Alocatie copil clasa I care are sub 7 ani
Am si eu o intrebare, nu stiu daca s-a mai discutat subiectul asta.
Baietelul meu e clasa I, dar nu a implinit inca 7 ani. Cum va primi de acum incolo alocatia? Pe acele foi CEC sau ca si pana acum prin posta acasa (pana face cei 7 ani)?
Invatatoarea ne-a zis la o sedinta cu parintii ca la un moment dat, in viitor, trebuie sa dam datele pentru acele carnete cu foi CEC, dar nu ne-a precizat de cand o sa luam in acest fel alocatia (din septembrie de cand a inceput scoala sau din luna cand copilul are 7 ani impliniti).
Va intreb acest lucru pentru ca vad ca luna asta postasul nu a venit cu alocatia acasa, dar asta oricum mi se intampla destul de des pentru ca de multe ori cand vine noi nu suntem acasa, asa ca trebuie sa ma duc la posta sa stau la coada ca sa pot lua banii. Nu stiu ce sa fac acum, sa ma duc iar la posta dupa bani, sau intr-adevar postasul nu a mai venit pentru ca baietelul meu va primi de acum incolo alocatia pe foile CEC? Va rog sa ma lamuriti si pe mine.
Tina 23+ cu si mami de Andrei (6 ani si 9 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
Raspunsuri
Lona spune:
quote:
Initial creeata de Tinna S.
Baietelul meu e clasa I, dar nu a implinit inca 7 ani. Cum va primi de acum incolo alocatia? Pe acele foi CEC sau ca si pana acum prin posta acasa (pana face cei 7 ani)?
Invatatoarea ne-a zis la o sedinta cu parintii ca la un moment dat, in viitor, trebuie sa dam datele pentru acele carnete cu foi CEC, dar nu ne-a precizat de cand o sa luam in acest fel alocatia (din septembrie de cand a inceput scoala sau din luna cand copilul are 7 ani impliniti).
Va intreb acest lucru pentru ca vad ca luna asta postasul nu a venit cu alocatia acasa, dar asta oricum mi se intampla destul de des pentru ca de multe ori cand vine noi nu suntem acasa, asa ca trebuie sa ma duc la posta sa stau la coada ca sa pot lua banii. Nu stiu ce sa fac acum, sa ma duc iar la posta dupa bani, sau intr-adevar postasul nu a mai venit pentru ca baietelul meu va primi de acum incolo alocatia pe foile CEC? Va rog sa ma lamuriti si pe mine.
Bb2 e tot baietel!
Nu conteaza daca are 7 ani sau nu. Copilul scolar primeste alocatia pe CEC. Carnetul cuprinde foi septembrie-august (anul urmator).
liliana csaki spune:
eu imi amintesc de anul trecut ca la noi d-na spusese ca vor primi carnete doar cei care au implinit 7 ani pana la inceperea scolii(pe carnet scrie insa ca e pt. copiii scolari). Noi aveam deja 7 asa ca am completat o hartie cu datele personale si-a primit carnetul care e asa cum zice Lona, cu foi sept-aug. Acum fiind intr-a doua, am primit din nou de completat hartia si probabil ca urmeaza sa le dea si carnetele in scurt timp.
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Lonaquote:
Bb2 e tot baietel!
Nu conteaza daca are 7 ani sau nu. Copilul scolar primeste alocatia pe CEC. Carnetul cuprinde foi septembrie-august (anul urmator).
Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)
Fals !
Copilul meu anul trecut cand avea doar 6 ani si 2 luni la inceputul anului scolar NU a primit alocatia pe CEC ci in formatul vechi ( in cazul nostru prin banca ) pana in iunie cand a implinit 7 ani. In iunie s-a sistat alocatia iar acum cand vor veni carnetele CEC va primi si pentru lunile restante pe CEC.
Doar cei care au 7 ani impliniti in septembrie primesc alocatia pe file CEC.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
andanii spune:
copilul meu nu a implinit 7 ani pana in septembrie la inceperea anului scolar in cls a I a si a primit alocatia la fel ca si pana atunci (mers la posta) inca un an .... doar din cls a II a a primit carnet de CEC uri
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
elyda spune:
COPILUL SCOLAR CARE NU A IMPLINIT 7 ANI ,PRIMESTE ALOCATIA CA SI PANA ACUM, IN CAZUL TAU PRIN POSTA ,URMAND CA DE LA IMPLINIREA VARSTEI DE 7 ANI DUPA CE SE DUC DATELE PARINTILOR LA SCOALA SI SE ANUNTA IMPLINIREA VARSTEI DE 7 ANI ALOCATIA SA FIE PRIMITA PE FILE C.E.C. nu conteaza in ce moment al anului scolar implineste el cei 7 ani ,pana atunci alocatia va fi primita ca pana acum.
dana
alma spune:
Eu am primit alocatia pe CEC inca de la inceputul clasei I si fata mea nu avea 7 ani impliniti. Vad ca sunt cazuri si cazuri, n-ar trebui sa fie la fel pentru toata lumea?
filofteia spune:
Am intrebat si eu invatatoarea despre asta si mi-a raspuns ca s-a schimbat sistemul si ca vom primi cecuri.
Tinna S. spune:
Am intrebat pana la urma postasul si mi-a zis ca de-acuma nu-mi mai aduce el alocatia, si ca o sa o primim pe cecuri.
Vad intr-adevar din raspunsurile voastre ca nu peste tot se aplica la fel legea.
Va multumesc oricum ca ati incercat sa ma lamuriti.
Tina 25+ cu si mami de Andrei (6 ani si 9 luni)
Bb2 e tot baietel!
annnna35 spune:
Si eu stiu la fel, ca s-a schimbat sistemul si orice copil de clasa intai, indiferent ca a implinit sau nu 7 ani, va primi alocatia pe cec. Ba, mai circula un zvon: ca cecul va avea file numai pana la sfarsitul anului 2007, dupa care alocatia se va lua pe card. Poate de aceea, carnetele intarzie sa fie trimise catre scoli.
petibea spune:
quote:
Bb2 e tot baietel!