FIV 142

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

lorelai-lorelai - Asteptam maine II!
Flory - Nu renunta la tratament!
Puiramy - Din cate stiu eu trebuie sa suporti o parte din costurile tratamentului persoanei care doneaza ovocitele. Mie imi propusesera acest lucru la inceput dar dupa aceea n-a mai fost cazul de donare.
Montytaiana - Respecta ora indicata pentru injectie. Mult noroc!

Am gasit informatii despre IDS. S-ar putea sa-l fac la ei. O sa sun putin mai tarziu.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

KoraPop, lorelai, flori76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Lorelai:eu cred ca la tine e de bine.Daca-s 2 liniute...e clar ca esti gravidutza.Asa ca incearca sa te linistesti si ai grija de puiuti.E tare nasol ca primesti rezultatul asa de tarziu....

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

...am intrat si eu sa vad cum mai decurg treburile si pe aici,sa felicit proaspetele gravidute si pe cele care asteapta cu nerabdare rezultatul si sa dau un dulce fetelor care nu au reusit ca altceva nu pot sa fac,din pacate...
Bebi mi se pare intreba de progesteron: in Italia se numeste Prontogest dar se da doar cu reteta firmata de medic italian,cele romanestinu sunt valabile.
Un pupic dulce la toate,sa stiti ca nu v-am uitat ca si eu am bantuit destul pe-aici....

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

flori vrei bataie?ia vezi..sa iei tratamentul sa nu'l intrerupi ca te manacio pana nu vaz rosu nu creddddddd.

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Liano:eu nu intrerup tratamentul,dar intre timp am mai facut un test...asa,de control si-i la fel de negativ ca si primul,din pacate...
Asa ca...nu vreau sa ma imbat cu apa rece,ca nu e cazul..Mai degraba "sa-mi trag 2 palme" dupa astea 2 saptamani de amorteala si visare si sa revin la realitate...

Sper sa fiu si eu mamica...candva,cu ajutorul Domnului!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io zic sa stai in banca ta pana vineri//nu stresa puiutii..si stii de ce da????

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilaisa spune:

FLORI76 asa spunea si sotul meu legat de testele de sarcina,amandoi eram mai pregatiti pentru unul negativ. Dar pe cel norocos culmea e ca tocmai el l-a cumparat si acum bineinteles ca se lauda cu asta si mai zice ca s-a pozitivat pentru ca inainte de culcare i-a "spus" niste vorbe de taina si testul l-a ascultat. Vrajeala masculina, evident! De fapt el tot ce vrea sa sublinieze este ca eu sunt o pesimista si nu stiu sa-mi doresc bine, prefer sa ma gandesc la rau inainte.
Eu iti doresc ca vineri sa ai o mare surpriza si bucuria cea neasteptata sa va copleseasca si sa vezi ce repede va obisnuiti si cu noua stare de reusita!
asa cum zicea Liana pana nu vezi rosu in fata ochilor nimic nu e jucat, nimic nu e pierdut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

puiramy - vad ca voua vi se pare f simplu dar din pacate pt mine nu e chiar asa
Hai s-ati zic: am inceput in Z 2 a CM; pe 5 nov ma duc la eco si imi va spune cand voi lua Gonal. Corect ?
Tu zici ca mai urmeaza 2 ecografii ...apoi punctie ...apoi ET. Eu nu inteleg cat timp iau Gonal.
Ca eu imi calculasem ca ET ar fi undeva in jur de 20 nov. Daca punctia o fac cu 3 zile inainte, si pe 5 abia ma duc la eco...cate zile de Gonal mai fac ?!!!
Sper ca ai inteles care-mi sunt nedumeririle; ce sa-i faci tata ...cand ajung la cifre asa ma mai fasticeeesc
Si mie mi-a placut mult de Dr Dracea si atmosfera de la Gynera, dar stii ... eu sunt usor impresionabila de detalii artistice cand de fapt partea importanta e cea tehnica
pussi - asta cu progesteronul nu o stiam ... vrei sa-mi spui si de aspectele negative ale progesteronului ? la cine a aparut si de ce ?
E relevant sa-mi fac acum analiza progesteronului ? eu sunt abia la Dipereline, Z 8
Mi-a placut replica ta "cand o sa ai tu 2 in burta mai vorbim"
Felicitari pt gemene, si mie mi-ar placea ! :-)
lorelai - ai super stapanire de sine, ideea e ca eu cred ca as fi facut un bacs de teste dar vad ca tu ai rabdare...
flori76 - mi-au dat lacrimile cand am citit ca trebuie sa-ti dai doua palme si sa iesi din saptamanile de visare ...Si eu am inceput deja sa visez
ilaisa - super texte are sotul tau, de fapt am observat ca barbatii sunt mult mai optimisti, poate si din cauza ca nu citesc forumurile noastre :-)

PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

....!Mai fetelor oricat ma straduiesc nu pot tine pasul cu voi, abia reusesc sa citesc, ... mai mult de-a lungu decat de-a latu si daca imi mai joaca feste netul cum mi se intampla de o saptamana...!
Liana,Flori, Lorelai...va tin pumnii sa veniti cu II!
Kitta..offf!Ma bucur sa vad ca esti cu moralul sus si gata pt. un nou inceput!
Pussicilor v-am admirat pozicile pe la alte subiecte, sunte-ti frumoase foc!
Koricica super pana acum, Doamne ajuta sa fie un final fericit!5X

...nu mai e mult si intru si eu in hora!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput