ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-20
Raspunsuri - Pagina 13
lucialu spune:
mde...cu dipherelyn sa fie multumit daca nu fac sado maso cu el saracu'
...bebelinul cred ca ramane pentru la anul
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
unducthable spune:
mey , voi stiti cate am facut io de cand am facut operatie ????
parca mi-a facut jos , da mi-a umblat sus
am uitat cardul la bancomat inauntru si acasa mi-am adus aminte , si era salariul inauntru, noroc cu banca , dupa cateva zile am luat cardul inapoi
nu am mai gasit abonament in geanta de ratb , am platit amenda , am gasit dupa aceea 

azi dimineata puneam lamaie peste rosiile lu sotu , in loc sa pun lamaia in ceai ...
vreti sa va trec strada ? cine are curajul ??? ![]()
unducthable spune:
Lucia , bre , si ce alte efecte secundare o sa mai am ???? deci grasa si fara par ??
ce mai scrie acolo , ca mi-e frica sa citesc io ...
si nu am inteles pana la urma ce faci tu cu dipherelinul ala ? ce sado maso ? nu pricep
lucialu spune:
Cristy daca el ramane gravi(sosul) n-am nimic impotriva.Ba din contra.Se pune nu,la minuni?
A intrat deja in fibrilatii cand a auzit ca tie ti-a fost prescris din nou ca stie ca si pe mine ma va lovi sentinta.
Diana eu am lasat cartela in bancomat.Noroc ca aveam pile la portar,ca era de banca cu care lucram.Dar o noapte nu prea am dormit.Asaaa eu fara dipherelyn am pecetluit soarta familiei si afara de motan,cautam disperati zilele trecute in gunoi garantia de la o bijuterie.Mai jic?
Cum ce?Daca fac la inceput de luna laparo,inseamna ca de Craciun pupeza e apta de militarie-zug zug cu dipherelyn la pshihic.Adica sado maso.
Dar tu cu mine treci strada?![]()
Pleeeeeeeeeeeeeeec
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
unducthable spune:
pai tot ce v-am zis a fost inainte de diphereline ![]()
o prietena a zis ca la a 2-a fiola sa ma lege sotu de calorifer 
Alexa Ioana spune:
grasa, crizata, fara par ... da' fara par pe cap, ca prin alte parti cu prea mult par (va amintiti scena aia de la inceputul lui Shrek 2, cand il arata pe shrek barbierindu'se, si apoi pe fiona... barbierindu'se...
)... stai sa'mi mai amintesc... a, da... am zis crizata ? 

gluma'i gluma, dar ... naspa faza cu efectele secundare...
unducthable, sa ma fi vazut pe mine ce pierderi de memorie aveam dupa laparo, din cauza anesteziei (cred)... cateva saptamani bune ziceai ca's beata !!! noroc ca au disparut (sau cel putin asa cred... asa'mi amintesc
) odata cu timpul...
Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
cristy1977 spune:
pai lucia, faci diphe incepind cu ianuarie, iar de sarbatori iti fericesti barbatu cum sti tu mai bine, pa si pup
Alexa Ioana spune:
buna ideea cu caloriferu'... si la a 3'a fiola, o sa'i propun la al meu sa mute caloriferu' cu totu undeva pe deal...
clar si mie imi va zice sa fac cel putin 4 luni de diphe... da' nu stiu zau daca o sa'l fac sau nu... ca data trecuta a fost horror... si cam degeaba...
Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...