ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-20
Raspunsuri - Pagina 18
unducthable spune:
Aerlilian, ziceai ceva de o poza cu un animal ??? sau am luat-o eu razna ... , sa stii ca nu am primit poza de la tine cu animal 
unducthable spune:
Alexa , nu ma pricep la faza paine fara gluten :((( , eu mananc paine graham si chifle cu taratze, sper ca fac bine, eu deja am scapat de constipatie, o aveam cronica, acuma nu mai am .
aerlilian spune:
Diana,nu am spus eu nimic de poza cu animal...Si nici nu stiu cine a zis...Cat despre scapatul de constipatie,te invidiez...Eu nu cred ca voi reusi in veci...
Si inca ceva...Voi aveti idee daca ovulatia da cumva balonare?Pt ca ieri si azi am fost si sunt tare balonata...
Alexa Ioana spune:
si eu am luat paine graham, si printre ingrediente am gasit faina alba (procent f mare) si faina de soia... care e total contraindicata...
iar pe eticheta la painea neagra: faina alba, .... , coloranti naturali 

poate ar fi bine sa punem mana de la mana si sa ne deschidem o brutarie...
Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
Boo spune:
Buna dimineata !!
Ioana am aflat de bebelina ca am citit la celelalte subiecte !! M-am bucurat foarte tare .. ![]()
Ralu tu nu mai zici nimic? Ce faci acolo ? Ti-a trecut raceala ? Ai facut ceva shopping de haine pentru gravidutze ? 
Aerlilian la multi ani !!!!!!!! sper ca v-ati sarbatorit frumos ..
Cred ca era vorba de poza de la Barcelona.. Cu soparla
Diana cand vedem si noi pozele ??? M-ai facut curioasa rau !
Lucia pe unde umbli azi ? Cum te mai simti ? 
Gabita 
Eu azi cred ca ma duc la farmacie sa-mi comand injectiile du Diphereline .. incepe aventura duminica !! IUHUUU !!
fac prima injectie
Apropos de paine, eu am cam renuntat la ea, si am inceput sa mananc scoartele alea Wasa daca le stiti. Mie imi plac. Noroc ca si lui, ca altfel ar fi fost tentatia mai mare in casa, asa n-avem paine si gata.
Pupici la toate fetele !! Si unul special mare de tot pentru Liliana
Panseluta spune:
Neata scumpetelor!
Iar am ramas in urma! da stiu ca scrieti, nu gluma! lasand la o parte luatul pe panta in jos - se poate lua si pe panta "in sus"? - de catre Unducthable (?) cu tema endo si cancer - draga mea, scoate repede ideile astea din cap, ca nu e cazul ! - as zice ca m-ati inveselit la greu!Sunteti tare tare amuzante si am ras copios!
Mai bag si eu cateva idei: endo nu e corelata cu ciclu neregulat.Eu l-am avut intotd.regulat!...si uite ca am 2 operatii la activ! Nu e musai corelata cu anovulatia (eu se pare ca ovulez!).
Proteina marker CA125 se facea (prin 2000) la Centrul Medsana (de la Eroilor).Unducthable intreba de unde stim ca a reaparut edno. Pai...in primul rand oarescare simptome (dureri la ciclu, la mijl.lunii, care persista) confirmate apoi de ecografie (apar chisturile).Apoi, chisturile endometriale (chiar daca sunt mici, adica 2-3 cm) au o structura/consistenta aparte.Sunt solide si nu ca niste pungi cu lichid (in cazul chsiturilor normale).De aceea nici nu se pot trata hormonal (cu pilule).Dar intr-adevar, o confirmare sigura a endo (pt cine nu a fost niciodata operata)se face doar prin laparo.Mai gandesc insa ca un imagist bun (cum e dr Iosup) poate sa iti spuna la echogr.ce fel de chist e.
Apoi pt Lucialu...eu nu am ajuns aici la medic homeopat, nu cunosc nici unul (care sa fie si bun).Intr-adevar, gandesc ca poate sunt o fraiera ca nu profit, ei sunt pesemne buni (vorba aceea medicina Homeopata a fost "inventata" in Germania, are o traditie f.lunga), dar m-am fixat deja pe ce vreau sa iau (dieta si regim nat.)si parca mi-e frica sa nu ma intoarca din drum.In plus, si aici sunt medici si medici....iar med.homeopata cum e destul de "empirica"....mi-e frica sa nu dau peste vreun medic prost care experimenteaza pe mine.Orice tratament se face pe "tipicul" pacientului, nu exista retete universale.
Daca voi consulta vreunul, iti dai seama ca vin aici si povestesc!.
cam asta ar fi....si 
PS: iar pe tine Lilisor te am permanent in ganduri...
unducthable spune:
Boo, iubita mea scumpa, am zis ca pana Luni mai astept poze, Luni fac albumul si va dau linkul , ce zici ??? 

Panseluta spune:
Aerilian, multi ani fericiti impreuna!
Lucialu, mersi mult de linkuri! o sa intru cand o sa am timp:acu trebuie sa fug.Ar mai fi de zis ca daca doresti sa ma interesez de un produs, da-mi te rog denumirea in latina si poate caut pe Wikipedia sau intreb la medic daca voi ajunge la un homeopat.In orice caz, Wikipedia e bine pusa la punct pe germana (e cea mai completa!)
unducthable spune:
Panseluta, deci eu , cu ajutorul tau , m-am lamurit , nu am chisturin pe ovare , atata timp cat nu am chisturi pe ovare , nu are rost sa ma gandesc la panta de "jos"
ai vazut Panselutza ce am facut ?? am luat-o putin razna cu cancere si altele , ca sa ne scuturam putin, dupa care am spus ca in nici un caz noi nu suntem in pericol, pentru ca noi prevenim aici totul si avem grija de noi , eee, ce zici , 
![]()
a ras Panseluta ? nu se poate ...