* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 192 ) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

noapte buna

http://tt.lilypie.com/u2n2p3.png
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Salut fetele!
Am revenit de la dr..si maine fac chiuretajul...asta e mi-am acceptat situatia nu am mai plans si sunt mai increzatoare si sper sa fi fost ultimile lacrimi pentru necazurile mele
dulce pe toate fetele si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Eu sint convinsa ca vor fi ultimele de suparare.In schimb vor mai fi altele de fericire.
Crisa

Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Off fetelor, ce spuneti voi acolo cu HSG-ul asta, multi zic ca nu e bine multi ca trebuie.Ceva bun nu e ..pentru rganism ca e iradiere , substanta aia de contrast e radioactiva..dar eu nu stiu si uite ca intreb acum...analiza asta se face doar pentru a depista daca sint trompele infundate sau se si desfunda? Sau urmeaza daca vor constata ei ca sint infundate sa le desfunde cu altceva.
Naiba mai stie ce mai tr sa faci.
Crisa

Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ce fac fetele,eu pe la computer...sotul ca de obicei sforaie ,dar vroiam sa vorbesc cu voi
maria ma bucur sa te vad ...inca o data iti zic imi pare rau ca trebuie sa treci inca o data prin asa ceva...fii tare,sunt alaturi de tine si sunt sigura ca Dumnezeu va avea grija de tine si mai ales ca bebe va veni ai incredere..te pup
crisa ce faci?
fetele mie azi pot sa zic ca mi-a facut bine iesirea in oras cu acea prietena,chiar ma simt mai bine nu mai sunt asa suparata incep sa-mi revin,nu a fost sa fie bebe luna asta la mine

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

buna dimineata!
avem proaspata...cine mai doreste cine mai pofteste!!!
maria fata noastra increzatoare, curajoasa si optimista!
cela care ati facut hsg...am o intrebare, cum s-a ajuns la concluzia ca e nevoie de aceasta investigatie? nu ati ramas gravi un anumit nr de luni...?

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Buna dimineata fetelor. azi este z4. maine incep stimularea.
CrisaS din cate stiu eu prin HSG se descopera daca trompele sunt sau nu infundate. probabil ca le si desfunda putin. eu cand am facut HSG am intalnit fete care facusera apoi s-au internat pentru a le desfunda. ele faceau instilatii pentru desfundarea lor. nu stiu cat de mult afecteaza HSG numai ca stiu ca sg diagnostic pe care ti-l poate da prin acest procedeu este permeabilitatea. am inteles de la alte fete ca trompele trebuie sa fie si functionale si asta se descopera prin laparoscopie.
maria iti urez bafta si fi optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata, oanamultumesc de cafea,chiar am nevoie ca azi incep munca si sunt de dimineata!
am intrat special pt scumpa noastra Maria,care azi trece printr-un moment greu din viata unei femei,te mult de tot si te imbratisez cu drag,ai grija de tine!!

vorbim dupa amiaza!!
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

oanasm scuze ca nu ti-am raspuns. iti voi raspunde acum. am facut hsg dupa ce dr a observat ca nu am ramas nici dupa stimulare si s-a gandit ca sunt trompele. dar trompele sunt permeabile. eu am mai facut si la giulesti niste pefuzii tot pentru stabilirea permeabilitatii si tot ok a iesit. nu mai stiu exact cam dupa vreo 2 ani mi-a facut HSG. la mine chiar nu stiu care e problema. sper sa nu fie ceva grav. am facut HSG, analize hormonale, stimulare. doar ca la anlize hormonale mi-a iesit prolactina 65. dar nu stiu daca asta este cauza. nu am analizele in fata acum dar parca asta era cifra. am luat un tratament pentru asta. ovulatia e ok. trompele ok. test postcoital treb sa fac cred si laparoscopie. vom vedea va pup pe toate si succes la bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

rocsy merci de raspuns! eram curoasa in ce conditii se iau astfel de hotarari, de a face hsg; dara daca trompele sunt ok, de ce trebuie sa faci si laparo? (nu prea le am cu astea)

Oana

Mergi la inceput