ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-20

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aerlilian...te tzuc eu bine si te salut, se pune?

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Aerlilian asta e o poveste mai veche, l-am impacat demult Am noroc cu el ca e calm si impaciuitor .. Nu ca mine. El rade si zice ca sunt "muher latina"
Mi-am adus aminte ca ziceai ceva de o poza. Sunt chiar curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pe maine, ma retrag, pupici dulci la toate fetitzele!

"Relaxeaza-te si bucura-te de viata. Nu vei trai niciodata ziua aceasta din nou."

PS: Lilisor ma rog la DD sa iti dea alinare si uitare.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

diana, ce inseamna ca te cureti, adica ai hemoragii?
alexa, mada tocmai ti-a spus cum te poti ingrasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

sunt obosita ..., cam nervoasa , va pup , sa plec incet spre casa ca am avut o zi urata ...

Lili , Dumnzeu sa iti dea putere si sanatate .

va puuuup,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by cristy1977

diana, ce inseamna ca te cureti, adica ai hemoragii?
alexa, mada tocmai ti-a spus cum te poti ingrasa

nu am hemoragii

nici inainte nu am avut

cand a venit perioada ovulatiei , dar deja facusem injectia , a patat un pic cu sange si apoi a venit si altceva de culoare mai inchisa , nu mult , cantitativ , dar consistent , am dat telefon , am vorbit cu doctora din echipa lui tutunaru , si mi-a zis ca e normala , si ca tesutul care a mai ramas a iesit

nu m-a durut nimic , am avut grija sa nu patez , atat , a durat o zi si o noapte , din ce in ce mai putin
poate va mai fii ceva luna viitoare , nu stiu , voi vedea

te puuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Diana,nu vroiam decat sa ma saluti si pe mine...Nu am vrut sa dau nimic in vileag,doar ma rasfatam si eu putin.
Boo,vorbeam de o poza de la nunta ta,una anume in care tu erai in masina,fotografiata de aproape...Radioasa si zambitoare!!!Si frumoasa din cale afara.Si apoi mai era una cu taticul tau......cel emotionat si...unic!!!.Sigur,nunta fiicei lui era un eveniment atat de special,incat acele emotii nu le putea ascunde.Noroc ca aplauzele erau de data aceea pentru frumoasa mireasa si probabil ca cei din jur nu i-au vazut emotiile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pun aici un link. Si eu o las balta cu netul azi.
Aerlilian ,Mada sa-ti fie de bune amandina!,Boo in decembrie- nu avem ce face pentru durerea lui Lilisor,nu putem sa fim langa ea,nu putem face nimic pentru ea,trebuie sa stea aproape de sot si sa se ridice eventual sprijinita de el...e prea devreme,prea proaspat tot,e crunt si inca o data:s-o ia naiba de endometrioza!!
Neputiinta asta...
Daca credeti ca este interesnt ce a scris o fata buna de pe forum, Ioana eu zic ca n-ar fi rau sa pui link-ul la inceput de capitol.Eu de ex n-am stiut ce sunt formele atipice de endo gasite la mine pana azi.Uite aici:http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35752
Am mai gasit ceva extrem de important si de usor de inteles.Este singurul lucru pe care il pot face pentru tine iubita amica mia,pentru noi toate...sa caut, sa caut, sa rascolesc netul asta pana vom gasi raspunsuri si poate rezolvari si poate speranta
Ioana pune neaparat si linkul asta pe prima pagina.Daca nu il ia o sa copiez tot articolul integral.
http://www.search-engine.ro/cache.php?id=370486 sau sa vad daca il ia asa http://www.presspro-gineco.ro/article--Etiopatogenie-Patologia_imunologica_a_implantarii_oului--611.html aceeasi chestie.Cititi si va minunati in imunologie,in endometrioza...

Alexa chiar si asa te poti ingrasa.Nu uita suplimentele si de-asta spun mancat putin si des.
Diana

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Liliana acum am citit si eu ce s-a intamplat si sunt socata, nu-mi vine sa cred, eram sigura ca de data asta va fi totul bine. Imi pare foarte rau si sper sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe. Suntem alaturi de tine.

Fetelor, eu sunt cam ocupata iar la lucru cu ceva audit si nu prea am timp. In rest ma simt foarte bine, mi-a revenit energia, si am inceput sa simt miscarile lui bebe din ce in ce mai mult. Chiar si sotul meu a simtit intr-o seara cand a pus mana pe burtica.

Am vazut ca ati vorbit de simptome de endo si revenirea lui. Eu sunt un caz special pt ca nu am avut nici o durere, foarte putin la ciclu in prima zi, de obicei doar jumate de ora dar fara sa trebuiasca sa iau medicamnete. In afara de un chist de 1.5 cm pe un ovar nu am avut alt simptom si totusi la laparo s-a vazut ca era de stadiul 4. Deci se poate foarte bine si fara simptome din pacate.

Lucia bafta la laparo, bine ca te-ai hotarat, o sa vezi ce bine va fi dupa.

Aerlilian tin pumnii sa fie asta luna cea norocoasa. Imi place ca parca esti mai optimista si o sa vezi ca va veni si rezultatul.

pt toate si astept sa vina vesti bune de la voi toate!

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Monica pup fetitele!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput