Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici
Raspunsuri - Pagina 16
monalac spune:
DEEAMISS,nu te inseli.asa e,am fost profesoara tasi nu mi am dat seama decat dupa numele de familie,am o memorie f buna cand e vb de nume si de fete...stau in schimb f prost la capitolul locuri...,topografie..
daca va tb sa faci clexane,sa ma contactezi pe pm,sa ti spun cum am obtinut eu clexane gratuit.si pot sa te ajut si cu cateva doze pana ti le aduc astia de la farmacie,ca nu le au in stoc si dureaza ceva pana le aduc.
MIRELA D,eu am facut analizele si la coltea,la dr avram.vezi ca tb sa ti faci programare inainte,altfel nu te primeste dr.si analizele nu sunt gratuite,ca la fundeni,ci le platesti.de asemenea,pregateste te pt un //interogatoriu//amanuntit si pt ciudateniile dr...
mirela.d spune:
Chiar daca am trimitere platesc analizele? Banuiesc ca nu ma vor costa o avere dar daca stii estimativ cat costa, te rog sa-mi spui si mie!
Despre ce ciudatenii vorbesti? Chiar m-ai facut curioasa. Detaliaza, te rog!
Eu sarcina trecuta am facut analizele la Fundeni si am fost foarte multumita de dna. dr. Uscatescu. Nu stiu care este motivul pentru care de data asta mi s-a recomandat dr. Simona Avram. Mi-ar fi mai comod sa ma duc la Coltea dar cred ca le voi face si la Fundeni pentru linistea mea sufleteasca.
deeamiss spune:
ms mult monalac!este bine totusi ca se da gratuit clexane.l-am intrebat si pe med de familie pt linistea mea sufleteasca!o sa vad luna viitoare ce tratament imi mai da dr uscatescu!acum sunt pe aspenter,o zi da una nu!dar am racit atat de tare incat ma dor toti muschii,oasele si de la stat in pat parca sunt batuta ma doare si spatele!azi ma duc la eco sa fiu sigura ca bb e bine
deeamiss spune:
mona am incercat sa iti trimit pm dar imi zice ca nu accepti!vroiam sa te intreb despre clexane ce si cum,sa fiu pregatita de pe acum!
deea_dinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela.d Chiar daca am trimitere platesc analizele? Banuiesc ca nu ma vor costa o avere dar daca stii estimativ cat costa, te rog sa-mi spui si mie! Despre ce ciudatenii vorbesti? Chiar m-ai facut curioasa. Detaliaza, te rog! Eu sarcina trecuta am facut analizele la Fundeni si am fost foarte multumita de dna. dr. Uscatescu. Nu stiu care este motivul pentru care de data asta mi s-a recomandat dr. Simona Avram. Mi-ar fi mai comod sa ma duc la Coltea dar cred ca le voi face si la Fundeni pentru linistea mea sufleteasca. |
Buna Mirela,
eu sunt noua pe forum abia am inceput sa citesc ce s-a scris pana acum la subiectul trombofilie pt ca si eu sunt o graviduta cu probleme de coagulare. Eu am facut investigatiile dupa ce am pierdut prima sarcina la 12 sapt. - mi-a fost recomandata dna. dr Simona Avram de la Sp Coltea si nu pot spune ca sunt nemultumita de dansa. Rezultatele analizelor au aratat ca am LA slab pozitiv si niste timpi de coagulare cam mari motiv pt care m-a trimis pt analize suplimentare la Cantacuzino. La instit cantacuzino am facut niste anticorpi care nu mi-au iesit bine (antiB2glicoproteinaI a iesit in afara limitelor) si m-a diagnosticat cu suspiciune de SAFL. Am revenit la dr Avram dupa ce am ramas insarcinata - dansa mi-a spus ca tr sa fiu monitorizata atent si sa iau tratament ca sa pot duce sarcina la capat. Asa ca am revenit la coltea dupa luna mai2008 si de atunci tot fac analize(desi dr gineco spune ca nu sunt neaparat necesare din moment ce iau clexane) - am fost si la Medlife pt analize screening de trombofilie...In fine, ma duc la dr Avram dupa fiecare eco de morfologie ca sa vada cum e placenta si ce valori au IRurile pe arterele uterine si sunt pe clexane de la 6 sapt de sarcina.
Sper ca te-am ajutat cat de putin cu experienta mea. Eu una nu ma indoiesc de rezultatele de la coltea avand in vedere ca problema mi-a iesit si la Medlife(unde am fost trimisa de dr gineco - nu pt ca am tinut eu mortis).
Toate cele bune,
Andreea
mirela.d spune:
Multumesc mult deea!
O sa merg si eu la dansa. Incerc si varianta asta. Imi este mai comod sa merg la Coltea.
deeamiss spune:
am inteles,dar vrei sa iti mai faci analizele inca o data!eu am crezut ca esti din nou gravi!!!dd ajuta