FIV 142
Raspunsuri - Pagina 12
ayda_m spune:
pisix, intr-adevar am facut la clinica gynera FIV-ul cu dr dracea si a fost bine, nu am ce reprosa. conditiile au fost f bune, liniste si dumneaei este de nota 10. iti tin pumnii sa fie bine si o sa fie, ai sa vezi. eu acum sunt in asteptare, pe 8 noiembrie ar tb sa fac testul.
pup toate fetele !!
Liana30 spune:
Kitaaa 

Koraaa tin pumnii.
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
ilaisa spune:
Va multumesc inca o data tuturor pentru gandurile bune, sper ca povestea lui Vladut sa va poarte noroc. Nu pot sa va spun sa nu va stresati, sa stati linistite, sa nu cautati semne prevestitoare...ar fi total deplasat! Asa ceva o poate spune numai cine nu a trecut prin toata aceasta nebunie, Si eu stiam ca cel mai bine e sa nu ma gandesc aiurea si sa stau cumintica in pat dar la fel ca si Flori ma pipaiam toata ziua si mereu aveam impresia ca nu mai am nimic si ma apuca disperarea.
Felicitari pentru proaspata mamica Sheri, aici indraznesc sa-i spun ca adevarata aventura abia a inceput, cand nimic din tot ce credeai ca sti nu se potriveste cu realitatea si ca cel mai sincer sfat pe care i-l pot da este sa se ghideze dupa propriul copil si el o va invata ce are de facut. Credeti-ma ca nu glumesc si nici nu fac pe desteapta! O sa vedeti toate in curand ca acel copil descris prin carti nu exista!Dar, nimic nu e prea greu cand traiesti aievea visul cel mai dulce.
Kora mult succes astazi si ai sa vezi ca nu trece mult pana cand intr-o zi ai sa te trezesti ca
. Sau poate esti vreo norocoasa si scapi!
Mult succes tuturor fetelor care sunt in focuri si sa treaca timpul cat mai repede si mai ales cu succes pana la test.
Un pupic mic de la Vladut
puiramy spune:
Pisix Eu merg la eco pe 7 noiembrie.Am raspuns bine datile trecute la stimulare cu menogon si de data asta mi-a dat la fel.Nu mi-a zis cand incep stimularea , imi zice pobabil pe 7 cand ma duc la eco.Nu ai de ce sa fii confuza, dupa eco urmeaza stimularea, vei mai merge de vreo doua ori la eco si urmeaza punctia.Dupa punctie ET.Important e sa raspunzi bine la stimulare.
In ce zi a ciclului ai inceput dipharelinul si cand incepi stimularea?
ilaisa spune:
Lorelai, in legatura cu testul de sarcina: eu l-am facut in ziua 32 ( e adevarat ca nu era FIV). M-am uitat vreo 2 minute la el si nu mi s-a parut ca vad ceva. L-am lasat la baie si m-am intors dupa 10 minute.Eu il si facusem la plesneala ca nu aveam nici o speranta: sanii nu ma dureau, burta nimic...Si cand m-am uitat la el avea inca o liniuta...mai palida, dar era. Testul tot barza. Si seara am luat rezultatul de la Bhcg si era 80.5...deci e foarte posibil sa fi...dar cel mai bine e sa ai confirmarea testului de sange.
Pentru tratamente de sustinere eu am avut asa: Din ziua testului pozitiv. 9 utrogestan/zi pana in luna 6, Gravibinon 1 la 4 zile in primele 4 saptamani apoi 1/saptamana pana la 5 luni, jumatate de pastiluta de Gynipral pana in luna 7 dupa am luat una pe zi pana am nascut.Restul nu au legatura cu sustinerea propriu-zisa: Clexane, materna, acid folic, fier.
ana_p spune:
Bine v-am regasit, fetelor!
Ma bucur tare mult ca va pot da o veste buna despre Kora: are in burtica 4 embrioni care au fost extrem de cuminti si de harnicuti, fiindca cei doi de care va spunea ea aveau deja 6 celule, iar ceilalti doi care nu se divizasera zilele zilele trecute, aveau si ei astazi dimineata cate 2 celule. Asa ca acum e tare fericita, linistita si se pregateste de perioada in care se va relaxa si va fi rasfatata familiei.
Va pup si va doresc numai bine tuturor!
Ana
pussi spune:
kitta

lorelei repeta testul.. daca te doare tare![]()
dariela Bafta la ET! tinem pumnii!
vad ca a reaparut problema progesteronului in discutie si m-am gandit sa va spun cum a decurs la mine ... progesteronul injectabil fiind singura diferenta intre un Fiv reusit si unul nereusit! Scuze pt. fetele care o stiu
!
In Z 21 aveam valoarea progesteronului 8 .. limite laborator 3-25, asa ca la FIV 2 mi se da progesteron injectabil + 6 utrogestane/zi intravaginal(in rest nicio modificare in tratamentul de stimulare si embrionii mai slabi, adica de 4 si 7 celule la 72 de ore, dar lipiciosi
):
- ziua punctiei 100 mg
- ziua ET -ului 50 mg
- din doua in doua zile cate 50 mg pana la test
fac Bhcgul ... 772 valoare in Z13... sarcina gemelara .. medicul cu care am facut facut Fiv-ul imi da in continuare progesteron injectabil pana la 6 sapt. de sarcina ...dupa continui doar cu 6 utrogestane .. urmand sa le reduc treptat din sapt. 12! si in sapt. 16 sa nu mai iau deloc!
sapt. 13 de sarcina .. 4 utrogestane/zi ... si incep sa am contractii, medicul din RO care-mi urmareste sarcina hotaraste sa trec pe GRAVIBINON .. 500 mg/sapt. Contractiile fiind tot din lipsa progesteronului!
sapt. 16 fac o micoza de la ovulele de utrogestan vaginale si le inlocuiesc cu DUPHASTON 2 /zi! continui injectiile cu Gravibinon..
sapt. 25 incerc sa reduc GRAVIBINONUL de la 7 zile la 10 zile ... rezultatul... contractii dureroase, risc de nastere prematura, asa ca raman cu injectiile si duphastonul pana azi.. si pana la 36 de sapt. .. in sapt. 37 fiind programata nasterea!
Stiu ca ultima parte .. cea cu sarcina nu pare interesanta in faza in care sunteti voi... cea de a obtine o sarcina, dar am vrut sa va spun ca la mine insuficienta progesteronica a fost mult mai acuta decat parea in analize, si daca nu suplimentam tot timpul nu puteam sa duc sarcina! Din propria experienta va pot spune ca administrarea lui ar trebui facuta la indicatiile medicului... si sunt cazuri clare( eu) in care de progesteron depinde totul!
Sunt si aspecte negattive ale administrarii de progesteron... de asta este indicat sa vb cu medicul cu care veti face FIV!
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
ilaisa spune:
PUSSI, chiar daca tu nu ma cunosti eu iti stiu povestea bine ca citesc de niste ani buni. iti scriu pentru ca zilele trecute zambaceam pe sub mustata cand te "plangeai" ca nu mai vrei sfaturi despre crescut copii. Trebuie sa-ti spun ca dupa ce vei naste si vei iesi cu tustele la plimbare toti necunoscutii se vor grabi sa te sfatuiasca si crede-ma ca nu vei mai avea calmul de acum. Eu si acum sunt ocolita prin parc de cateva bunicute care ma exasperasera cu ce e rau si ce e bine pana intr-o zi cand eram oricum cu capsa pusa si... m-am racorit.
Pentru contractii eu am luat Gynipral, dar dupa cum ai spus si tu totul trebuie stabilit cu medicul pentru ca fiecare caz e aparte si nu exista o schema de tratament universala care sa fie buna pentru toata lumea.
bebi_f spune:
Buna fetelor,
citesc zilnic realitatea pe care suntem nevoite sa o traim, dar am impresia ca totul este o telenovela.
Sunt tot timpul cu ochii pe voi, dar nu intervin pt. ca eu nu am noutati.
Ma pregatesc pt. ET.
Pussi te rog spune-mi si mie, daca stii, gasesc progesteron in farmacie in Ungaria?
Sau cine stie daca cu reteta romaneasca gasesc si pot cumpara din Italia?
Sau din ce tara pot cumpara, si sub ce denumire il gasesc.
Stiu ca s-a mai scris, dar nu mai stiu in ce capitol.
Va pup pe toate si va tin pumnii stransi!
Dariela spune:
Pussi - Iti multumim ca ne spui povestea ta. Sigur este folositoare multor fete si aduce o nota de optimism. Sa intelegem ca ai stabilit marea zi? Nastere usoara si
mancacioase!
Bebi f - Eu l-am luat din Ungaria cu reteta din Romania.
Stie cineva in cat timp am rezultatul la analiza de progesteron daca o fac la Giulesti, vineri dimineata?
La mine in oras nu am gasit nici un laborator care s-o lucreze mai repede de 5-6 zile!
dariela