FIV 142

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebi_f spune:

Dariela, nu stiu la Giulesti, dar daca te ajuta, fac cei de la IDS cu recoltare dimineata si rezultatul la ora 15.
Te rog sa-mi spui si mie daca ai luat din farmacie progesteronul, si daca da, cum ai procedat.
Si eu tot din Pitesti sunt.
Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ilaisa am inceput deja sa dau replici taioase, de genul:" ai fost gravida cu gemeni?", "cand o sa ai tu 2 in burta mai vorbim".. suna dur, dar nu am alta solutie... vad ca functioneaza. Asa o sa fac si dupa nastere!
befi eu stiu concret doar situatia din Szeged, exista o singura farmacie care comercializeaza progesteron injectabil in tot orasul, e farmacia ce apartine de clinica de fertilizare! In 2006 eu am reusit sa cumpar pe reteta din RO ... dar in 2007 nu, desi ma rugasera o gramada de fete .. am intrebat de fiecare data la farmacie... daca tin minte cred ca de 11 ori, aveam reteta si n-am primit! Am primit doar pt. mine pe baza unui biletel semnat si parafat de dr. ungur!
dariela multa bafta! Daca fetele stau in burtica nasc pe 24.11!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Am intrat si eu sa va spun ca am facut dimineata un test,care bineinteles ca e negativ.Nici nu ma asteptam la altceva...Vb sotului meu:aseara ii spuneam ca mi-e teama sa fac test,iar el imi zice "noi suntem obisnuiti cu testele negative,mai curios ar fi daca e pozitiv,probabil nu am sti cum sa reactionam".Asta asa....de-a rasu'-plasu'....

O sa continuu tratamentul pana vineri la testul de sange,cu toate ca nici simptome nu mai am....

Va pup pe toate si sa veniti cu vesti bune.

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Salut si eu pitescencele FIV-oase! Ce ziceti, fetelor, facem un club? O sa-mi ziceti "Asa club, halal!" si ati avea dreptate, asa ca...nu va mai propun

Stie cineva ceva de Lorelai? Cum a iesit BetaHCG-ul?

Fetele, are vreuna dintre voi un sot care sa fi facut biopise testiculara? Eu tot intreb si pe aici si pe la Azoo, ca ma documentez acum. Noi incercam sa o facem in decembrie sau ianuarie si apoi FIV+ICSI. Doamne ajuta la toate fetele!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by flori76

Am intrat si eu sa va spun ca am facut dimineata un test,care bineinteles ca e negativ.Nici nu ma asteptam la altceva...Vb sotului meu:aseara ii spuneam ca mi-e teama sa fac test,iar el imi zice "noi suntem obisnuiti cu testele negative,mai curios ar fi daca e pozitiv,probabil nu am sti cum sa reactionam".Asta asa....de-a rasu'-plasu'....

O sa continuu tratamentul pana vineri la testul de sange,cu toate ca nici simptome nu mai am....

Va pup pe toate si sa veniti cu vesti bune.

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

offfff , poate mai e totusi o speranta! hai sa asteptati testul de sange, Doamne ajuta!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilaisa spune:

PUSSI nu suna dur deloc. pe mine ma frapeaza cum ma opresc pe strada oameni pe care nu i-am vazut in viata mea, se minuneaza de copil si apoi incep sa-mi puna intrebari si sa-mi dea sfaturi pe care eu nu le-am cerut. Intrebarea care ma dispera si acum este: "ii mai dai san?". Pentru mine asta este un lucru intim, intre mine si copilul meu, este ca si cum m-ar intreba daca am facut sex azi noapte.Si apropos de sfaturi...o sa auzi o suta de aberatii!
FLORI imi pare tare rau, totusi mai bine nu te dezarma si asteapta bhcg...niciodata nu se stie!
KORA felicitari pentru cei patru embrionasi, acum trebuie sa le asiguri tot confortul unui hotel de 7 stele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Bebi f - Cine este IDS? Eu in Bucuresti stiu doar Giulestiul!
Cu progesteronul am procedat asa cum a spus Pussi.
Iyoana - De ce nu pana la urma? Mai sunt fete din Pitesti? Poate ne vedem intr-o zi!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by montytaiana

va pup fetelor
eu scriu deobicei la Inseminare SAu fiv cu dobator sau IAD
dar azi am o mare problema si as vrea sa va cer si voua un sfat poate va pricepeti
jio fac IA si maine dim la ora 9 a zis dl prof sa fac pregnylul dar chiar nu am cum sa plec maine la ora aia de la serv
asa ca intrebarea mea ce ma sfatuiti sa o fac maine dim pe la 7 inainte sa plec la serv sau la 16.30 cand as putea sa ajung la un spital?

Eu cred ca cel mai bine e sa ti-faci singura la ora 9! BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by puiramy

FETELOR

Stie cineva ce pret au ovocitele donate si care e procedura?Ma cam bate gandul...

Depinde unde faci. LA Giulesti important e sa se gaseasca in aceeasi zi o fata care sa doneze. Iar pe tine nu te costa nimic. Asta e ce stiu eu. BAfta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetelor,am trecut azi pe la laborator, nu a venit rezultatul,mi/au zis sa sun maine dar cel mai probabil luni vor primi rezultatul.
Imi mai fac un test maine dimineata. Am zis sa fac cu prima urina ,si oricum maine am 14 zile de la ET.Eu nu mai stiu ce sa cred.Imi e si frica sa ma autoiluzionez, dar repet, niciodata nu am vazut o a doua liniuta.
Au revenit dureri8le de sani si o mica senzatie de discomfort in regiunea spatelui.
Va sarut pe toate.
Flori, imi pare rau, imi imaginez prin ce treci ca si eu am tras un ropt de plans de dimineata.Dar eu zic ca vom iesi noi cumva la lumina.

Mergi la inceput