Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui marynik

Va rog , as dori si eu daca se poate adresa de mail a dnei dr Uscatescu

O vesnica aspiranta

Eu am primit de la Vali adresa de mail a dr Uscatescu. Daca Vali, imi permite sa o transmit mai departe, ti-o trimit. Totusi as vrea acceptul ei. Valiiiiiiiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Multumesc mult Cafera. Ulterior alaptarii sub medicatie ai facut vreo analiza la bebe?
Vali stiam ca naste astazi!!!

mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapetrina spune:

Vali iti tin pumnii. sunt convinsa ca totul va fi bine. abea astept vesti de la tine. cand ai sa te poti dezlipi de bebe (dupa ce ajungi acasa) sa ne povestesti si noua cum a fost. multa sanatate va doresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui preety

Multumesc mult Cafera. Ulterior alaptarii sub medicatie ai facut vreo analiza la bebe?
Vali stiam ca naste astazi!!!

mamica fericita de Sorina Gabriela

Analize i s-au facut Ilincai in maternitate, apoi mi s-a spun ca nu mai e necesar. La mine totul a decurs bine cat am fost pe clexane. Aaaaaaaaaa, am avut o sangerare la incizia de la cezariana, dar a fost ok. Atunci m-am speriat tare rau. Mi-am facut dus si stergandu-ma cu prosopul am vazut un pic de sange. Si din ce dadeam, parca mai rau sangera. Initial nu mi-am dat seama de unde e. Apoi, uitandu-ma in oglinda am observat ca pe la un fir (inca nu mi le scosese) siroia sange. Am fugit la medic rapid si s-a terminat cu bine. Oricum, pe timpul tratamentului cu clexane sa nu faceti efort de nici un fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Off..mie mi-a crescut doza de Clexane la 0.6, si a spus ca o sa raman cu ea pana nasc si apoi inca 6 saptamani (cele de lauzie) si apoi mai vedem;
La prima sarcina am nascut natural, insa cu anestezie epidurala si a fost totul OK; sper sa reusesc sa nasc la fel si acum;

Kitacu fulgulet +36-37s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Imi pare rau cu Clexanele... si io tot de 0.6 iau, dar intr-o saptamana scap. Sper sa scapi si tu cat de curand.

Vali cum esti? Cum e bebe? Asteptam vesti cat de curand.
Cafera multumesc mult de raspunsuri!

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Kita, nu fii suparata ca ai crescut la 0,6. Important sa fii bine si tu si bebe. Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Si eu sunt suspectata de trombofilie, printre altele, pentru ca am avut 2 pierderi de sarcina... Si am ajuns la Coltea, de fapt acesta e motivul pentru care vreau sa va scriu... nu am inca rezultatul analizelor, va veni saptamana viitoare, dar dna dr. Avram e intr-adevar o persoana deosebita. Eu nu o cunosc pe dr. Uscatescu, nu am ajuns la dansa, dar Simona Avram mi-a fost recomandata cu caldura de prieteni medici, inclusiv de o prietena care a avut aceeasi problema si a obtinut cu greu o sarcina, si e medic la Municipal. Si, intr-adevar, am fost impresionata de dna Avram, mie mi s-a parut, din pacate, o raritate printre medicii din ziua de azi, un om care isi face meseria din pasiune, care nu accepta plicuri sau cadouri, si mai e si foarte meticuloasa, constiincioasa, organizata si de cuvant.
O sa va tin la curent cu "continuarea", dupa ce merg luni la ea, dar mie mi-a inspirat foarte mare incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapetrina spune:

fetelor de unde luati Clexane ca la mine in oras astia nu mai aduc in nici-o farmacie. am cautat in disperare ca mai am doar 6 injectii si nu am de unde sa cumpar. sunt in 34 de sapt si mai am de facut o groaza de injectii. poate ma puteti ajuta. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanapetrina

fetelor de unde luati Clexane ca la mine in oras astia nu mai aduc in nici-o farmacie. am cautat in disperare ca mai am doar 6 injectii si nu am de unde sa cumpar. sunt in 34 de sapt si mai am de facut o groaza de injectii. poate ma puteti ajuta. multumesc

Oana, eu in timpul sarcinii faceam comanda la farmacie. Incearca asa! Lanturile mari de farmacii (Helpnet, Dona, Sensiblue, Citypharma...) procedeaza in acest mod.
Nu stiu daca iti poate procura cineva avand in vedere ca se elibereaza pe reteta. Mai mult, numai cu reteta le poti lua gratis.
Daca vrei, pot intreba la farmacii in Bucuresti daca au.
Sanatate multa!

Mergi la inceput