Ce se intampla... dupa moarte?
Raspunsuri - Pagina 5
acsintetina spune:
quote:
Originally posted by danamiha
acsintetina,
Daca as avea posibilitatea as transmite aceste flori lui Dumnezeu! Lui i se cuvin!
michelle-usa spune:
quote:
Initial creeata de ioana_b_23
Sunt tanara si sper sa am multi ani inainte dar uneori ma gandesc ce e dincolo de moarte...
Cred in Dumnezeu asa ca vreau sa ajung in rai dar oare cum e acest rai???
Voi ce "vedeti" dincolo de moarte?
Citeste Apocalipsa dupa Ioan-(ultima carte din Biblie) , in ea este descris Raiul-vazut de Ioan si Iadul.
Citeste-o cu rabdare, este singura carte din Biblie care promite cititorului binecuvantare doar prin citire.
Daca exista Rai sau Iad? Pentru mine nu mai exista intrebarea asta. Eu nu pun la indoiala Cuvintul lui Dumnezeu. La urma urmei, nu conteaza ce credem noi, conteaza ceea ce este cu adevarat.
Ca si cum ai fi intr-un avion care se prabuseste...oricit ai spune ca "nu crezi ca se va prabusi"...asta nu impiedica sfirsitul...pune-ti parasuta si asteapta pregatit ce se va intimpla.
Pentru mine "parasuta'este credinta in Dumnezeu, in Cuvintul Lui care nu-l voi pune la indoiala.
E trist gindindu-ma la cei care nu au speranta. Care cred ca traim doar N ani si gata...nu mai e nimic.
Eu personal L-am cunoscut pe Dumnezeu la 30 de ani si de atunci I-L simt mereu cu mine...stiu ca oricit de greu imi este in viata nu sunt singura, stiu ca Dumnezeu va fi cu mine si dupa ce voi muri.
Stiu ca daca traiesc in acord cu Cuvintul Lui viata nu-mi este desarta. Stiu ca daca copiilor mei singura mostenire care le-o voi lasa va fi credinta,si ca daca voi vorbi oamneior despre Dumnezeu, consider ca mi-am facut datoria pe pamant, ca am mai ajutat sa salvez suflete de la focul iadului.
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa te ghideze, acum la o virsta frageda, sa il poti cunoaste si tu.
Domnul sa fie cu tine,
michelle
FELICITY05 spune:
Aveam un coleg care glumea si zicea ,,daca era asa de rau venea macar unul inapoi,,...lasand gluma la o parte dincolo de moarte vad VIATA.Cred in TOT ce cred ca este acolo ,iar daca ar fi sa plec chiar azi...as regreta tot ce las in urma si sunt convinsa ca nu poate fi mai rau mai aproape de DUMNEZEU.EL e intotdeauna cu noi E VIATA ,E MOARTEA.
ham spune:
Cred ca cea mai buna metoda sa pui pe picioare un iad perfect e sa aduni toti oamenii, nu cei rai (aia se-npaca intre ei) ci cei buni.
Cred de asemenea ca iadul si raiul ar trebui personalizate, ce-i rai pt. unul e iad pt. altul.
Cred iarasi ca iadul si raiul sunt acum si aici, pe pamant (dupa cum scrie si la Biblie; pt. poporul sfant normal ca raiul era:
"8. Apoi Domnul Dumnezeu a sadit o gradina în Eden, spre rasarit, si a pus acolo pe omul pe care-l zidise.
9. Si a facut Domnul Dumnezeu sa rasara din pamânt tot soiul de pomi, placuti la vedere si cu roade bune de mâncat; iar în mijlocul raiului era pomul vietii si pomul cunostintei binelui si raului.
10. Si din Eden iesea un râu, care uda raiul, iar de acolo se împartea în patru brate.
11. Numele unuia era Fison. Acesta înconjura toata tara Havila, în care se afla aur.
12. Aurul din tara aceea este bun; tot acolo se gaseste bdeliu si piatra de onix.
13. Numele râului al doilea este Gihon. Acesta înconjura toata tara Cus.
14. Numele râului al treilea este Tigru. Acesta curge prin fata Asiriei; iar râul al patrulea este Eufratul.
15. Si a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l facuse si l-a pus în gradina cea din Eden, ca s-o lucreze si s-o pazeasca. ")
Depinde de noi unde traim, in iad sau rai....
Iar de Viata de Apoi ai parte daca-n urma ta iti ramane numele: copii, inventii, fapte de povestit, etc Cei ce lasa-n urma lor ceva de neuitat pt. umanitate sunt nemuritori.
GGina spune:
Si pina la urma ce se intimpla dupa moarte?ca eu inca nu am gasit explicatia care ma interesa.Ca exista rai si iad,oricine stie.Si totusi sa presupunem ca a murit azi ,se duce imediat la cer ,mai rataceste pe pamint ?ce face?Cine decide unde sa se duca (rai/iad)?
michelle-usa spune:
quote:
Originally posted by GGina
Si pina la urma ce se intimpla dupa moarte?ca eu inca nu am gasit explicatia care ma interesa.Ca exista rai si iad,oricine stie.Si totusi sa presupunem ca a murit azi ,se duce imediat la cer ,mai rataceste pe pamint ?ce face?Cine decide unde sa se duca (rai/iad)?
in biblie scrie ca se duce direct ori in rai ori in iad. Dumnezeu decide, desigur. Daca in timpul vietii a crezut in Domnul Isus-fiul lui Dumnezeu ca a venit pe pamant si ca a murit pentru pacatele noastre. cere iertare pentru pacatele facute si incarca sa nu mai faci si mergi pe calea care ne-a arta Dumnezeu in Biblie.
salvarea sufletelor noastre se bazeaza doar pe credinta in Isus.
Un pacatos nu poate ajunge sa traiasca o vesnicie cu Dumnezeu, de aceea ne-a trebuit un Salvator-un Mantuitor.
Oricat ar spune oricine ca nu pacatuieste-asta nu e adevarat. cu totii sutnem pacatosi. e suficient o porunca din cele 10 sa le incalci si te numesti pacatos.
deci nu lasa niciodata pe mai tirziu hotarirea ce sa faci cu sufletul tau. alege de pe acum raiul.
michelle
anya spune:
Mor cam multi in fiecare zi...cand are timp sa-i imparta in buni si rai? Si daca vrei sa faci contestatie, cum e procedura?
eugcem spune:
quote:
Originally posted by anya
Mor cam multi in fiecare zi...cand are timp sa-i imparta in buni si rai? Si daca vrei sa faci contestatie, cum e procedura?
Anya
Daca un calculator poate face mai multe lucruri in paralel, oare Dumnezeu nu poate?
BeLucci spune:
sunt cateva persoane care spun ca nu este viata dupa moarte! si sunt cativa care spun ca nu a venit nimeni de dincolo ca sa ne spuna cum e! eu stiu pe cineva care a venit de dincolo! Este Isus! A venit sa moara pentru noi, pentru pacatele noastre ! este o dovada vie pentru noi, si in ziua judecatii nimeni nu va putea spune...N-AM STIUT! nu conteaza religi! in Biblie nu spune nimeni de religie! nu religie ne duce in rai ci credinta in Dumnezeu! daca crezi in Isus si-l vrei singurul Domnitor in viata ta cu siguranta vei fi schimbat si faptele tale vor fi bune! eu cred ca exista iad/rai! si celor care nu credeti....daca muriti azi si ajungeti in fata lui Dumnezeu si veti vedea ca exista rai/iad....ce-i veti spune lui Dumnezeu?? sa va trimita pe pamant sa le spuneti altora ca exista rai/iad???si....cine v-ar crede????ca voi ati venit din rai/iad???
Ica 1975 spune:
Un articol care mi-a placut www.formula-as.ro/2008/825/spiritualitate-39/preot-sorin-siluan-chete-moartea-e-o-nastere-in-lumea-de-dincolo-9813" target="_blank"> aici
Noi
Ce faci te si face.