ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-20

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am uitat sa va spun...cu socul asta provocat de pierderea Lilianei...Astazi sarbatoresc 9 ani de casnicie...Si atunci a fost o zi la fel de frumoasa ca azi...Si ma simt bine...Si abia astept sa vina sotiorul meu ca sa sarbatorim....

Mergi la inceput

Mada,am uitat sa-ti spun ca am primit pupicul tau si mi-a facut tare bine!!!
Ralu,Ioana unde sunteti???
Boo,frumoasa noastra draga,in seara asta nu spui nimic???
Lilianane este tare dor de tine si suntem tare ingrijorate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LilianaFi i-mi pare nespus de rau, nu am cuvinte iubita!!

Boo, Ralu_t, Adelamaria o mai tineti minte pe SHERITRA??? A nascut azi pe la ora 13:30 o fetita dulce de 51cm, 3.150 kg. ALESSIA MIHAELA bine ai venit pe lume!!!

Lucialu sigur voi adauga pe prima pagina articolele gasite de tine. Voi reveni imediat...

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aerlilian felicitari pentru cei 9 ani, multi inainte iubita!!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

liliana scumpa... suntem alaturi de tine... imi cer scuze daca vorbaria noastra de azi te'a suparat in vreun fel... nu vreau sa crezi ca sunt insensibila, dimpotriva... imi pare tare rau... ai grija de tine, si Doamne Doamne va veghea asupra ta ! te pup !

aerlilian, LA MULTI ANI fericiti si sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti visul !

sa aveti o seara linistita !

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Liliana, imi pare rau...Linisteste-te si sa-ti gasesti forta de a merge mai departe! Sa ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

fetelor, ma scuzati nu am citi din urma si nu mai stiu ce s-a intimplat...

dar am o intrebare si m-am gindit ca nu are rost sa deshid topic nou pt atit, ca voi oricum stiti...cit de repede se primeste rezultatul la testul de sarcina efectuat cu singe? ideal ar fi in aceeasi zi/pe loc...voi ce stiti?

multumesc

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Uta_ciun, am avut si eu o data o a doua linie pala , dar nu a fost nimic, insa la laboratoarele IDS am facut in regim de urgenta BETAHCG si in aceeasi zi am aflat rezultatul care normal ca a fost penibil.

Aerlilian , eu am vrut sa fac o gluma cu relatia secreta ..., dar daca nu a fost asa imi cer scuze si te pup si de-abia astept sa ne intalnim. Apropo , am gasit printre pozele care mi le-ai dat o poza extraordinara , cu o palarie in cap si un costum , parca erai din "Pe aripile vantului " ... esti o frumoasa si LA MULTI ANI de casnicie, fericiti si cu impliniri si sanatate !!!!

va pup pe toate fetele , sanatate si viata fericita fetitei lui Sheritra !!!

Liliana , ce mai faci ???? cum te simti ????? cand vei putea , noi suntem aici si nimeni nu a uitat prin ce treci !! :((((((

Diana

Mergi la inceput

Diana,asa cum am stabilit deja,nu faceam decat sa ma rasfat ca sa ma bage si pe mine cineva in seama...Si eu pup si ma bucur ca ti-a placut poza de "diva".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

lilisor suntem aici !!!

fetelor, intrebare intrebatoare... vreau sa ma apuc de dieta (si pentru asta va multumesc din suflet !!!! voua va datorez impulsul !!! ) dar nu gasesc nicaieri paine neagra din faina neagra sau paine fara gluten... poate ma puteti ajuta cu o sugestie !!!
va multumesc !

si inca ceva... o sa va mai bazai la cap cu dieta, ca o sa'mi fie foarte greu... eu sunt o mancacioasa din fire, si ador pastele, dulciurile, painea cu unt si dulceata cu o cana mare de lapte... asa ca o sa am nevoie de "grup de suport"

va pup ! sa aveti o zi faina !

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput