ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-20

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by cristy1977

[orange]diana, tie ce ti-a zis Tutu refetiror la stadiul endometriozei?

mi-a mei venit o idee si as vrea sa ma consull si cu voi:
as putea oare sa incerc natural vreo doua luni si daca nu iese nimic sa fac tratamentul, oare exista pericolul ca in astea doua luni sa se refaca endo, sau pot amana linistita tratamentul, voi de ziceti?

mi s-a spus ca am fost in stare incipienta
leziune pe un ovar si la sacul douglas

mi-a dat tratament injectiile, deja am facut o fiola si deja am mai eliminat din tesutul ramas, ca mai ramane cate putin , la orice a aparaut am sunat si m-am consultat , deci acuma inca ma curat , plus perioada de dupa injectii cand astept sa vina ciclu, are loc si vindecarea locului unde s-a facut arderea tesutului

saptamana viitoare fac a doua fiola

si fetele stiu ca ele m-au sfatuit, tin si dieta , iau si pentru imunitate si vitamine, ceaiuri, cam atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Alexa Ioana, chiar e adevarat ca de la boala ai o tendinta spre balonare??

vreau sa va zic ca eu sunt terminata, de vreo 2 luni nu mai iau AC si parca de atunci totul a inceput sa creasca in intensitate, adik toate manifestarile rele (ma umflu imediat, dureri in perioada de ovulatie, dureri in orice varianta si forma, parul in cea mai groaznica stare...) retrospectiv vorbind, eu gandesc ca AC mi-au facut f bine... au iesit deodata la suprafata toate simptomele... si cred ca daca nu intrerupeam AC nu prea erau sanse sa descopar endo decat cand ma trezeam cu vreun bolovan de chist...

si mi-e ciuda ca fara de homeopatie si diete, practic nu mai poti sa faci nimic, nu e nimic care sa fie in puterea ta si asta e f frustrant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

pai, diana, eu cred ca sansele tale de bebe sunt chiar mari, dupa terminarea tratamentului, cu trompele bune si cu endo curatata, nu vad care ar mai fi problema, asa ca fruntea sus
liliana, cand te vei simti in stare, te asteptam langa noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Cristy , stii cum ma simt ? cineva din multime , ca toate celelalte , la voia Domnului , ca ceva in palma lui , vom trai si vom vedea , trebuie sa ma rog la Dumnezeu , aia e

Lili, mi-a fost greu .... , cand vei putea ... suntem aici sa ne spui cum te simti .

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Alexa Ioana in principiu,dar vezi ca practica ne omoara.La proba practica au cazut teoriile despre endo si menoapauza(poate pentru ca este articificiala,fortata, nu stiu)
Am uitat sa va mai jic ceva.Poate ziceti ca-s nebuna.N-am nici o treaba cu FLP-ul,dar am sa incerc vreo 3 chestii de la ei pentru detoxifiere si reglare hormonala dupa operatie.M-am uitat tot pe aici pe forum este un subiect despre si spuneau fetele ca un ginecolog sau mai multi recomanda de exemplu ca la cauterizarile de pe col sa pui un OB mic imbibat cu sprayul de la astia pentru arsuri.Ca vindeca mai repede si mai sigur,pentru cicatrizari.Si ca si pentru chisturi ar fi.Prin extensie nu e bun dupa laparo pentru arsurile facute acolo?Zic si eu?Vreau sa-l intreb pe domn dr cand merg pentru laparo,dar mai dureaza pana atunci.
Fireyes si eu sunt cu burtanu' cat casa,ma baloneeeez
Acum chiar ca ma retrag.
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fireyes, eu eram balonata ingrozitor inainte... acum parca nu mai e chiar asa rau (cam un an dupa prima laparo nu am mai avut balonari deloc), dar e tot neplacut... si da, in multe articole despre endometrioza pe care le'am citit, balonarea era "cap de lista" la simptome...

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

lucia, e BESTIAL site'ul ala !!!!!!! saru'mana !!!!!

mai fetelor... v'am mai zis cat sunteti de scumpe si de dragute ? v'am mai zis ce tare ma bucur ca v'am gasit ? v'am mai zis oare ca nu ma mai simt asa singura ???

va multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fireyes, eu sunt apropae tot timpul balonata, iar dimineata cand ma scol am niste crampe in intestine de am senzatia ca se rupe ceva, asa ca... sunt o clasica reprezentanta a acestei boli
diana, sunt de acord cu tine, eu cred ca se va intampla la toate dintre noi, da nu atunci cand vrem si asteptam noi, ci atunci cand va fi sa fie, cred ca trebuie sa incercam sa avem o atitudine mai detasata vizavi de aceasta problema, dar in acelasi timp sa nu o neglijam, si mai presus de toate sa fi puternice si sa nu o lasam sa ne invinga
lucia, cand ai programarea?

Mergi la inceput

deja dau in logoree... sorry... numa' ceva mai zic...

tot citesc pe linkul ala, la tratamente... din cate vad e pe principiul "scapi de dracu, dai de ma'sa"... ma uit la efecte secundare si ma ingrozesc !!!!! inclusiv minunatul diphereline... inclusiv banalul duphaston (din care am luat kilograme intregi pana acum)... si ma mai mir de replici gen "vai, mi se pare ca te'ai schimbat in ultima perioada"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cristy in luna cadourilor!Ca sa-l faca pe al meu cu un sex bun de Craciun
Alexa Ioana hai ca m-ai facut sa rad!Cam asa-i. Nu merit multumiri.Situl l-am primit de la fetele de aici.E Biblia mea in treaba asta.Asa ca Enjoy daca pot sa zic asa...
Acum chiar ca...am sters-o!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput