* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 192 ) *
Raspunsuri - Pagina 14
dara_d spune:
neata fetelor va pup pe toate.Maria ca si celelalte fete sunt alturi de tine si lasa ca o sa treaca si acest moment foarte greu si va fi bine dupla ploaie iese si soarele,asa va fi si la tine.
Eu sunt in ziua 22 din 32 si nimic,nici un semn .dar probabil este prea devreme.
In schimba am avut probleme cu stomacul ,o diaree de nu mai pot abia am ajuns la birou si vad ca macar nu ma mai doare stomacul.Asta este trec eu si peste asta.
http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png
monica_dicut spune:
Neatza fetili.
M-am intors si eu printre voi. Un pic suparica.
Am fost aseara la control... si mi-a zis dl dr in felul urmator:
Sunt semne de intrebare pt ca nu am ramas insarcinata timp de 10 luni de cand am renuntat la pastile. DEasemenea semne de intrebare ca mi-a venit cm la 41 de zile ultima luna.
Drept urmare sa ma prezint eu frumusel la spital in zilele 7, 14 si 21 ale cm sa facem niste dozari hormonale si LSH si FSH (parca, sper sa nu gresesc)si sa vedem ce se intampla. SA-l iau frumos si pe inginerashu meu de mana sa faca si dumnealui o spermograma.
La fel sa ma prezint cu trimitearea si la sotia dl dr frumusel, care este medic endocrinolog pt ca se pare ca glandele mele au luat-o razna (m-am ingrasat peste 13 kg in ultimii 2 anisori)
La fel si fierea, si ficatul... si si 

Ce imi puteti spune si mie despre dozarile astea hormonale?

http://monicabombonica.hi5.com
http://tt.lilypie.com/nrCIp3.png
After all, tomorrow is another day to get 
rocsy2007 spune:
fetelor am o stare tare aiurea. nu stiu ce m-a apucat. si simt nevoia sa va spun pentru ca altii nu inteleg. uneori ma apuica o teama. mi-e teama sa nu fie ceva care sa nu se poata remedia. cateodata sunt optimista dar cateodata imi vin asa tot feluri de ganduri care ma aduc intr-o stare pe care nici nu o pot explica. imi pare rau ca va scriu acum si poate va intrsitez si pe voim dar sincer va spun ca aici am putut sa gasesc singurele persoane care ma inteleg. va pup
voicu_bebi spune:
neata va zic si eu..m-am trezit cam tarziu dar am fost si obosita
maria
stiu ca azi treci printr-un moment greu din viata unei femei,si vreau sa stii ca atat eu cat si fetele suntem alaturi de tine,si ne gandim la tine in aceste clipe.ai grija de tine ! mult curaj si incredere ca totul va fi bine,si va sosi si clipa in care iti vei tine copilul in brate eu sunt convinsa. te pup 

rocsy
sa stii ca si eu mai am unele momente cand mi-e greu chiar si sa privesc pe strada unele femei insarcinate sau cele care au bebei...ma doare intr-un fel pt ca si eu imi doresc mult de tot...asa ca te inteleg prin ce treci dar trebuie sa ai incredere in Dumnezeu ca nu ne va lasa!

Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

bujo spune:
Rocsy stai linistita ca si eu am momente din astea. Cand a venit CM data trecuta nu-mi incapeam in piele de fericire ca ne putem apuca de treaba pt bb. Si cand a sosit momentul sa prestam efectiv m-a apucat o groaza ca s-ar putea sa nu fie bine nici de data asta, dupa sarcina oprita in evolutie din iulie. Am avut asa un moment de panica. Dar a trecut. Cred ca toate avem genul asta de emotii din cand in cand. Important e sa nu ne lasam prada disperarii.
bujo
1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
rocsy2007 spune:
merci bebi. stiu ca voi intelegeti. daca voi nu ati intelege atunci cine? sper ca dd nu ne va lasa. sper din tot sufletul. fetelor as fi in stare sa fac pe viu o operatie daca as stii ca asta m-ar ajuta sa fac un bb. imi doresc tare mult.ma rog la dd sa ne ajute sa ne realizam acest vis.
voicu_bebi spune:
roxy,ne va ajuta Dumnezeu eu sunt foarte increzatoare ca totul va fi bine pt mine cat si pt voi toate fetele nu am nici un dubiu
.
poate si faptul ca momentan nu am ramas , stie Dumnezeu de ce ...poate inca nu e momentul ,dar stiu ca daca nu e anul asta , anul viitor voi fi si eu o viitoare mamica ca si voi de altfel.
alexa
ce faci? iti da bine galbuie![]()
bujo hellouuu
ai dreptate prin ce ai zis important e sa nu ne lasam prada disperarii ca atunci e mai greu sa iti duci la capat planurile pt bebe...
Sotie fericita si in curand viitoare mamica