ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-20
Raspunsuri - Pagina 15
Alexa Ioana spune:
quote:
Originally posted by unducthable
poate ma uita pe acolo ... intentionat ... (sotul)
hmmm.... mai stii ? poate asta o si fost ideea... hmmm

oricum, super ca mergeti la concert... tare mi'ar fi placut si mie...

Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
unducthable spune:
quote:
Originally posted by cristy1977
diana, eu ma mai gandesc daca sa incep tratamentul cu diphe
iti spun sincer , mai am 2 luni de injectii , daca aveam o indoiala ca nu e bine , intrerupeam , eu nu am jene din astea ...
dar pentru mine asta consider ca trebuie sa fac acuma , mai ales ca am vazut ca ma curat in continuare si asta mi-a dat doctorul ; nici o problema , ca ce o mai fii , eu nu mai fac decat naturist dupa asta si homeopatic si stimulare ovulatie , atat
deci aceste 3 injectii le fac acuma si atat , cred in ele , in rest , Dumnezeu , dieta si natura
Alexa Ioana spune:
acu citesc de dieta... ok, toate bune si frumoase. detoxifiere, zaharuri la minim, grasimi oricum nu mananc... dar problema mea e urmatoarea: in urma unei astfel de diete, clar voi slabi. eu acum am 47 kg, la 165. cat as mai putea slabi ca sa nu dau in patologic ??? cum as putea totusi compensa treaba asta ????????? ca daca as mai slabi 2-3 kg cred ca as ajunge in spital (pe langa ca as arata de parca as proveni din tarile bantuite de foamete...).....
Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
Boo spune:
Fetelor da' stiu ca azi aveti chef de vorba
.. Eu sunt inca cam trista, legat de ce i s-a intamplat Lilianei .. Imi pare asa de rau ca nu o pot ajuta, stiu ca nu au nici o valoare cuvintele, oricat ar fi de frumoase..
Am reusit sa termin de citit ce ati scris azi si pot sa spun ca subscriu la: cazut parul - sunt vraiste !! infund cada cand ma spal pe cap
in schimb creste in alte parti ca nebunu' deja ma gandeam sa ma duc la un salon sa incerc epilare din aia cu lumina speciala, ca nu mai tine !! balonare - ma mir ca nu imi iau zborul !!
e groaznic din punctul asta de vedere.. Chiar nu stiu ce sa mai fac. Ce-i drept ca nu mi-a dat prin cap ca e de la endo, dar acum se explica. Iar la nervi .. din pacate sunt cam "mama lor" cateodata
Acum cateva zile imi ceream iertare sotului cu sughituri ca sunt asa ciufuta cateodata. Imi dau seama ca exagerez dar cand deja e faptul consumat .. Saracul, ce sa mai zica?? Inghite galusca si gata .. Asa ca va inteleg perfect!!!
Lucia cred ca mi-a scapat ceva : cand suni sa te programezi la dr ?? 
unducthable spune:
Boo, frumusica mea, tu crezi ca a uitat cineva de Lili ... , ne gandim la ea, dar ca sa nu ne ia depresia de tot , vorbim in nestire ... , Mada mi-a tras un plans ..., eu am plans zilele trecute tot pentru o femeie dragutza , ..., ne gandim la Lili si o asteptam cand va putea sa spuna ceva ... eu am zis ca am ramas fara cuvinte ... si ma simt neputiincioasa la asa ceva ... :(((
eu sunt treaza azi de la 3 dimineata si acuma cand am vazut ce a patit Lili , nu mai am chef de nimic
mada23 spune:
Stiti ce am facut? Am papat o amandina mare, ca sa-mi pacalesc depresia
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
aerlilian spune:
Diana,bine ca esti treaza de la ora trei,dar mie nu mi-ai trimis nici macar o salutare...Oricum,ma bucur ca ati inveselit atmosfera pe aici.Si daca trece ziua si nu vorbesti si cu mine,ma supar si plang si eu,poate te induplec!
Boo,ce faci papusica,o iei pe urmele mele cu casunatul pe sot?Nu-i frumos,sa impaci baiatul cum stii mai bine.
Monica,Ioana,nici o veste de la voi de cateva zile...
Lucia,banateanca vesela,cand zici ca vii in Bucuresti?Chiar vreau sa te cunosc!
mada23 spune:
Am cam dat kg jos zilele acestea si trebuia sa le pun la loc
![]()
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
unducthable spune:
Aerlilian , am inteles , deci dis de dimineata , la 3 cand iar ma voi trezi ca o pupaza , sa vezi ce te sun . Pe mobil sau pe fix ???
oricum, nu ti-ai dat si tu seama ca vreau sa tin secreta relatia noastra ... biiine , dau in vileag , noi doua ne vom intalni Vineri sa mergem impreuna la Biserica
Mada , ce mi-ai facut ... ma duc sa iau amandina ...