Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Analizele la fundeni nu costa nimic. doar ce te lasa pe tine sufletul si buzunarul sa le dai asistentelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeamiss spune:

iti multumesc mult pt raspuns!sper sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

DEEAMISS,AI INVATAT CUMVA LA TUDOR VIANU?

daca,doamne fereste,faci analizele la fundeni si se constata ca ai probleme,iti pot da mai multe detalii.eu am 2 copii sanatosi si la ambele sarcini am facut tratament cu clexane de la inceputul sarcinii.
MULTA BAFTA!

Mergi la inceput

da monalac am invatat la tudor vianu!mi-am fcut analizele si am trombofilie!am inceput tratamentul cu aspenter pt moment!urmeaza sa ma duc lunar la analize!stiu ca si tu ai trecut prin asa cva pt ca am citit zilele trecute!cum ti-ai dat seama ca am invatat acolo?

Mergi la inceput

sa iti traiasca copilasii!am vazut pozele,sunt niste copii superbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

DEEAMISS,imi pare rau pt ca ai probleme.totusi,daca pt inceput iei doar aspenter,inseamna ca nu s probleme grave.ce fel de analiza nu ti a iesit bine?

cand te ai uitat la pozele mele,nu m ai recunoscut?e drept,eram mult mai slaba...

Mergi la inceput

ba sa stii ca m-am gandit la cineva cnd am vazut pozele dar am zis ca poate ma insel!am citit ca ai fst profesoara dar nu ai spus unde!crd ca ai fst profesoara mea prin a 10 sau a 11 la educatie civica!ma insel?de obicei am o memorie buna!da asa este atunci erai mult mai slaba!dar nu este timpul trecut sa revii la silueta aceea!mi-a iesit ca am trombofilie la analize!

Mergi la inceput

mi s-a mai spus si ca in functie de cum vor evolua analizele este posibil sa trec pe clexane!acum ramane de vazut!este bine ca acum clexane este gratuit pt gravide!l-am intrebat pe med de fam zilele trecute si m-a linistit!mi-a zis ca mai este o gravida din giurgiu inscrisa la el si ca face clexane!

Mergi la inceput

dar cum ti-ai dat seama ca am invatat in vianu?dupa numele de familie,ca doar asta apare pe pagina personala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Stie cineva ceva despre dna. dr. Simona Avram? Este la Spit. Coltea.

Mergi la inceput