ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-20
Raspunsuri - Pagina 14
unducthable spune:
Alexa , dragutza mea, deci si tu ai avut pierderi de memorie ??? ma simt usurata , scuza-ma , credeam ca numai eu uitam cum ma cheama , sau unde am pus buletinul, sau abonamentul ratb sau ... 
de cand am facut injectia parca sunt mai cuminte ... , dar sa nu ma enerveze careva ca nu se stie niciodata si nu raspund ...
cristy1977 spune:
mai fetelor, ia nu ma mai speriati, io am facut zoladex la inceputul anului si am inteles ca e acelasi lucru, acum in afara de faptul ca ma treceau toate apele dunarii, eram crizata, il luam la fuga pe al meu cand incerca sa se apropie de mine si inca cateva de genul asta, nu am avut![]()
lucialu spune:
Alexa Ioana esti clar de-a noastra.Aici se strang nebunele
Welcome in the jungle!Yow sis!
Cristy e o idee
.Sa vedem cum pica CM
Diana faza din facultate:termin de invatat imi strag cartile si foarte sigura pe mine si sobra le bag in...frigider
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
cristy1977 spune:
alexa, dupa cum bine stim, boala asta nenorocita revina, mai devreme sau mai tarziu, asa ca eu am inceput sa-mi accept soarta, acum diphe asta, se pare ca ii ofera organismului o perioada de ragaz in care sa se refaca si sa putem face un bebelin, dupa om vedea noi ce-om mai face...
unducthable spune:
pai de ce credeti ca ma duce maine sotul meu la concert de rokeri , DEEP PURPLE , si tineri cu gramada zvapaiati , sa ma descarc acolo sa urluuu , cine stie ce oi face ... 
daca ma da la televizor, sunt la peluza 2 ![]()
Lucia , esti mortalaaaa !
ne trebuia tratament pt cap ... io asa zic ...
nici un coleg de aici nu vrea sa il trec strada , nu stiu de ce ![]()
mada23 spune:
Maiiiii, nu mai reusesc sa va citesc...Eu 'is cam muta, stare "baligoasa" din care vad ca nu mai reusesc sa ies.
Trebuie sa-mi dau doua perechi de palme, respir adanc si.....ni-mi iese
...tot supi...
va pup
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
mada23 spune:
Diana...vezi sa nu-i bati, te rog, de urlat e bine ajuta la psihic.
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
lucialu spune:
Sunteti di groaaaaaza!Zau!Ma doare burta!Si gura!
Diana aia mai agitata,nu?
O idee buna.O sa-i zic la al meu sa ma duca la meci.Cred ca chiar fuge de acasa.
Mada
"stare baligoasa"?!!!?!?!?!Hai mai!
Demisionez!
Pupici.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
unducthable spune:
deci eu v-am zis , al meu a gasit solutia, maine seara , pe stadion cotroceni, concert rock, suparat , deep purple, am gasit bilete la peluza 2 , numa bine concertu asta pentru ca sa urlu la lunaaa
poate ma uita pe acolo ... intentionat ... (sotul)