Ce se intampla... dupa moarte?
Raspunsuri - Pagina 6
anya spune:
Da' pana la urma cu ne "incalzeste" daca stim ca exista sau nu rai/iad, dumnezeu/alah/zeus/extraterestri sau ce mai vreti? O sa vedem cand vine vremea. Pana atunci, sanatosi sa fim
michelle-usa spune:
quote:
Originally posted by anya
Da' pana la urma cu ne "incalzeste" daca stim ca exista sau nu rai/iad, dumnezeu/alah/zeus/extraterestri sau ce mai vreti? O sa vedem cand vine vremea. Pana atunci, sanatosi sa fim
Anya
"cand vine vremea"o sa fie prea tirziu sa mai poti face ceva pentru sufletul tau. ai ocazia acum....si nu lasa pe maine.
michelle
sileriki spune:
vei vedea la vremea respectiva nu iti face griji , viata uneori e mult mai grea , moartea???..........este o oaza de linistite ,dar ce vorbesc eu ? ca doar traiesc
iti doresc tot binele
BeLucci spune:
eu spun ca trebuie sa-ti faci griji unde o sa ajungi dupa moarte!pentru un om intelept credca conteaza viitoru ci nu prezentul! trebuie sa ne gandim mai bine la viitor ci nu la "traieste clipa"!in functie de cum traiesti aici pe pamant vei avea rasplata dincolo! daca esti 100% pentru si cu Dumnezeu atunci faptele bune vor veni de la sine ! credca putem (multi dintre noi din pacate nu toti!) sa facem diferenta dintre bine si rau! si daca sti sa faci diferenta ...atunci e bine si e si o responsabilitate mare! sper sa faci alegerea cea maai buna pentru sufletul tau! ca trupul....e trecator , sufletul e vesnic!:)
irina.c. spune:
quote:Ica, foarte frumos articolul, multumesc Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
citat din mesajul lui Ica 1975
Un articol care mi-a placut www.formula-as.ro/2008/825/spiritualitate-39/preot-sorin-siluan-chete-moartea-e-o-nastere-in-lumea-de-dincolo-9813" target="_blank"> aici
Noi Ce faci te si face.
am blog
hannen spune:
quote:
citat din mesajul lui blackpanterro
Nimic......raiul si iadul sunt chiar aici cu noi pe pamant, depinde numai de unde te nasti ca sa traiesti intr-unul sau in celalalt...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Ce trist!
Adica unii de se nasc in America de ex.intr-o familie instarita ,aia sunt in rai,in timp ce altii care se nasc prin Somalia&co sunt condamnati din start la iad!!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
hannen spune:
Viata e perioada in care te pregatesti pt. o calatorie lunga!
Si cum te pregatesti cind vrei sa calatoresti,cind pleci in concediu de exemplu?Iti pui haine de schimb,iti pui "merinde" ,una ,alta trebuincioase calatoriei!Nu?
Cum va pregatiti pt. calatoria de dupa viata?Ce bagati in "desaga" pe care a aveti acum cu voi?Mincare multa in stomac,bautura sa ne tina de sete?Oare asta trebuie sa pregatim in desaga pt. lunga calatrie ce ne asteapta?
Sau trebuie sa ne pregatim "desaga sufletului"(?) in care sa adunam fapte bune,smerenie si credinta adevarata ?
Traim clipa si asteptam moartea si ce-o fi o fi e asa de trist.Daca atunci cind ea vine veti realiza ca nu sunteti pregatiti pt. ea?
Cei care aveti credinta (crestini,care cred in rai si iad) sunteti pregatiti pt. moarte?Sincer!
Eu una nu!Am realizat de citeva ori ca nu sunt pregatita sa-l intilnesc pe Dumnezeu pt. ca desaga mea e cam goala.
Si mai am o explicatie favorita.Majoritatea oamenilor credinciosi (in mai mare sau mica parte) cred ca vor merge in rai.Stiu ,e greu de crezut,de acceptat ca s-ar putea sa nu fie asa.Oare cine-si doreste Iadul?brrrr!Incercam inconstient sa negam aceasta posibilitate,sau s-o "indulcim" cumva!
ei bine,treaba sta cam asa.voi oameni cu servicii,ia spuneti ,daca stati o luna acasa lipsind nemotivat ,na,nu aveti chef de munca.
La sfirsitul lunii primiti salariul??
Asa si cu Raiul.Ati muncit pt. el?
P.S. nu vreau sa se inteleaga ca trag la raspundere pe cineva,v-am pus niste intrebari la care nu trebuie sa-mi raspundeti mie,ci voua ...
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita