oanasm am auzit de la alte fete ca daca sunt permeabile trompele nu sunt si functionale si functionalitatea lor se descopera prin laparo. am inteles ca multe alte afectiuni se poate descoperi prin laparo plus ca se poate si remedia unele dintre ele cu ajutorul acestui procedeu. iti spun ce am auzit si eu de la alte fete.
oanasm am auzit de la alte fete ca daca sunt permeabile trompele nu sunt si functionale si functionalitatea lor se descopera prin laparo. am inteles ca multe alte afectiuni se pot descoperi prin laparo plus ca se pot si remedia unele dintre ele cu ajutorul acestui procedeu. iti spun ce am auzit si eu de la alte fete. laparo se face sub anestezie generala si nu este la fel de dureroasa ca HSG si ajuta mult mai mult. sper sa te fi lamurit cat de cat raspunsul meu. mie imi este putin teama . stiu ca sunt permeabile trompele mele dar nu stiu si daca sunt functionale si asta ma sperie putin. nu stiu daca asta se poate remedia. dar sa speram ca nu e asa si ca nu am probleme grave.
Neata fetele. Maria multa multa sanatate iti doresc si sa fii curoajoasa si luptatoare cum ai fost si pana acum. Suntem langa tine.
bujo
1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
Oana nu mi-am gasit nimic, dar azi iar ma duc si nu mai vin cu mana goala ![]()
Maria cum zicea si bujo, suntem alaturi de tine. Curaj!
14 cu posibil