Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici
Raspunsuri - Pagina 23
vali79 spune:
Asa e, Oana. Nu prea se face. Dar eu o sa incerc din toate puterile sa se recurga la treaba asta pt. ca am mare incredere in D-na Dr. Uscatescu. Am pierdut anterior 4 sarcini, nestiind ca sufar de trombofilie, asa ca am toate motivele sa fac acum ceea ce trebuie. Nu, nu voi naste cu Dr.Ciobotaru, ci l-am ales pe Dr. Irimia. Pentru rezerva am inteles ca poti vorbi dupa ce se stabileste data exacta a cezarienei. Chiar am fost si am vazut una. Arata destul de acceptabil, dar ceea ce e important e ca poate sta cineva din familie cu tine noaptea pt. ca sunt doua paturi.
In ceea ce priveste anestezia pt. care va trebui sa optezi aceasta iti va fi recomandata de Dr. Uscatescu la urmatoarea ta vizita si probabil ultima (pe sarcina) la Fundeni.
Iti urez multa bafta si sa ne auzim cu bine si bebei sanatosi. Poate o sa plimbam carucioarele impreuna…!
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
cafera spune:
Am citit cu sufletul la gura. Va tin pumnii!
Vali, nastere usoara!
Daca are cineva mail-ul dr uscatescu si poate sa mi-l trimita pe PM ii raman datoare.
preety spune:
Buna fetelor. Am si eu o rugaminte.
Am nascut o fetita prin cezariana acu 10 zile si post nastere dr mi-a indicat clexane de 0.6 pentru 5 saptamani ptr profilaxia trombozei venoase. Nu am luat nimic in tp sarcinii ptr asa ceva, deci tromboza este ceva nou ptr mine...
Va rog sa=mi spuneti, pot alapta in ac perioada?
multumesc anticipat.
vali79 spune:
Draga Cafera ti-am trimis pm cu adresa de e-mail a D-nei Dr. Uscatescu.
Mersic pt grija; oricum o sa ma internez luni in spital, si se pare ca voi face tot rahie la cezariana...Asa au decis medicii anestezisti. Sa dea D-zeu sa fie bine.
Si acum catre Preety: cred ca se poate alapta si in tratament cu Clexane. Lucrul acesta e confirmat inclusiv de scrisoarea medicala pe care Dr. Uscatescu mi-a eliberat-o.
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
preety spune:
Multumesc mult Vali. Eu am facut tot rahie la cezariana, desi nu stiam in prealabil de probleme de trombofilie. Cu siguranta o sa fii bine si tu si bebele tau.
Ginecoloaga mea a spus ca pot alapta cu Clexane, ce m-a tinut in frau a fost faptul ca pediatra a spus ca daca alaptez trebuie sa-i faca asteia mici analize ptr trombocite...
Dar daca si dna Uscatescu ti-a confirmat chestia asta cu alaptatul inseamna ca, chiar e ok.
mamica fericita de Sorina Gabriela
preety spune:
Multumesc mult Vali. Eu am facut tot rahie la cezariana, desi nu stiam in prealabil de probleme de trombofilie. Cu siguranta o sa fii bine si tu si bebele tau.
Ginecoloaga mea a spus ca pot alapta cu Clexane, ce m-a tinut in frau a fost faptul ca pediatra a spus ca daca alaptez trebuie sa-i faca asteia mici analize ptr trombocite...
Dar daca si dna Uscatescu ti-a confirmat chestia asta cu alaptatul inseamna ca, chiar e ok.
preety spune:
preety spune:
marynik spune:
Va rog , as dori si eu daca se poate adresa de mail a dnei dr Uscatescu
O vesnica aspiranta
cafera spune:
Vali, multumesc pt PM. Iti tin pumnii!
Se poate alapta pe clexane, eu am facut-o 4 luni, apoi am luat tanakane, pt circulatia cerebrala si cand am terminat si cu alaptatul, m-am stabilit pe aspenter. Preety, sa fiti sanatoase si tu si bebelina!