja,dar sigur sint destule persoane care fac baie...si diferenta de temperatura dintre ceea de aici si cea din tara este mare..de ex azi au fost 25 de grade,iar in cluj de unde sint au fost vreo 7...daca nu era innorat ajungea temperatura la 27 de grade...noi inca umblam ziua cu mineca scurta si cu buricul gol
...haide pisix nu fi ca si mine si lua tot in serios..asa mi s-a parut pe moment..nu stiu sint si eu in "pase mai proaste",sper din nou sa nu te superi pe mine...cind vii in atena?sau mergi si pe insula?te pup
..o seara placuta
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
pisix spune:
zouzounaki - m-ai facut sa visez cu ochii deschisi ... Parca suna asa ireal !Eu trebuie sa merg la un simpozion la Atena dar inca nu am confirmarea de la organizatori, ba azi vad ca au vehiculat si ideea sa-l mute pe 1 decembrie
Intr-un fel m-as bucura pt ca asa cum probabil ti-ai dat seama pt mine FIV-ul e asa de complicat si mi se pare ca nu imi pot face nici un plan, dar pana pe 1 Decembrie nu cred ca vor mai fi 25 grade :-(
Ma bucur ca ne-am lamurit, nu aveam cum sa lasam loc la interpretari, eu nu am nimic cu nimeni de impartit si in general sunt o persoana diplomata si am grija de sentimentele celor din jur asa ca ultimul lucru pe care mi l-as fi dorit ar fi fost sa te superi
Iti multumesc pentru urari...si eu iti doresc sa-ti mearga toate asa cum visezi !
PisiX,
zouzounaki spune:
pisix apropo de ticker scrii asa.... scrii formula care ti-o dau eu: AICI SCRII DE EX CIND VINE BEBE SI DUPA ...aceasta formula o pui la profil personal acolo unde ai pus surfer-ul..
zouzounaki spune:
[quote]Originally posted by zouzounaki
pisix apropo de ticker scrii asa.... scrii formula care ti-o dau eu: AICI SCRII DE EX CIND VINE BEBE SI DUPA ...aceasta formula o pui la profil personal acolo unde ai pus surfer-ul..
asa se vede formula aceea ...in spatiul gol scrii de ex cind vine bebe etc...
PS.CA SA VEZI FORMULA APASA PE QUOTE
pisix spune:
zouzounaki - tre' sa fug acum da cand vin ma pun pe ticker ...La naiba, am inceput sa pricep cu FIV-ul si nu stiu sa-mi pun un ticker ?!!... :-)
PisiX,
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by DarielaDe azi ar trebui sa fac progesteronul si nu sunt sigura ca este bine sa fac doar 50 mg progesteron injectabil/zi.
La ultimul FIV am folosit 6 cap/zi utrogestan si 50 mg la 2 zile de progesteron injectabil si analiza progesteronului in ziua 14 de la ET era de 29 unitati (limita maxima 27). Eu ma gandeam sa folosesc tot 6 utorgestan/zi si doar 25 mg progesteron la 2 zile. Voi ce parere aveti?
Dariela din cite am citit la fiv in ungaria,acolo medicii recomanda exact 50mg odata la 2 zile...eu cred ca este f ok si nu ai de ce sa-ti faci griji...sa nu uiti doar utrogestanele sa le pui la ora fixa,la fel si prog.inj...o analiza de progesteron ar fi super indicata..cel putin asa voi face eu de data aceasta cind va veni momentul...iti doresc ca cele || sa devina realitate
dariela

De azi ar trebui sa fac progesteronul si nu sunt sigura ca este bine sa fac doar 50 mg progesteron injectabil/zi.