Ce se intampla... dupa moarte?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Simo27

" Dumnezeu se afla de partea cealalta a mortii. Cu cat mai grabnic vom muri cu atat mai grabnic Il vom vedea.Dumnezeu sa ne ajute sa murim cu bine!"

Simo,mamica lui David,21+ cu

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Criss75,ce nu ai inteles?!

Simo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

ANYA,eu nu doream nimanui sa moara acum,vad ca nu intelegeti...

Simo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Dar eu inteleg, ca doar nu e el primul care, intr-o forma sau alta, preamareste moartea, o pune cap de lista, o "reabiliteaza" socotind-o taman pe "doamna cu coasa" ca-i "puntea" intergrala de la noi pana la EL... deci "veriga lipsa" nu e credinta curata si viata neprihanita, ci e..."iaca-cui" !
Inteleg asta sa sti, ca intr-un anume fel privind, tot asta face/spune aici si domnul "cap_ca_unu_l", preamarind nimicul, nimicnicia, decretand moartea ca finalitatea a tot si a toate si a orice...
... daaaa... mai sti? poate o sti omul ce spune?? poate spune asa, ca asa o fi??? (...in ceea ce-l priveste????)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Simo27

Criss75,ce nu ai inteles?!

Simo

Nu e vorba ca n-am inteles. Ma socheaza ce minte ingusta au unii care se considera super intelepti si invatati. Asta e, bine ca au pe cine prosti.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by ManyHope
Dar eu inteleg, ca doar nu e el primul care, intr-o forma sau alta, preamareste moartea, o pune cap de lista, o "reabiliteaza" socotind-o taman pe "doamna cu coasa" ca-i "puntea" intergrala de la noi pana la EL... deci "veriga lipsa" nu e credinta curata si viata neprihanita, ci e..."iaca-cui" !
Inteleg asta sa sti, ca intr-un anume fel privind, tot asta face/spune aici si domnul "cap_ca_unu_l", preamarind nimicul, nimicnicia, decretand moartea ca finalitatea a tot si a toate si a orice...

M-ai omorat. Cu spellingul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by smaranditza

Odata doi baieti gemeni au fost conceputi in pantecul unei mame. Au trecut secunde, minute, ore, iar cei doi embrioni s-au dezvoltat. Scanteia vietii a crescut, si acum fiecare avea un creier micut care incepea sa prinda forma. Odata cu dezvoltarea creierului, s-au dezvoltat si simturile, perceptia imprejurimilor si a propriilor vieti. Au descoperit ca viata era buna, si s-au bucurat: "suntem foarte norocosi ca am fost conceputi si ca avem aceasta lume minunata" si-au zis amandoi.

Fiecare dintre ei a continuat sa creasca, si curand au avut maini, picioare, degete. Au explorat lumea lor, si au descoperit cordonul ombilical care le dadea viata din viata mamei lor.

Au trecut saptamani, apoi luni, si cu trecerea fiecarei luni, vedeau schimbari in ei insisi si unul in altul.
- Ne schimbam, a spus unul
- Inseamna ca ne apropiem de nastere, a spus celalalt.
Un fior i-a strabatut pe amandoi. Le era frica de nastere, caci stiau ca inseamna parasirea minunatei lor lumi.
- Daca ar fi dupa mine, eu as vrea sa traiesc aici pentru totdeauna, sa nu mai vina clipa nasterii.
- Dar trebuie sa ne nastem. S-a intamplat tuturor celorlalti. (Intr-adevar, erau semne evidente ca in acel pantec, mai fusesera purtate si alte vieti inainte.) Si...eu cred ca exista viata dupa nastere. Tu nu crezi?
- Cum poate exista viata dupa nastere? a strigat primul. NU-i asa ca la nastere cordonul ombilical este taiat? Deci, si legatura de sange. Si apoi, ia spune-mi tu mie, ai vorbit cu cineva care a fost nascut? S-a intors cineva din acea lume despre care imi vorbesti, ca sa ne descrie cum este viata acolo? NU!!!
Si-a strans cu putere cordonul ombilical la piept si a spus: daca lucrurile stau asa, si daca viata este absurda, atunci cu siguranta nu exista o mama.
- Dar exista o mama, a prostestat celalalt. Cine crezi ca ne-a hranit? Cine crezi ca a creat lumea aceasta pentru noi?
- Prostii! Ne hranim prin acest cordon, iar lumea noastra a existat dintotdeauna, a spus primul. Daca exista o mama, unde este? Ai vorbit vreodata cu ea? Ai vazut-o tu? NU! Mama este doar o inventie a noastra din copilarie, deoarece ne satisfacea nevoia din noi si ne dadea sentimentul de siguranta si fericire.

Orele s-au transformat in zile, iar zilele in saptamani. Curand a sosit momentul; amandoi stiau ca nasterea se apropia. Cel ce a fost primul conceput, a fost si primul nascut. Celalalt l-a urmat.
Au plans cand au fost nascuti la lumina. Au tusit si au eliminat fluidul, si astfel au tras prima gura de aer. CAnd au deschis ochii, ceea ce au vazut prima data au fost minunatii ochi ai mamei lor, care ii tinea la piept. Erau acasa. Ce minunata era aceasta lume. Ce frumoasa era mama!!

"Lucruri pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit si la inima omului nu s-au suit, asa sunt lucrurile pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc" (I Epistola catre Corinteni 2:9)

M-A IMPRESONAT PROFUND ACEASTA POVESTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Si ca sa raspund la acest subiect: da, dupa moarte TREBUIE sa fie mai bine!
Bineinteles ca si eu cred ca exista rai si iad.Si sper ca acolo, in rai, sunt suflete bune,ca si asa aici, pe Pamant, viata a devenit un iad.
Numai oameni rai, faci bine si primesti rau:((
Si sper sa ne dea Dumnezeu multi ani in pace si bunatate, mai ales ca avem copii de crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acsintetina spune:

quote:
Initial creeata de ioana_b_23

Sunt tanara si sper sa am multi ani inainte dar uneori ma gandesc ce e dincolo de moarte...
Cred in Dumnezeu asa ca vreau sa ajung in rai dar oare cum e acest rai???
Voi ce "vedeti" dincolo de moarte?

Moartea este o plata si o pedeapsa a pacatelor noastre. Moartea este de trei feluri spirituala, fizica si vesnica.
Fiecare din noi ne nastem pacatosi, insa Dumnezeu are o solutie la pacatul nostru: Jertfa Fiului Sau Iisus Hristos!
Prin acceptarea si credinta in Jertfa Domnului noi suntem eliberati de pedeapsa pacatului si de puterea pacatului, pe acest pamant. Eliberarea de prezenta pacatului o vom experimenta doar dupa moartea fizica.
Ca sa nu avem parte de moartea vesnica, trebuie sa credem in solutia lui Dumnezeu la pacatul nostru.Prin aceasta solutie, noi suntem gratiati de pedeapsa pacatului nostru si suntem eliberati de puterea pacatului.
Omul se naste despartit de Dumnezeu, mort spiritual, rob al pacatului si are nevoie sa primeasca viata, sa fie dezrobit de pacat. Acest lucru il poate avea doar prin credinta in Iisus Hristos, El este CALEA, ADEVARUL SI VIATA. Copilul mic nu trebuie sa-l inveti sa minta, sau sa fure, sau sa loveasca pe altul, sau sa fie invidios, el o face din firea lui corupta de pacat. Pacatul primilor oameni Adam si Eva a avut o repercursiune fara precedent asupra rasei umane, a adus moartea si despartirea de Dumnezeu.
Omul care il accepta pe Iisus,ca solutia lui Dumnezeu la viata LUI, primeste viata noua, eliberare de robia pacatului si printr-o traire in ascultare de Dumnezeu, traieste o viata de copil al lui Dumnezeu pe acest pamant. In felul acesta omul are intrare in Imparatia lui Dumnezeu(Rai)gatita pentru cei care traiesc pe pamant conform cu voia lui Dumnezeu.
Dupa moarte oamenii vor vedea locul care si l-au ales de pe pamant: Raiul lui Dumnezeu sau Iadul, pregatit pentru cei care au ales pe pamant sa ignore Jertfa lui Iisus Hristos si sa triasca in neascultare de Dumnezeu.
Dupa moartea fizica, care nu este decat un prag spre vesnicii, fiecare va avea o existenta noua. Sufletul si duhul nostru vor primi un nou trup si vom astepta Judecata finala, atunci cand cei care sunt ai lui Dumnezeu vor fi judecati pentru rasplatire, iar cei care L-au respins pe Isus pentru osanda.
De unde stim toate acestea? Din Cuvantul lui Dumnezeu, Sfanta Scriptura. Multitudinea de prorocii implinite ne demonstreaza ca Sfanta Scriptura este de la Dumnezeu si daca mii de profetii s-au implinit pana acum, partea putina care a mai ramas sa se implineasca se va implini cu siguranta!
Dumnezeu sa fac ca in Ziua venirii Domnului Iisus fiecare sa fim gasiti iertati de El si in ascultare de voia Lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

acsintetina,

Mergi la inceput